Şimdi Ara

Diyarbakır'da yaşıyorum. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz(Son SS'ler geldi) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
32
Favori
37.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babamın iş seyahatinden dolayı ailecek gitmeyi düşünüyoruz biraz lüksçü yüzdür ailecek :) tavsiye ettin en iyi otel nedir hilton garden inn diyarbakır beğendik nasıldır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mantıksız Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holes

Babamın iş seyahatinden dolayı ailecek gitmeyi düşünüyoruz biraz lüksçü yüzdür ailecek :) tavsiye ettin en iyi otel nedir hilton garden inn diyarbakır beğendik nasıldır ?

Ne isin var orada yabancisin diye molotoflarlar seni bosver gel karadenize cennet diyarina gezdirem seni. K*rt varsa biryerde cok oranin bku cikmis demektir.

Amma abarttın sende gezmeye gidiyoruz yahu ben de karadenizliyim kendi memleketimizde gezemiyecekmiyiz yahu şehirde gezeriz zaten ne molotofu

• quote:

quote:

quote:

Babamın iş seyahatinden dolayı ailecek gitmeyi düşünüyoruz biraz lüksçü yüzdür ailecek :) tavsiye ettin en iyi otel nedir hilton garden inn diyarbakır beğendik nasıldır ?

Ne isin var orada yabancisin diye molotoflarlar seni bosver gel karadenize cennet diyarina gezdirem seni. K*rt varsa biryerde cok oranin bku cikmis demektir.

Amma abarttın sende gezmeye gidiyoruz yahu ben de karadenizliyim kendi memleketimizde gezemiyecekmiyiz yahu şehirde gezeriz zaten ne molotofu

kardes kendi memleketimiz ama rahatca gezemiyoruz bunlar yuzunden . Tavsiyem gitme oralara biri laf atar turklugune kanina dokunur yediremezsin.

• 1 haftalina gezmek amacli saol bilgilendirdin icin

• Oyle anlatmissin ki ulan cennetin tasviri mi bu dedim.

Görülen köy kılavuz istemez. D.bakirlilarin % 99u apocudur. Iyileride vardir bunlarda bir takim zazalar ve cok az bir kisim ermenilerdir. bunu hem askerde iyi kavradim, hemde normal yasantimda cok fazla karsilastim.

K*rt lütfen.

• quote:

quote:

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1565591

Pencereyi kapa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloc Party

quote:

quote:

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

ticket.asp?rid=1565591

Pencereyi kapa ?

Bide blokla beni tam olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bloc Party

quote:

quote:

ticket.asp?rid=1565591

Pencereyi kapa ?

Bide blokla beni tam olsun.

Bugüne kadar kimseyi bloklamadım gerek yok böyle şeylere.Bugün A'sın yarın B olursun bloklamak çözüm değildir.Buradakilerin çoğu reşit değil düşünceleri her gün değişen insanlar, bu sebeple şikayetim bizler hakkındaki düşüncelerini biraz da olsa değiştirmen içindir.İyi geceler.

• Is geregi 2 bucuk aydir Diyarbakirdayim. Olumsuz tek kelime edemem. insanlar sicak kanli yardimsever misafirperver guler yuzlu. Nasil davranirsan oyle karsilanirsin. Gitmeden onyargilarim vardi tedirgindim biraz ama guzel gecti. Gideceklere tavsiyem hasan pasa haninda girince sag kosede omerin yeri var orada kahvaltinin uzerine mis gibi merin kahvesi icin. Cigeri guzeldir dag kapinin. Esnafi sizi doyurmadan birakmaz.

• Bide cayi da guzeldir.

• Ağırları elektirikli ısıtıcılarla ısıtanlar sonra o kaçak elektirikle ısıttıkları suyla mı abdest alıyor. TÜRK bayrağı resmi dairelerde var mı?

• Nasıl özledim ciğerini karpuz çekirdeğini silvanı ah be çok oldu

• fotoları gördün bir an samsunu bırakıp diyarbakıra mı yerleşsem dedim
    fotoğraf makinası kaliteliymiş ama
  • O değilde yaptıkları fakir edebiyatıyla çok çelişen görüntüler bunlar.
  • Güzel şehir değil. Sokakta tüküren mi dersin, çöp kutusunun yanındayken bile yere çöp atan mı dersin, güzel genç bir kız gordugu gibi ıslık çalan mı dersin, topluma huzursuzluk veren mı dersin her pislik var. Keşke diyarbakır başka bir ülkeye ait olsaydı.

Sen oraya her ne kadar pembe pembe fotoğraflar koysan da bir şey değişmez. Askerlik zamanımda, ismini hatırlayamagım elazığ yolundaki bir semtte, 18ini daha bitirmemiş kızın hamile olduğunu gordum. Siyaset dışında kültür namına bir faaliyet, bir görünüş yok. Sözün kısası, zorunda olmadıkça bu çöp şehirden uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dostoyevskii -- 19 Temmuz 2015; 13:18:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dostoyevskii

Güzel şehir değil. Sokakta tüküren mi dersin, çöp kutusunun yanındayken bile yere çöp atan mı dersin, güzel genç bir kız gordugu gibi ıslık çalan mı dersin, topluma huzursuzluk veren mı dersin her pislik var. Keşke diyarbakır başka bir ülkeye ait olsaydı.

Sen oraya her ne kadar pembe pembe fotoğraflar koysan da bir şey değişmez. Askerlik zamanımda, ismini hatırlayamagım elazığ yolundaki bir semtte, 18ini daha bitirmemiş kızın hamile olduğunu gordum. Siyaset dışında kültür namına bir faaliyet, bir görünüş yok. Sözün kısası, zorunda olmadıkça bu çöp şehirden uzak durun

O saydıkların Ankara gibi bir yerde bile oluyor. Sırf kürtlere has bi özellik değil. Türkiye'de doğmuş vatandaşlarımızın çoğunda bu hareketleri görürsün. Türk Kürt arap laz farketmiyor. Ülke olarak medeniyetin m sinden bihaberiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Diyarbakirdayim bende 5 gundur. diyarbakirda gittiginiz her yerde kavga cikabilir omuz atti,yan bakti vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: pervanee

Diyarbakirdayim bende 5 gundur. diyarbakirda gittiginiz her yerde kavga cikabilir omuz atti,yan bakti vs.

Her sene en az 1 ay kalıyorum bir kere kavga etmişliğim yok hayatım boyunca.Demekki önemli olan niyet.
  • Turkiyenin en guzel yemeklerine sahip sehridir 70 kilo gidip 75 donebilirsiniz aman dikkat.Kizlari tartisilir guzelide var cirkinode istanbula oranla daha dusuk tabi.Yetiskin kesim cok iyidir fakat gencleri icin ayni seyi soyleyemem cogu gencler malin onde gideni kavga etmeyi onemlo bir sey sanarlar sinemada sigara icerler falan filan genc kesim cidden mal yani.

• aynen diyarbakır halkı harika süperler.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.