Şimdi Ara

Diyarbakır'dan Mardin'e nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Leon FR Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
21.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu perşembe Mardin'de olacağım, fakat uçağım Diyarbakır havaalanına iniyor. Diyarbakır havaalanından Mardin merkeze nasıl gidebilirim? Otobüsler tam olarak nereden kalkıyorlar? Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Diyarbakır'dan Mardin'e Ulaşım Seçenekleri

Diyarbakır'dan Mardin'e seyahat etmek için çeşitli ulaşım alternatifleri bulunmaktadır. Seçiminiz, bütçenize, zaman kısıtlamalarınıza ve kişisel tercihlerinize bağlıdır.

Kara Yolu ile Ulaşım

• Otobüs: Diyarbakır Otogarı'ndan Mardin Otogarı'na düzenli olarak otobüs seferleri yapılmaktadır. Seyahat süresi yaklaşık 5 saattir.
    • Özel Araç: Diyarbakır'dan Mardin'e yaklaşık 350 kilometrelik bir mesafe vardır. Özel aracınızla seyahat etmek 4-5 saat sürer.

Hava Yolu ile Ulaşım

• Diyarbakır Havaalanı (DIY): Diyarbakır Havaalanı'ndan Mardin Havaalanı'na (MQM) doğrudan uçuşlar mevcuttur. Uçuş süresi yaklaşık 50 dakikadır.
    • Diyarbakır Havaalanı'ndan Mardin'e Ulaşım: Mardin Havaalanı'ndan şehir merkezine ulaşmak için taksi, servis veya araba kiralama hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Diğer Ulaşım Seçenekleri

• Tren: Diyarbakır'dan Mardin'e tren seferleri bulunmamaktadır.
    • Minibüs: Diyarbakır Şehirlerarası Minibüs Terminalı'ndan Mardin'e minibüs seferleri yapılmaktadır. Seyahat süresi yaklaşık 4 saattir.

Seyahat planlarınızı yapmadan önce güncel ulaşım seçenekleri ve bilet fiyatlarını kontrol etmeniz önerilir. Yolculuğunuz için en uygun seçeneği bütçenize, zaman kısıtlamalarınıza ve kişisel tercihlerinize göre belirleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • havaalanından merkeze ve otogara otobüsler var tabi indiğin saat önemli eğer gecenin yarısı inersen taksiye kalırsın normal saatte inersen gitmen kolay terminale gidip biletini al ve mardine git
  • Havaalanından taksiye bin, ilçe otogarına git (10 tl felan tutar taksiyle). Oradan Mardin Merkez'e giden minibüsler vardır her saat. 1 saat felan sürer yolculuğun.
  • Cevaplarınız için çok sağolun arkadaşlar, öğen 11.15 te havaalanına inmiş olacağım. O saatte otobüs vardır heralde Diyarbakır Otogara?
  • Arkadaşlar Diyarbakırdan Mardine direk otobüs seferi olan firma var dimi?
  • Firma sistemine geçtiler mi bilmiyorum 2 yıl önce direk dolmuşlar kalkıyordu. Yalçınlar isimli
  • Mardin'e normal otobüs var mı bilmiyorum benim gördüğüm insanlar minibüslerle gidiyor 45 dk - 1 saat yol olduğu için. O yüzden ilçe otogarına git dedim. Normal otogar farklı yerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzbing

Mardin'e normal otobüs var mı bilmiyorum benim gördüğüm insanlar minibüslerle gidiyor 45 dk - 1 saat yol olduğu için. O yüzden ilçe otogarına git dedim. Normal otogar farklı yerde.

+1

ilçe otogarından gel Mardin'e..en kolayı..60-70 dk'da buradasın..yolun açık olsun.
  • selam arkadaslar, biliyorum son cevap yazilali baya bi olmus ama benim sormak istedigim, diyarbakirda mardine gidiste biseyler degistimi???

en son ilce otogarindan minibüsler var denmis halan öylemi??? öyleyse otogarda valizleri birakabilicegimiz bir yer varmi??

mardine gitmeden önce hazir diyarbakirdayken biraz orayida gezmeyi düsünüyoruzda...

tavsiye edebiliceginiz nereler var diyarbakirda???

asil gezicegimiz yer mardin midyat hasankeyf oralari olucak... bildiginiz yerler varsa, gelicek olan her tavsiyeye acigiz ;)

simdiden tesekürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciko31

selam arkadaslar, biliyorum son cevap yazilali baya bi olmus ama benim sormak istedigim, diyarbakirda mardine gidiste biseyler degistimi???

en son ilce otogarindan minibüsler var denmis halan öylemi??? öyleyse otogarda valizleri birakabilicegimiz bir yer varmi??

mardine gitmeden önce hazir diyarbakirdayken biraz orayida gezmeyi düsünüyoruzda...

tavsiye edebiliceginiz nereler var diyarbakirda???

asil gezicegimiz yer mardin midyat hasankeyf oralari olucak... bildiginiz yerler varsa, gelicek olan her tavsiyeye acigiz ;)

simdiden tesekürler...

Ulu Camii'yi gezebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mardinli serseriye dissmi attın başına büyük bela aldın.
  • Ooo guzel hort ama gerekli hort

• molotofla

• konuyu hortlatmak istedim. uçakla mardine gidip dönüşü diyarbakırdan yapacağım. mardin diyarbakır dolmuşları havalimanı önünden geçer mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.