Beni tez saldılar o kaldı içeride Çok sonra duydum ki Yozgat'ta sürgünde Ne yapsa ne etse üstüne gitmişler Mavi gök yüzünü ona dar etmişler Gazetede çıktı üç satır yazıyla Uzamış sakalı çatlamış sazıyla Birileri ona ölmedin diyor da Ölüm ilanında hüzünle gülüyordu Diyarbakırlıymış adı Bahtiyar Suçu saz çalmakmış öğrendiğim kadar Geçiyor önümden gül yüzlü Bahtiyar Yara aldığı yerde kalan sazı kadar
Ooo ahmet kaya alırım bi dal
Anlayan anladı.
torres10T
kullanıcısına yanıt
peKaka lı mısın
quote:
Orijinalden alıntı: Erich Fromm
peKaka lı mısın
blok
Blok
Suçu 🎷 çalmakmış bildiğim kadar.
Blok yazanlarda blok
ağlama bu günler gelir de geçer babam ağlama bu dertler elbet biter babam ocaksız köylerimde dumanlar tüter elbet ben yandım sen yanma allah aşkına
iki damla gözyaşımla satıldım pazarlarda kırdılar yüreğimi kırdılar azarlarla sürgünlere yolladılar sabah dörtte yağmurlarla ben yandım siz yanmayın allah aşkına
quote:
Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme
ağlama bu günler gelir de geçer babam ağlama bu dertler elbet biter babam ocaksız köylerimde dumanlar tüter elbet ben yandım sen yanma allah aşkına
iki damla gözyaşımla satıldım pazarlarda kırdılar yüreğimi kırdılar azarlarla sürgünlere yolladılar sabah dörtte yağmurlarla ben yandım siz yanmayın allah aşkına
Bu şarkının sözleride birilerine çok güzel gider ama bahtiyar şarkısı ayrı bir efsane
quote:
Orijinalden alıntı: torres10
quote:
Bu şarkının sözleride birilerine çok güzel gider ama bahtiyar şarkısı ayrı bir efsane
Ben sadece sarkilarini devam ettirmek istedim canim. Yaristirmak icin degil.
Bende icimde olen biri vari cok seviyorum.
Adam soyluyor ya
Bloklamadim ama blok
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: torres10
quote:
Ben sadece sarkilarini devam ettirmek istedim canim. Yaristirmak icin degil.
Bende icimde olen biri vari cok seviyorum.
Adam soyluyor ya
Tamam kardeş niye kızıyosunki bende kötü bişey demedim