Şimdi Ara

Diyetsiz karin kasi mumkun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler fitness konusunda zırcahil biriyim ve bugun hayatimda ilk kez basladim fitnessa simdi amacim kol ve karin kasimi belirginlestirmek ama normal seviyede 2 yıldir sinava hazirlandigim icin tekrar kondisyon da kazanmak amaclarimdan biri peki sorum su diyet yapmadan sadece fitnesaa giderek sekerli seyleri de azaltarak karin kasi yapmam hayal midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boyum 1 80 kilom da 80 bu arada cok gobegim yok bu da karin kasinin belirginlesmesini kisaltir mi

• Hangi bölüm?
  • Soruya gelirsek bir program yapıldı mı salonda hocanla falan? karın kası için ilk 2 3 ay ara haftada 5-6 günhttps://www.youtube.com/watch?v=5BY7UxNqCdA şunu uygula ilk başlarda bitiremeyebilirsin için rahat olsun. Yağı mümkün olduğunca az tüket.
    Bir de haftada toplam 60 dakika koş 20-20-20 şeklinde mümkünse 2-3 ay sonra zaten kendin oluşturursun yolunu ki bu dediklerimle karın kasın belirginleşir. İyi sporlar.
  • yalnızinsan Y kullanıcısına yanıt
    Beslenme programi yapmadi

• Ben sana kısaca bir diyetisyenin söyleyeceğini soyleyeyim şekeri azalt ama kesme 2 fincandan fazla kahve ve cay içme karin kası için yağı azalt karbonhidratı da kaliteli tüketmeye çalış sebzelerden vs. Spora yeni basladigin için kilonun 1-1.23 kati kadar protein almanı öneririm

• yalnızinsan Y kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkur ederim dostum

• Diyet yapmadan yağ oraniniz ciddi oranda dusuremezsiniz. Sabit kiloda temiz beslenerek yağ oranı azalır ama bu çok yavaş bir süreç olacaktır.

• hayal
  • Dostum peki nasil bir diyet uygulamaliyim cevremde arastirdim ve diyet yapmadan normal brslenerej karin kasina sahip insanlar gordum bu nasil oluyor4

• quote:

Orijinalden alıntı: Varcot01

Dostum peki nasil bir diyet uygulamaliyim cevremde arastirdim ve diyet yapmadan normal brslenerej karin kasina sahip insanlar gordum bu nasil oluyor4

kalori açığı oluşturacaksın günlük kalori ihtiyacından
  • Bunu hesaplamanin yolu nedir cok ilk seviye soru soruyorum ama bilmiyorum gercekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Varcot01

Bunu hesaplamanin yolu nedir cok ilk seviye soru soruyorum ama bilmiyorum gercekten
    https://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm

burdan hesapla

önerim şu haftada 3 gün antrenmana gidiyorsan gidip 3 gün antrenman seçip çıkan kaloriyi her gün yeme şöyle yap little/no exercise seç bu çıkanı evde olduğun günler -500 yaparak ye antrneman günleri bu -500lük kalorinin üstüne + 300 ye yani antrenman günleri, çıkan değer - 200 ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 7 Ağustos 2017; 17:11:57 >

• Sağ olun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.