Şimdi Ara

Diyette makro sorusu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fazla kilolarım var. Fit yemek diye bir siteden makro hesabı yapıyorum

Proteini söylemeyeceğim çünkü bunu et+tavuk yemediğim(sevmiyorum) için tam ihtiyacımı karşılamam mümkün değil. Ama alabildiğim kadar almaya çalışacağım

Mesela bana yağ günlük 115gr almalısınız yazıyor

115gr yağ yerine atıyorum 140gr yağ aldım diyelim ama kalori olarak düşük tuttuk diyelim diyeti. Buna rağmen kilo verebilir miyim?

Yada 115gr yağ almalısınız yazıyor, ben 100 aldım diyelim o zaman ekstradan daha fazla mı kilo vereceğim demek oluyor?

Benim diyette kalori hesabı olarak her türlü düşük çıkıyor. Ama kuruyemişten dolayı yağı geçebilir mi diye düşündüm biraz

• Hocam yağ,protein ve karbonhidratın görevlerini araştırırsanız sorunuzun cevabını almış olursunuz. Yüksek yağ yemenizi önermem ben o hatayı bilinçsizce bir kere yaptım metabolizmam değişti. Sitede çıkan hesap neyse uymak en iyisi bence. Protein düşük kalıyorsa başka kaynaklardan almaya çalışın, sporda yapacaksınız sanırım bunun yanında. Toparlanma içinde önemli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kalori, önem sırasında makrodan önce gelir. Kalorini aşmadığın sürece fazla yağ aldın diye kilo vermen durmaz. Veya aynı kaloride daha az yağ aldın diye daha fazla kilo vermezsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi matematik sorusu
    17 yıl önce açıldı
    çok zor geometri sorusu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.