Şimdi Ara

Diz üstülerin bir yeri güzel bir yeri kötü i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk önce kötü olanını MB leri az İyi haber Her yere taşımıyorlar

• pardon?????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokay olmez

İlk önce kötü olanını MB leri az İyi haber Her yere taşımıyorlar

evet, "MB"lerinin az olduğunu hiç düşünmemiştim.
    bir de her yere taşısalar, kurtulsaydık tramvay metro derdinden, ne güzel olurdu değil mi.. gene de şaka maka, benim dizüstü bazen taksim'e atıyo beni. biraz hararet sorunu oluyo gümüşsuyunu çıkarken ama olsun, araba almaktan iyidir.
  • 512mb den aşaa notebook bulmak zor artık nesi az ki?
  • Şakamı bu, kameralar nerde?..
  • Ama en büyük sorun bence GBlar... Bunlar taşıyor bildiğim kadarıyla ama yavaşlar, koltuk az.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • off harbi şaka heralde.Arkadaşın bu topiği açtıktan sonra uzaklaştırıldığını düşünmek istemiyorum şakacı kimliği zarar görür yoksa
  • ilginç bir yaklaşım evet evet dogru (gitmeyin üstüne )
  • EDİT

Bunda gülünecek ne var anlamadım yav gerçektende adam gibi yazı yazamıyorsunuz değil mi çok düşük seviye geldiyse çıkın gidin yavs boş POST atmak çok hoşunuza gidiyorsa size özel bölüm açalım oraya atın ha tam sizlik

zzzzz

dr0wn1ng

kahraman

shadow_Shooter

Sandman

canozpinar_1990

kahraman

daphnisss

BAN nedeni iise İMZA dır galiba MOD lar imzaya 4 gün BAN verebiliyorlar (kendimden biiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAy Ciddi -- 29 Ekim 2006; 19:40:36 >
  • quote:

yaw ben şu "mb leri az" yerine takldım...nerdeki mb az onu çıkaramadım.ya da mb ne belki arkadaş başka bir şeyin kısaltması olarak kullandı...sorun bende ben anlayamadım zate eminim...

yanlız bu yazıdan sonra dizüstü bilgisayarlara bakış açım değişti... taşımıyolar abi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BAy Ciddi

EDİT

Bunda gülünecek ne var anlamadım yav gerçektende adam gibi yazı yazamıyorsunuz değil mi çok düşük seviye geldiyse çıkın gidin yavs boş POST atmak çok hoşunuza gidiyorsa size özel bölüm açalım oraya atın ha tam sizlik

zzzzz

dr0wn1ng

kahraman

shadow_Shooter

Sandman

canozpinar_1990

kahraman

daphnisss

BAN nedeni iise İMZA dır galiba MOD lar imzaya 4 gün BAN verebiliyorlar (kendimden biiyorum)

Bunu yazarak bizden ne farkın kaldı.. Bu ne yaman çelişki be arkadaşım..

Ne yapıp yapmayacağımı senden öğrenecek değilim.. Ben 2 buçuk senedir burdayım post kasmak gibi bir düşüncem olsaydı şimdiye yarbay olurdum..

Yazdığın mesajlarıda takip ediyorum da bu forum için o kadarda gerekli değilsin, rahatsız oluyorsan çeker gidersin..

• yok rahatsız edenlerin gitmesi daha hayırlı olur

bir sürü boş insan gider işte değilmi

Bana da demişsin ya bizden farkın kalmadı kabul ediyorsun yani

Ben sizin adamla dalga geçmenizi anlamıyorum ya hepimizde bir zamanlar yeterince iyi değildik.

Ayrıca çok abuk konu açılıyor hem bu (adam demek ki sormak istemiş) Hangimarka en iyiden daha da iyi değilmi.

Yazılanmesajlarla genelde bir kafa bulma eğilimi var bende bunu kırmaya çalışıyorum
  • altına imzamı atarım ayrıca mod lar topiğide mesajlarıda silebilir varsa şikayetin yaparsın sonrada susarsın
    quote:

Orjinalden alıntı: Sandman

quote:

EDİT

zzzzz

dr0wn1ng

kahraman

shadow_Shooter

Sandman

canozpinar_1990

kahraman

daphnisss

Bunu yazarak bizden ne farkın kaldı.. Bu ne yaman çelişki be arkadaşım..

Ne yapıp yapmayacağımı senden öğrenecek değilim.. Ben 2 buçuk senedir burdayım post kasmak gibi bir düşüncem olsaydı şimdiye yarbay olurdum..

Yazdığın mesajlarıda takip ediyorum da bu forum için o kadarda gerekli değilsin, rahatsız oluyorsan çeker gidersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzzz -- 30 Ekim 2006; 1:07:48 >

• quote:

yok rahatsız edenlerin gitmesi daha hayırlı olur

Ben sizin adamla dalga geçmenizi anlamıyorum ya hepimizde bir zamanlar yeterince iyi değildik.

Ayrıca çok abuk konu açılıyor hem bu (adam demek ki sormak istemiş) Hangimarka en iyiden daha da iyi değilmi.

Yazılanmesajlarla genelde bir kafa bulma eğilimi var bende bunu kırmaya çalışıyorum

bak arkadaşım,yaklaşık birbuçuk 2senedir bu forumdayım.Post kasma gibi bir adetim yoktur birkere bu bir!Zaten kasmadığım mesaj sayımdan bellidir..
    İkincisi bu zamana kadar bu forumda bir kez konu açtım.O da danışma/yardım amaçlıydı.Bu forumda konu açmak için bazı kurallara uymak gerekir.Böyle boş bir konu açan bir insanı gelmiş bize savunuyorsun..Diğer arkadaşlara yardım edip burada alaycı tavır takınıyorsak o zaman sorun bizde değil konuyu açandadır.
    Ayrıca bize post kasıyo demişsin senin şuanki konumun nedir?Buradaki son mesajım varsa derdin pm at ok?Ne de olsa fazla post kastım bugünlük yeter!

• quote:

Ben adamla dalgamı geçmişim delirtme beni.. Saçma sapan bişey yazılmış kaldı ki dalga da geçmedim bende ona itafen bi yazı yazdım.. Merak etme bilgisiz bir insanla hiçbir zaman dalga geçmem benim karakterime aykırı bir durum.. Ama bu konuda bilginin b si yok.. Resmen boş bi konu ve abuk kelimeler..

Son olarak bi tane daha buna benzer konu açılsın ben yine aynı üslubla cevaplarım.. Ama sen bi daha bana alıntı yapma serzenişini pm ile ilet.. O zaman anlarız fikrinle zikrin birmiymiş bakalım..

...

• quote:

Edicek kelam bulamıyorum...Bu ne lan?!?
  • yazık...
    olur olur
    geçer, bunalımdadır
    ee bide buna cezada vermişler intihar etmesin !
  • Ben kimseye POST kasıyor demedim belli kimse kasmıyor zaten merak edersem gider bakarım bilgilerine adamın o kadar olur biter o da olmazsa gider bakarım attığı postların içeriğine.

Olay bu kadar basit BENİM DEMEK İSTEDİĞİM BOŞ YERE ATMANIZ İSTEYEN İSTEDİĞİ KADAR POST ATAR KİMSE DE KİMSEYİ şikayet edemez

Ben günde 150 post atanları biliyorum yani ben boş şeyler yazmanıza kızıyorum

Hem böyle konu açıldı diye kimseye ceza verilmez herhalde

EDİT::::

O kadar merak ediliyorsa herkes baksın kim nereye ne yazmış diye, yani post atmak için abuk şeyler yazmak gibi bir amacım da yok
    quote:

Orjinalden alıntı: Sandman

quote:

Ben adamla dalgamı geçmişim delirtme beni.. Saçma sapan bişey yazılmış kaldı ki dalga da geçmedim bende ona itafen bi yazı yazdım.. Merak etme bilgisiz bir insanla hiçbir zaman dalga geçmem benim karakterime aykırı bir durum.. Ama bu konuda bilginin b si yok.. Resmen boş bi konu ve abuk kelimeler..

Son olarak bi tane daha buna benzer konu açılsın ben yine aynı üslubla cevaplarım.. Ama sen bi daha bana alıntı yapma serzenişini pm ile ilet.. O zaman anlarız fikrinle zikrin birmiymiş bakalım..

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAy Ciddi -- 30 Ekim 2006; 16:03:05 >

• Açıkçası böyle bir sebepden dolayı bana neden sataştın bilmiyorum ama bu kadar salak bir konuyu daha fazla tartışmak istemiyorum.. Gerçekten yapıcı bir eleştiride bulunsaydın ortam hiç bu kadar gerilmezdi, ancak sen insanlara nasıl davranması gerektiğini öğretmeye çalışıyosun bende yapım gereği buna katlnanamam.. Bundan sonra benim bir yanlışımı görürsen şikayet et geç gitsin.. Bi dahada bu konuya yazmıcam.. Eğer yazarsam senin dediğini yapmış olurum bunada ihtiyacım yok..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.