Şimdi Ara

Dizel araca benzin konuldu ( Masraf 15000TL ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
9.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio159

2008 model volvo s40 dı arac🙄depo girisinde metal bir kapak vardı sadece. Simdiki aracım benzinli vw yarın kontrol edeyim.

Arac kiralama şirketine bir keresinde full depo iade ettik. Adamlara dedim ne yanı hortumla mı cekseydim dedim . Güldüler , yabancı bir cisim girmemesi için filtre konuyormuş artıkın. Bu olan 2 gecen seneydi aracta 3 senelikti. Hortum al sok depona :) girdiği uzunluktan anlatsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonywayt -- 14 Mart 2017; 21:22:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jonywayt J kullanıcısına yanıt
    Aractan araca farkedebiliyor sanırımGoogle a baktım volvo da olan şey fordun kolay yakıt sistemiymiş sanırım(Girişteki metal kapak). Yanılmıyorsam tüm pompalar aynı ağbi demislerdi istasyonda(Shell)

Hortum filan yapmıslığım varBabamın aracı da dizeldiSıkıntısız oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio159 -- 14 Mart 2017; 21:30:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AO

Benzinliklerde pompacı olmamalı artık bankamatik gibi kartını okutup kendin dolduracaksın mesuliyetide sana ait.

kaç kişi ekmek yiyiyor.
  • bluENight kullanıcısına yanıt
    Devletin kendisi çomak sokmuş olabilir şu aralar hükümet işçi aldırmak için bütün sektörlere baskı yapıyorken işçi çalıştırmayan işletme işlerine gelmemiştir.
  • Aynısı amcamın başına gelmiş. S500 aracına benzin yerine birkaç damla mazot damlamış. Pompacı bunu farkedip amcama söylemiş , yolda kalma durumuna karşı tutanak gibi birşey imzalamışlar. Beklenilen gibi bir süre sonra araba yürümez hale gelmiş ve yakıt istasyonu servis masrafını karşılamış.

• 3 tane parça 15 bin tl yuh be,şok oldum. fabrikasında bu arabanın tamamı o paraya imal ediliyor. o parçaların gerçek fiyatları böyleyse arıza yapınca kullanıcılar için felaket olur.
  • FİŞTE BENZİN YAZIYOR KOCAMAN!! ARKADAŞINIZ HİÇMİ FARKETMEDİ FİŞİ ALIRKEN ? BU KADARDA BOŞLAMAYALIM ARKADAŞLAR YAZIK GÜNAHTIR
  • Ben bu farklı oktan benzin çıktığından beri yıllardır alışkanlık "x lira 95 oktan" diyorum. Diğer ülkelerdeki gibi kendin koy olayı bizim ülkede olmaz arkadaşlar. Bir elinde cep teli, ağzında sigara ile yakıt koyan ve kendini imha eden tipler görürüz.
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    hocam kendi plakasını yazınca ne oluyor?
  • Quadrifoglio159 Q kullanıcısına yanıt
    ana firma derken benzin istasyonun üst makamları mı kastediyorsunuz yoksa aracın servisi mi hocam
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Normalde böyle şeylere atlamam dalaşmam ancak nasıl bütün suç pompacının değil? Bu adam bu paraya bu işi yapmayı kabul etmiş mi? Etmiş. Ben o aldığım benzin parasının içinde bu işi düzgünce yapması için bayiye kar payı veriyor muyum? Veriyorum. Asgari ücretin düşük olması işin siyasi boyutu. Kendim neden ekstra dikkat edeceğim kendi çalıştığım yerde herşeye ekstra dikkat ediyorum zaten. Suçluyu aklaya aklaya bu hallere geldik hep.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

Aynisi babamın Doğan aracina olmuştu.Ama tersi idi.

Pompaci nasil anlamadi ise.Araca benzin yerine Mazot koymuş.

Allahtan kontak çevirilmedi.Yoksa felaket olacak idi.

Temizlendi arac düzeldi sonra.

Doğan arabasında ne kadarlık bir felaket olabilirdi mesela

• Opette pompacı arkadaş geçenlerde bana bir mesaj attırdı ve aracımı araç tanıma sistemine kayıt ettirdi. Aracım dizel bu dan sonra bnm plaka girildiğinde opetin benzin tabancaları yakıt koyamayacakmış. Bu tarz bir uygulama diğerlerinde varmı bilmiyorum ama yoksa da hepsinde olmalı ve araçlarımızı bu sistemlere tanıtabilneliyiz bence. Yakıt almadan önce plakamız girildiği an yanlış yakıt akışı engellenir...

• Xientina kullanıcısına yanıt
    pompaci gunde yuzlerce arabaya bakiyor ve bu mesleği yapan adaminda egitim duzeyi belli her araci bilmek zorunda degil.

oncelikle pompaciya benzin veya dizel diye sesleniyoruz. haydi oldu da doldurdu calistirmadan once 10 sn fişi kontrol etse bu kadar masraf acmadan sorun çözülecek.

pompacida suç var ne sucu dalginlik e ama ayni suç araç sahibinde de var. onu ne yapacagiz.

Söylemek istediğim zaten belirli bir sistem var bu konular için istasyonun sigortası var pompacıya sataşmanın arıza çıkarmanın adamı dövmeye kalkmanın manası yok.Zaten en iyi şartlarda istasyon sahibi adamdan kesiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 15 Mart 2017; 9:27:38 >
  • Bilmediğimden soruyorum; iki yakıt girişinin ve çıkışının uçlarının farklı olması gerekmez mi? Olası bir yanlışlık durumunu önlemek adına? Misal micro usb'ler iPhone'lara olmuyor, iPhone'ların kabloları da Android'lere olmuyor...
  • FOMOCO3230 kullanıcısına yanıt
    demek istediğim şu
    mesela yazıcıya toneri takarken şak diye oturur yerine
    farklı bi toner girmez.
    pompalar da şayet böyleyse şak diye oturması lazım
    oturmuyorsa pompacı yanlış taktığını anlamaz mı?
  • Geçmiş olsun.Üzücü bir durum.
  • Geçmiş olsun..

Yakıt alacağım zaman mutlaka bakarım hangi tabancadan dolduruyor diye. Bir sonraki yakıt alışıma kadar aldığım yakıt fişini saklarım. Kendi yakıtımı kendim doldurana kadar da böyle yapmaya devam edeceğim.
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Siz her ihtimale karşı bir tane sticker alın ve depo kapağınıza sağlamca yapıştırın. Ne olur ne olmaz. Ben pompacıyı dikkatle izliyorum doldururken. Eğer izleyemeyecek olursam da dizel olduğunu belirtiyorum.
  • Bi allahın kuluda yazmamış

ford'ta akıllı akaryakıt girişi var yanlış pompa takamıyosun.
    nasıl bir sistemse ford aracımda yanlış yakıt hiç başıma gelmedi

ben opet otobilim kullanıyorum. webden başvuru yapıyosun kredi kartını tanımlıyosun
    sana bi anahtarlık geliyo.

aracı istasyona çekiyorum. yanlış yakıt veremez arabadan bile inmeden doldurup gidiyorum.
    sürekli araç kullananlara tavsiye ederim.
    hemde indirimli oluyo.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.