Şimdi Ara

Dizel araca warex vb egzoz sistemi yapılabilirmi, Yapılırsa nasıl bir ses alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2.0 180 hp lik dizel aracımıza warex tarzı bir egsoz sistemi yapmayı düşünüyoruz
    Sizce iyi bir ses alınırmı yoksa uğraşmaya değmezmi ? Bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ezgoz sesine karşıyım zaten ceza da kesiyorlar. Katalizörü iptal ettirmeden çift çıkış egzoz başlıkları takabilirsin. Warex Dizel araca abes duruyor.

Egzoz sistemi yerine o fiyata aracı detaylı temizliğe yada boya korumaya versen daha iyi olur bence. Seramik kaplama da olabilir.

• zx6r kullanıcısına yanıt
    Çift çıkışlı egsoz mevcut ama benim isteğim abartılı olmayacak şekilde tatlı bi ses alabilmek. Boya koruma vb işlemler gereklimi sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zxcvc76

Çift çıkışlı egsoz mevcut ama benim isteğim abartılı olmayacak şekilde tatlı bi ses alabilmek. Boya koruma vb işlemler gereklimi sizce ?

Egzoz yaptırmak yerine aracı detaya vermek daha mantıklı geliyor bana. Tertemiz olsun içi dışı motoru. Pasta cila boya koruma detaylı iç ve motor temizliği yaptırdım. Bana kalırsa gerekli en azından yılda 1 defa yaza girerken yapılmalı.

• Sök egzoz manifodunu ses gör 😁😁😁😁
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.