Şimdi Ara

Dizel araçlarda tüm sorunlara yanıtlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizel motor sorunlarına uzman çözümler.
     Dizel araçlarda tüm sorunlara yanıtlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizel aracınız mi var?
    Motorunuz düzensiz mi çalışıyor?
    Sorunlarınıza cevap alamadınız mı?
    Tüm merak ettiğiniz soruların cevabını buradan alabilirsiniz....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk soru benden gelsin TDCİ Ford Transit pompa basınç müşürü sürekli bozuluyor, nedeni nedir.
  • Takip.
  • 1.3 multijet doblo 2007
    egzosttan sürekli o acı dizel kokusu geliyor. araç ısınmış olsa bile. çok ağır boğaz yakan bir şey. normal mi bu?
  • Aracım hyundai h100 1994 panelvan.Sorun şu araç rölantide bazen devir yükselip düşüyordu .Ustaya götürdüm mazot filtre ve mazot otomatiğini değiştirdi.Sanayiden çıktım petrole girdim yakıt aldım (opet) aracı yıkadım yaklaşık 30 dk sürdü.Marşa bastım çaşıltı hemen stop etti.Tekrar bastım çalışmadı. tekrar tekrar bastım çalışmadı.Ustayı aradım bana filtrenin üstündeki pompaya basmamı söyledi 4-5 sefer bastım pompa sertleşti.Kontagı actım hemen çalıştı.Asıl sorun burda başlıyor.Araç 20-30 dk bi yerde park halinde bulunsun çalışmıyor.Tekrar pompalamak lazım.Usta mazot pompan açılacak dedi.Çevremde çoğu kişi pompaya en son ellet.Hortumlara depodaki şamandıraya baktır diyorlar.bi yerden hava yapıyordur diyorlar.Malum mazot pompasını söküp takmaya 150 200 lira istiyorlar tamiri hariç.Sizce sorun nedir.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakiramaseksi -- 7 Mayıs 2016; 3:34:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2012 Astra CDTi aracım var 85000 km de bu kış sabahları ilk çalıştırmada mavi - beyaz arası 4sn kadar duman atıyor, duman attığı zamanlarda da titreme vuruntulu çalışıyordu. Servis de enjektörlerin işeme yaptığı temizlenip ve ayarlanması için gönderildi, Servis danışmanın söylediği enjektörler temiz sadece ayar yapıldı. Sorun hala devam ediyor sadece artık vuruntulu çalışma olmuyor. Havalar biraz ısındığında duman atma olmuyordu. Bugün 1 dereceydi çalıştırdığımda duman attı. Kış öncesi kızdırma bujisinin bir tanesi değişmişti.
  • Aşagıdaki linkte Motorda titreme tekleme durumu var.Shell de katkı maddesi koydurtttuktan sonra oldu.Sanırım enjektörde sorun var. Anlayan arkadaşlar yorum yapabilirmi?
    https://www.youtube.com/watch?v=av6pZop637o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.