Merhaba yarın itibari ile 2008 model dizel 31.500 KM picanto bakmaya gidicem ama 2006 59.000 KM dizel C3 var hangisi daha iyidir? Arabadan anlamam ilk aracım olacak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
hangi modelleri araba bakacağınız araçlar c3 donanımlı ve konforlu picanto ise yakıt olarak gayet başarılı araçlar
C3 X FURIO 1.4 HDI - PİCANTO 1.1 EX DSL
C3 17.750 TL - Picanto 16.500 TL
Valla bence önce km ler gerçek mi ona bak!
önce picantoya bakmaya gidicem araç pendikte. Servise götürüp baktırıcam umarım km.'si oynanmamıştır. Gönlüm Picantodan yana ama hayırlısı bakalım.
vergi dilimi itibari ile kia picanto daha avantajlı ancak yakıt tüketimi anlamında C3 hacim farkına ragmen daha başarılıdır. C3 1.4 HDi 16V 90 PS test etmenizi öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Details
vergi dilimi itibari ile kia picanto daha avantajlı ancak yakıt tüketimi anlamında C3 hacim farkına ragmen daha başarılıdır. C3 1.4 HDi 16V 90 PS test etmenizi öneririm.
C3 ile ilgili kronik sorunları olduğunu okumuştum forumdaki konulardan. İki aracında servis ve parça ücretlerini bilmiyorum. Ne zormuş araba almak yada kararsız kalmak :)
quote:
Orijinalden alıntı: silent1978
quote:
Orijinalden alıntı: Details
C3 ile ilgili kronik sorunları olduğunu okumuştum forumdaki konulardan. İki aracında servis ve parça ücretlerini bilmiyorum. Ne zormuş araba almak yada kararsız kalmak :)
alt takım hassastır, yol gürültüsü alır vs. başka bir kronik sorununu bilmiyorum.
arabadan anlamam enbaşta söylemiştim bunu. Picantonun km.'si orjinalse eğer beni cezbeden o olacak. Bide bu dizel picantolar çok mu yakıyo yani c3 ile arada çok fazla yakıt sarfiyatı olurmu ki?
bir kere c3 b picanto a sınıfı bir araçtır.
picantoda abs klima 2 cam otomatik cd çalar standarttır. bagaı dar ama içi kendi sınıfında geniştir. modelinin yüksek olması ve 5 yıl garantili olması 1.1 olması diğer avantajları.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme