Şimdi Ara

Dizel civic mi ? Benzinli civic mi ? Benzin&lpg civic mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim.

• Aynı para aynı kondisyon olsa:

1.Dizel

2.Turbo benzin 1.5 motorlu

3.Fabrika çıkışlı benzin/lpg 1.6

4.Benzin 1.6

Şartların daha iyi olduğu bir ülkede yaşasak sadeece 1.5 182'liği al geç derdim. Coğrafya kaderdir.

• Yeni kasa civic ise 1.5 turbo benzinli olan,
    Fc5 civic ise 1.6 eco olan.

Dizel civici elden çıkarmak kolay olmaz. Not olarak düşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Yeni kasa civic ise 1.5 turbo benzinli olan,
    Fc5 civic ise 1.6 eco olan.

Dizel civici elden çıkarmak kolay olmaz. Not olarak düşelim.
    2011 passatım var aynı fiyat klasmanın da diye 2017-2018 civic düşünüyorum ama civicler hakkında pek bir bilgiye sahip değilim tavsiyeniz nasıl olur ?
  • Berkaydgl B kullanıcısına yanıt
    Passat’tan civic’e geçmezdim. Aynı segmentte değiller. Kalite olarak hiç binmedim ama passat daha iyi diye düşünüyorum. Civic’in 2021 makyajlı fc5 kasasına sahibim. Yalıtım rezalet lastikler çok ses yapıyor. Boyası çok ince. Honda özen göstermemiş bazı noktalara. Bunun dışında sorunsuz şanzıman, sağlam vtec motor, sınıfına göre oldukça geniş iç hacim ve donanım bolluğu artıları. Bunların yanında piyasasının olması ve tutulan bir araç olduğu için mantıklı bir tercih olarak civic aldım. Ayrıca 1.6 motor hantal kalıyor. Passatın turbo motorundan sonra canınız sıkılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 25 Aralık 2021; 12:25:15 >
  • FC5 Civic dizellerde yaya koruma diye çok sıkıntılı bir sistem var. Kaputta 4 piston var ve çarpışmalarda kaputu 5-10 cm kadar havaya kaldırıyor. Bunun yenilenmesi de bir hayli pahalı. Önden alınacak ufak bir hasarda en az 30bin TL sadece bunun tamiri tutuyor.

O yüzden dizel Civic hiç düşünmem.

fatura 2018'e ait. Şimdi ne kadar olur dersek muhtemelen 3 ile çarparız.

• 4 yıl 1.5 turbo rs kullandım
    Tadı damağımda kaldı.Sattigima pişman oldum .Dizel felan o sürüşun tadını veremez .Afaki tüketimi de yok.Zaten benzin motorin aynı olmus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    dizel mi lpg mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.5 Turbo FK7 sahibiyim. Uzun yol kurallara uyarak (max 120) 5-6 litre arası yakıyor. Şehir içi de 8-9-10. Sıkışık trafikte ister istemez diğer turbo benzinliler gibi yakar.

Yalıtım hariç bir sıkıntım yok. CVT’de de sanal oranlar var. Yeni kasa da daha bir güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 28 Aralık 2021; 19:6:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.