Şimdi Ara

DİZEL FOCUS mu-DİZEL TOYOTA mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
13.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en sonunda toyota dizel comfort siparisi verdim hayırlısıyla cumartesi gidip teslim alacam.
    yorumlarını esirgemeyen herkese tesekkur ederim
  • Elbette ki Toyota.. Böyle bir soru sorulmaz bile
    Almadıysan hiç düşünme git al

Ama ikna olmak istiyorsan sigortacılarla görüş.
    Onlara şunu sor "Sıfır 2010 model toyota nın full kasko bedeli nedir"
    Sonra da "Sıfır 2010 model neydi o alacağın arabanın markası, onun full kasko bedeli nedir"
    :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhts
    en sonunda toyota dizel comfort siparisi verdim hayırlısıyla cumartesi gidip teslim alacam.
    yorumlarını esirgemeyen herkese tesekkur ederim

hayırlısı olsun arkadasım senın ıcın allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
  • Haa belki sen aldın mı diye bana sorarsın?

Evet aldım.. Aralık ayının başında aldım.. Çünkü istanbul trafiğinde birden bire etraftaki toyotaların çoğaldığını gördüm, kafayı sağa çevirsem toyota sola dönsem toyota..
    Toyota bayiilerine gittiğimde tüm markaların büyük indirimler yaptığı aralık ayında toyotaların indirim yapmadığını tam aksine kurban bayramından sonra zam yaptıklarını ( indirimlerin süresi dolduğu için) gördüm.. Birkaç bayii burnundan kıl bile aldırmadı diye çok kızmıştım aslında.. ama bir taksici fikrimi değiştirdi.. Araba almaya gittim bayilerin çoğunda araba yoktu.. istediğim rengi bulamadım ama toyotamı aldım :)))
    Şu aralar trafikte etrafta toyotaların sayısının arttığının farkında değilmisiniz ?
    Dizel süper, şehiriçi 5,3-5,5 litre ortalama (kilometrede 165 kuruş)
  • Hayırlı ugurlu olsun iyi bir tercih yapmışsın toyota seni hiç üzmez emin ol 3 senedir bu arabayı kullanıyorum bir kere dahi üzmedi servise gitsen seni adam gibi karşılıyolar servisten çıktım 1 ay içinde 2 defa aradılar memnun kaldınız mı diye. Focus güç yönünden iyidir fakat abartı ekonomikliği yoktur corollanın vites oranları aşırı düşüktür performansı çok iyi değildir yakıtı iyidir. İyi tercih Allah kaza bela vermesin.
  • Grafik gerçekten çok açıklayıcı.

Teşekkürler.

En iyi 1.6 dizeli bulmak için sürekli araştırıyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

@Duratorq

aslında yeni gösterdiğin grafik çok bir şeyi değiştirmedi.....hatta multijet 120HP'nin ne kadar iyi motor olduğunu daha net ortaya koydu
    biraz uğraşıp iki grafiği eşdeğer büyüklük ve seviyede (skala ve konum olarak eşitlemeye çalıştım) yanyana koymaya çalıştım ki farklar belli olsun diye

ford'un overbost değerlerinden bile iyi fiat'ın grafikleri...fiat multijet 120hp sürekli overboost olmuş gibi ve hatta ondanda iyi
    yine dikkat ederseniz fiat bravo multijet 120hp aynı güç ve torka daha önce erişiyor, daha üzün süre o güç ve torku muhafaza ediyor ve üst devirlerdede daha yüksek güç ve torka sahip...

bunu başka bir forumda detaylı incelemişti yabancılar ve multijet 120hp'nin hem performans, hemde ekonomi anlamında 1.6 tdci'dan iyi olduğundan hem fikir olmuşlardı....orada daha güzel grafikler ve testler vardı bulamadım bulsaydım burayada koyacaktım....

zaten sizde fiat bravo'da kullanılan 1.6 multijet 120HP motor daha iyi demişsiniz....laflarımı üzerinize almayın, siz bunun farkında olabilirsiniz....sadece bazı arkadaşları bilgilendireyim istedim

DİZEL FOCUS mu-DİZEL TOYOTA mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.