Şimdi Ara

Dizel Megane 2'ye HKS Blow-Off Taktık :)) Sonuç '' Harika '' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
33.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TreedyLine

quote:

Orijinalden alıntı: fbahadir61

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gencfenerli_ertan

beğenmeyenler neden merak edip konuyu açıp cevaplaya basıp kötü olmuş gibisinden mesaj atıyorlar anlamıyorum. adam heves etmiş yaptırmış hoşuna gitmiş paylaşmış. herhangi bir art niyet yok beğenmediyseniz de bırakın adamın hevesi kırılmasın yani. ayrıyeten çok güzel olmuş.

teşekkür ederim..

begenip begenmemek önemli degil yeterki saygı sevgi cercevesinde yorum yapsınlar eleştirsen ama hakarete varan eleştiriler oluyor o zaman iş degişiyor işte.. tekrar teşekkür ederim..

not : yorum yapan arkadaslar lütfen konudaki tüm mesajları okuyup yorum yaparlarsa sevinirim cünkü soru işareti kalan bazı arkadaslar oluyor hepsi konudaki yorumlarda mevcut.. blowun cok cufflaması ve uzatarak cuuuuuffffffffff etmesi tamamen benden kaynaklanıyor görgüsüzlük diyelim buna biz biraz fazla abandım blowa o yüzden öyle sacma sesler cıkarttı :)

Aynen ya neymiş arabası yarış arabası değilmiş senin araban Ferrari mi ? Arkadaşın araç benimkinden iyi mesela bende clio var ve çok beğenilecek bir araç birde jantlar spor yay lastikler ve hava filtresini değiştirse tadından yenmez

Hepsi yapılacak 17 Jant + 225 45 17 Lastik + 3.5 cm spor yay + KN Hava filtresi + chip + Gövde rengi tamponlar + bagaj spoiler + Double din teyp + Yeni mid takımı ve anfi hepsi yapılcak yıl basına kadar hepsi bitmiş olur :)

Bunları yapmışken giydirmesiz olmaz :)

• İnsanların zevklerini tartışmam. Ancak ben olsaydım kesinlikle bu araca blow off koymazdım. Sesi duyup gaza gelen kişiler olacaktır. Sizin aracınız da bu kişilere cevap verebilecek bir araç değil. Bu benim düşünce tabi.
  • bir bitmedin, mavi-kırmızı çakar taktıran apaçilerden, bulaşmamak gerek

at şeysiyle kelebek gibi oluyor bu tür araçlara yapılan görsel/işitsel modifiyeler, hiç böyle garip sesler çıkaran 320d görmedim ama basınca dizel megané!ı silip atıyor
  • Süper olmuş çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

İnsanların zevklerini tartışmam. Ancak ben olsaydım kesinlikle bu araca blow off koymazdım. Sesi duyup gaza gelen kişiler olacaktır. Sizin aracınız da bu kişilere cevap verebilecek bir araç değil. Bu benim düşünce tabi.

Geçen çuflaya çufflaya gidiyordum bahcelievlere dogru yanıma bi vtec yanastı adam dedigin gibi geldi gaza galiba bi gaza abandı vtec actı araba :D ben zaten o egzoz sesini duyunca geçtim sağ şerite yavas yavas gittim uymadım uysamda adam tokatlayp atardı beni :D
  • quote:

quote:

İnsanların zevklerini tartışmam. Ancak ben olsaydım kesinlikle bu araca blow off koymazdım. Sesi duyup gaza gelen kişiler olacaktır. Sizin aracınız da bu kişilere cevap verebilecek bir araç değil. Bu benim düşünce tabi.

Geçen çuflaya çufflaya gidiyordum bahcelievlere dogru yanıma bi vtec yanastı adam dedigin gibi geldi gaza galiba bi gaza abandı vtec actı araba :D ben zaten o egzoz sesini duyunca geçtim sağ şerite yavas yavas gittim uymadım uysamda adam tokatlayp atardı beni :D

Dedikleri gibi hayat biter v-tec başlar. Bulaşmamak lazım

• quote:

quote:

quote:

Dedikleri gibi hayat biter v-tec başlar. Bulaşmamak lazım

Hocam Stok haldeki V-Tec'de bir yere kadar yani Modiyeli olanlara girmiyorum hiç

• Adamı amma eleştirmişsiniz ya ,hocam senin hoşuna gittiyse sorun yok güle güle kullan.
  • Gerek yok arkadaşlar vteclere vtı'lara bulaşmaya :D ben valla ne kadar giderde yapsalar yolda hiç bulaşmıyorum tamam kalkısta belki turbonun ve torkun gücüyle gecersin ama yapıstırınca herifler vtec resmen şaha kalkıyor :D abi nolcak 1996 1997 model vtecler 13 14 milyar modifiye parcası her yerde satılıyor ve ucuz yani 2 3 milyar harcanırsa atıyorum 100 beygirse araba cokrahat 150 200 beygire cıkartıyorlar onu bunu iptal ederek motora parca takılarak vs. vs.

Uzak durun derim (: Vtec açmaya baslayınca araba 5000 devirden sonra resmen vtec açmıyor savaş açıyor Vu tututututututututu :D bizim turbo dizellerin devri 4000 de kapanıyor (: adamların 9000 devire kadar yolu var :D
  • quote:

Gerek yok arkadaşlar vteclere vtı'lara bulaşmaya :D ben valla ne kadar giderde yapsalar yolda hiç bulaşmıyorum tamam kalkısta belki turbonun ve torkun gücüyle gecersin ama yapıstırınca herifler vtec resmen şaha kalkıyor :D abi nolcak 1996 1997 model vtecler 13 14 milyar modifiye parcası her yerde satılıyor ve ucuz yani 2 3 milyar harcanırsa atıyorum 100 beygirse araba cokrahat 150 200 beygire cıkartıyorlar onu bunu iptal ederek motora parca takılarak vs. vs.

Uzak durun derim (: Vtec açmaya baslayınca araba 5000 devirden sonra resmen vtec açmıyor savaş açıyor Vu tututututututututu :D bizim turbo dizellerin devri 4000 de kapanıyor (: adamların 9000 devire kadar yolu var :D

ilk olarak merhaba,
    96-97 model vti lara kafa tutman mümkün değildir senin aracınla. kalkışta dahi olsa gaza dokunsa bile yetişemezsin. dediğin modellerdeki araçlar 13 14 bin tl değil en ucuzu 20000 tl den başlar. 20000 tl den aşağı olanları 1.6 ies , 1.4 is vs. vs. dir. 2000 3000 tl harcayıp sende aracını yüz küsür hp lere çıkarabilirsin hemde o zaman kafa tutabilirsin o araçlara. geçebilirsin demedim kafa tutabilirsin dedim dikkat et. :) yani senin aracınla çok ta farklı değiller aslında modifiye maliyeti anlamında.

blow off konusuna gelince bence güzel olmuş. yağ atma problemi basınç kaybı yaşamadığın ve hoşuna gittiği sürece kullanmalısın tabiki çuf çuf çuf diye değil. güzel bir çuuuuufffffff lamayla. bende 1.7 dti corsama takmayı düşünüyordum aslında ama vaz geçtim şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: freedige2006

quote:

Gerek yok arkadaşlar vteclere vtı'lara bulaşmaya :D ben valla ne kadar giderde yapsalar yolda hiç bulaşmıyorum tamam kalkısta belki turbonun ve torkun gücüyle gecersin ama yapıstırınca herifler vtec resmen şaha kalkıyor :D abi nolcak 1996 1997 model vtecler 13 14 milyar modifiye parcası her yerde satılıyor ve ucuz yani 2 3 milyar harcanırsa atıyorum 100 beygirse araba cokrahat 150 200 beygire cıkartıyorlar onu bunu iptal ederek motora parca takılarak vs. vs.

ilk olarak merhaba,
    96-97 model vti lara kafa tutman mümkün değildir senin aracınla. kalkışta dahi olsa gaza dokunsa bile yetişemezsin. dediğin modellerdeki araçlar 13 14 bin tl değil en ucuzu 20000 tl den başlar. 20000 tl den aşağı olanları 1.6 ies , 1.4 is vs. vs. dir. 2000 3000 tl harcayıp sende aracını yüz küsür hp lere çıkarabilirsin hemde o zaman kafa tutabilirsin o araçlara. geçebilirsin demedim kafa tutabilirsin dedim dikkat et. :) yani senin aracınla çok ta farklı değiller aslında modifiye maliyeti anlamında.

blow off konusuna gelince bence güzel olmuş. yağ atma problemi basınç kaybı yaşamadığın ve hoşuna gittiği sürece kullanmalısın tabiki çuf çuf çuf diye değil. güzel bir çuuuuufffffff lamayla. bende 1.7 dti corsama takmayı düşünüyordum aslında ama vaz geçtim şimdilik.

Evet hocam, Stock Vtec'lerde genel olarak pek bir cacık yok, fakat iş VTi'a gelince yorumsuz

• Teşekkür ederim arkadaslar yeni blow off videom eklendi izleyebilirsiniz :)
  • quote:

maliyeti 410 tl arkadaslar.. blow offumuz hks'nin replika blow offu 210 tl fiyatı 200 tlde montaj toplam 410

1. video açılmıyor

2.hocam senin araca taktırdığın alet link :) bunlardan birisi mi ? fiyatları 100 tl bile değil
    gerçi sen konuyu 2012 de açmışın fiyat farkı normal de..

3. imzanda bulunan plakayı googleda aratınca çok forumsever birisi olduğunuz ortaya çıkıyor

ben de yeni öğrendim blow off un ne olduğunu hep subarularda duyuyordum bu sesi demek bu aletten dolayıymış

edit:google sağolsun senin arabanın videolarını da buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arrtezyen -- 3 Temmuz 2013; 1:11:56 >

• öncelikle hayırlı olsun.
    subaru bu aletin hakkını veriyor. nedense diğer araçlarda bu sesi duyunca bi tuhaf geliyor bana. çakma cuff diyorum. (yanlış anlamanı istemem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 3 Haziran 2013; 0:31:39 >
  • 2 Adet yeni video eklenmiştir. yorumlar için teşekkürler.
  • Güzel olmuş hocam
  • eyv saolun ;)
  • Egzozdan gelen siyah dumana bak, chipten oluyor. İçinde sigara içmesen ne olur motorun anasını belledikten sonra... Galericilerin kafa ütülemesi gibi aynı
  • Evet chip'i orta agresif yaptık dip gazda kara duman var Ama kara duman atıyor fakat chipinde hakkını veriyor araba çıldırıyor resmen. 105 ten 135 beygire cıkardık, 240 tork'tan 320 tork'a cıkardık. 150 Beygire kadar yolu var lakin motor kırarız diye açtırmadım fazla. Motorunda anasını belledigim yok, Chip yapıldıgı gunun ertesi günü bakımıma daha 8.000 km olmasına rağmen yagını yag filtresini hava filtresini mazot filtresini vs. hepsini değiştirdim boş boş konusup durmayın.
  • elektrikli blow-off gibi çıkıyor ses
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.