Şimdi Ara

Dizel Megane 2'ye HKS Blow-Off Taktık :)) Sonuç '' Harika '' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
33.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Konu tamamen yenilendi güncellendi güncel videolar eklendi herkeze iyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

quote:

istersem uzatarak çuffffffffffff diye ister çuf çuf çuf diye yani kafama gore cuflatabiliyorum :)

Bunu tam olarak nasıl ayarlıyorsunuz?

Bu biraz uçuk bir örnek olacak ama videonun en başındaki gibi ses de çıkabiliyormu?

Bu videonun başında R34 turbosunu doldurduğu için o ses çıkıyor gazı bıraktığında da mükemmel turbo'nun kendini sallamışçasına çıkan blow off sesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

quote:

quote:

istersem uzatarak çuffffffffffff diye ister çuf çuf çuf diye yani kafama gore cuflatabiliyorum :)

Bu biraz uçuk bir örnek olacak ama videonun en başındaki gibi ses de çıkabiliyormu?

Bu videonun başında R34 turbosunu doldurduğu için o ses çıkıyor gazı bıraktığında da mükemmel turbo'nun kendini sallamışçasına çıkan blow off sesi.

yok hocam o değil. alıntı yaptığınız mesaj mayıs ayına ait. ben ondan sonra çok ayrıntılı araştırma yaptım. turbolar ve blow off lar hakkında çok fazla bilgi sahibi oldum.

takılan bov lar aracın beygir gücüne göre değişiyor ve bunlarında birkaç modeli var. bu tarz sesi veren modeller Greddy Type R, Greddy Type RZ, Greddy Type S.

Sizinde altınızda turbo beslemeli 500-600 hp civarı bir araç olsa bov ile bu sesi alabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

quote:

quote:

yok hocam o değil. alıntı yaptığınız mesaj mayıs ayına ait. ben ondan sonra çok ayrıntılı araştırma yaptım. turbolar ve blow off lar hakkında çok fazla bilgi sahibi oldum.

takılan bov lar aracın beygir gücüne göre değişiyor ve bunlarında birkaç modeli var. bu tarz sesi veren modeller Greddy Type R, Greddy Type RZ, Greddy Type S.

Sizinde altınızda turbo beslemeli 500-600 hp civarı bir araç olsa bov ile bu sesi alabilirsiniz.

Tabi ki :) :).

• quote:

Orijinalden alıntı: TreedyLine

komik bir durum söz konusu dahi degil.. videoda görgüsüzlük diyelim daha once blowlu araba kullanmadıgım için bairaz fazla cuflatıp uzattırmısım hepsi bu canlı dinlemenizi tavsiye ederim. sonucta elektronik blow degil bilmem ne degil subarularda evolarda olan hks blow off.

+ sunuda söliyim araba babamın degil dogum gunu hediyesi olarak alındı bu araba bana. dolayısıyla aile arabası degil sahsi bir araba babamın kendisinin doblosu var zaten ben zonguldakta üniversite okuyorum aracımda kapalı garajda duruyor babam elini dahi sürmüyor sadece hergün calıstırır bi 5 dk o kadar

cahil cahil yorumlar atmayın yok baba arabası yok bilmem ne arabası diye yasımız 21 diye hemen baba arabası oluyor benim bildigim baba arabası aile arabası olur bi ailede bi araba vardır ve o araba baba ana arabası olur ama bu araba ne baba ne ana arabası benim kendi arabam

baba arabası derken aile arabası kastettim, baban sana aldıysa keşke HB birşey alsaymış, gence daha iyi gidermiş. Yoksa 21 yaşında birinin arabası olmaz diye birşey yok, babası araba alamaz diye birşey yok.

İstersen 35 yaşında ol, ailenin durumu da iyiyse, ailenin yardımından zarar gelmez. Babam zengin olsa, maaşlı işte dahi çalışsam, babam bana bir A5 alsa , niye almadın demem binerim. Ama benim orada kastım başkaydı, yani Megane Sedan aile aracı, ona gitmemiş, yoksa başka bir amaç yok o lafta.

Blow-off ayrı bir olay, ben de seviyorum. Sırf turbo lagı azalsın diye ben de düşünmüştüm, ama cuff cuff diye çok ses yaptığı için vazgeçtim.

• pendik-kartal-bostancı-kadıköy civarlarında görürsem çuflamayı göstericem sana plakanı aldım
  • İnanılmaz bir şeymiş gerçekten. Çuf çuf çuf çuf... TCDD'nin dizel lokomotifinden hallice bir ses var ikinci videoda. Çakma xenon da var galiba. İyi çufçuflamalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

pendik-kartal-bostancı-kadıköy civarlarında görürsem çuflamayı göstericem sana plakanı aldım

Minibüs şoförü müsünüz ?
  • Aracı değiştirip Leona felan yapsaydiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hevesinizi kırmak istemem ama bu araçta hiç bişeye benzememiş doğasına aykırı bi kere ben dizel araçların stock halde ( motor mekanik ve motor gürültüsü bazında) kalması taraftarıyım .
  • kusura bakma hocam megane'da çok komik durmuş :D
  • Komik durmuş diyenler buyrun gelin canlı duyun (:

2010 2011 model honda civic olsa Ön arka tampon ekleri taksa tampon ekiyle siz onu modifiyeli sanıp bide elektro blow taksa arabaya agzınızın suyu akarak bakarsınız. Ama biz Dizele blow off taktık diyemi komik duruma düsüyoruz (:

Çok iyi çuffluyor valla Bi subarudan dahada siddetli çuffluyor benzinli turbolu arabaya takıldıgında blow off çuflatmak için 4000 5000 devire dayamak gerekiyor ha bire gaza basmak gerekiyor ve benzini su gibi iciyor araba ama ben bunu istedigim devirde yapıyorum ister 2000 ister 3000 bana baglı (: Aracıma boşuna b.k atmayın sesini canlı duymak isteyen özelden Ulaşsın bana.
  • 200 lira çok vermişin yurtdışından daha sağlamını ucuza kapatırdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

İnanılmaz bir şeymiş gerçekten. Çuf çuf çuf çuf... TCDD'nin dizel lokomotifinden hallice bir ses var ikinci videoda. Çakma xenon da var galiba. İyi çufçuflamalar.

Puahah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cücük gibi motor, ne güç var, ne motor sesi var, ne turbo sesi var ama blow-off çuflaması mevcut. tam apaçi işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Hanna -- 4 Kasım 2012; 19:18:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

Apaci der gecerim gorursem

İyi forumlar:) bos bi konu

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringér

quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

Apaci der gecerim gorursem

İyi forumlar:) bos bi konu

+1

+1
  • Turbonun sesi özellikle o Skyline'nın sesii beygir gücünden değil asıl turbodaki basıncın yüzündendir. Ama doğal olarak yüksek bar basılan turbo benzinli bir araç, düşük güçte olmadığından yüksek beygire sahip araçlarda daha iyi ses çıkıyor gibi bir algı oluşuyor. Dizel araçta kullanılacaksa da Ibiza Cupra gibi dizel spor araçlarda tercih edilince çok daha iyi oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gencfenerli_ertan

beğenmeyenler neden merak edip konuyu açıp cevaplaya basıp kötü olmuş gibisinden mesaj atıyorlar anlamıyorum. adam heves etmiş yaptırmış hoşuna gitmiş paylaşmış. herhangi bir art niyet yok beğenmediyseniz de bırakın adamın hevesi kırılmasın yani. ayrıyeten çok güzel olmuş.

teşekkür ederim..

begenip begenmemek önemli degil yeterki saygı sevgi cercevesinde yorum yapsınlar eleştirsen ama hakarete varan eleştiriler oluyor o zaman iş degişiyor işte.. tekrar teşekkür ederim..

not : yorum yapan arkadaslar lütfen konudaki tüm mesajları okuyup yorum yaparlarsa sevinirim cünkü soru işareti kalan bazı arkadaslar oluyor hepsi konudaki yorumlarda mevcut.. blowun cok cufflaması ve uzatarak cuuuuuffffffffff etmesi tamamen benden kaynaklanıyor görgüsüzlük diyelim buna biz biraz fazla abandım blowa o yüzden öyle sacma sesler cıkarttı :)

Aynen ya neymiş arabası yarış arabası değilmiş senin araban Ferrari mi ? Arkadaşın araç benimkinden iyi mesela bende clio var ve çok beğenilecek bir araç birde jantlar spor yay lastikler ve hava filtresini değiştirse tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: fbahadir61

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gencfenerli_ertan

beğenmeyenler neden merak edip konuyu açıp cevaplaya basıp kötü olmuş gibisinden mesaj atıyorlar anlamıyorum. adam heves etmiş yaptırmış hoşuna gitmiş paylaşmış. herhangi bir art niyet yok beğenmediyseniz de bırakın adamın hevesi kırılmasın yani. ayrıyeten çok güzel olmuş.

teşekkür ederim..

begenip begenmemek önemli degil yeterki saygı sevgi cercevesinde yorum yapsınlar eleştirsen ama hakarete varan eleştiriler oluyor o zaman iş degişiyor işte.. tekrar teşekkür ederim..

not : yorum yapan arkadaslar lütfen konudaki tüm mesajları okuyup yorum yaparlarsa sevinirim cünkü soru işareti kalan bazı arkadaslar oluyor hepsi konudaki yorumlarda mevcut.. blowun cok cufflaması ve uzatarak cuuuuuffffffffff etmesi tamamen benden kaynaklanıyor görgüsüzlük diyelim buna biz biraz fazla abandım blowa o yüzden öyle sacma sesler cıkarttı :)

Aynen ya neymiş arabası yarış arabası değilmiş senin araban Ferrari mi ? Arkadaşın araç benimkinden iyi mesela bende clio var ve çok beğenilecek bir araç birde jantlar spor yay lastikler ve hava filtresini değiştirse tadından yenmez

Hepsi yapılacak 17 Jant + 225 45 17 Lastik + 3.5 cm spor yay + KN Hava filtresi + chip + Gövde rengi tamponlar + bagaj spoiler + Double din teyp + Yeni mid takımı ve anfi hepsi yapılcak yıl basına kadar hepsi bitmiş olur :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.