Şimdi Ara

dizel opel corsa cdti mi seat ibiza dizel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cruise control, ABS, cd çalar, otomatik klima, çelik jant, elektrikli aynalar, çelik jant, otomatik katlanır yan aynalar, sis farları, sürücü yolcu airbag.. 28,500 YTLye...

opel corsa sürücü yolcu airbag, ABS,mp3çalar.... 26,400 YTL.

siz olsanız hangisini alırdınız?

• ibiza derim ben
  • corsa her zaman corsa dır

ama ibiza da öyle bi donanım sunmuşlar ki hayır demek o kadar da kolay değil...
  • iyide orada tek gördüğüm farklı donanım cruise control kaça takılıyor söyleyeyim 40 milyona,kimi yerde 80 milyona Opellerinize hemde garanti dışı kalmadan taktırabiliyorsunuz.

Sis farı 50 milyon ila 100 milyon arasında...

ESP vs. vs. verseler tamam diyeceğimde bunlar göz boyamaca...

Tipi o parayı etmez arka stoplar güzelde ön farlar çok salakça özürlü bir araç izlenimi veriyor,ama arkadan hoşuma gidiyor önü daha güzel yapsalarmış keşke...
  • IBIZA İÇİN:ARAÇ ÖNDEN DAHA İYİ DURUYOR ARKADAN İSE KENDİNİ GÖSTERMİYOR

BAK ESKİ FOCUSUN ARKA DİZAYNINA. IBIZADA AYNI ZAMANDA EBD VE ESBS DESTEKİ BİR ABS VAR

IBIZA DERİM
  • ibiza da düşündüren ikinci eli olmaz korkusu. bunun dışında herşeyiyle üstün görünüyor tabi ki.
  • Aynı olayı ben de çok düşünmüştüm ve sanırım İbiza binmek için. Corsa kolay satmak için. Corsa daha hoş bence ama İbiza da daha kalite..
  • ikinciel yanında parça sorunu da var Opel in her ilçede servisi var genel olmasada özel servisi var yani Opel yerli araçlarkadar teşkilatlı Türkiyede ve Corsa sorunsuz bir otomobil...
  • konuyla ne kadar alakalı ama bende bu aralar dizel bir araç almak istiyorum en az yakan olmalı önerilerinizi bekliyorum.
  • Fiat/Opel Multijet dünyaNINen ekonomik dizel motoru....

Yani Corsa veya Punto almalısın
  • ibiza`nin zengin donanimi reddedilemeyecek kadar ustun..

bence de IBIZA
  • fiat ın arabasını bedava verseler yine binmem.
    onu geç bir kere.
    ibiza derim, ama arkadaşlarda 2.el konusunda haklı. ama donanım ve estetik bence ibiza da
  • Donanım sizi yanıltmasın! Donanım=Göz Boyama
    Bunu düşünerek karar verirsen senin için daha yararlı olur...Beklentilerini bilmediğim için şu araba demiyim...
  • dizel olsunda ne olursa olsun diyorum

çünkü forumda bi aracın iyi yönünü söylediğimde itiraz ediyorlar gönlünden geçeni al ama dizel olsun
  • ewet ama bana bu tavsiye ettiğiniz araçların gerçek ( fabrika verileri değil yani) yakıt değerleri lazım ayda yaklaşık en az 1500 km yol yapıyorum bu yüzden ekonomik olmazı ön koşulu lazım bana ve saglamlık aynı zamanda aklımda corsa 1.3cdti var ama ?
  • ibiza belki 2. eli corsa kadar olmaz ama yine de satarken zorlanmazsın bence
    R12 toros sw'nin de 2. eli iyi mesala
  • ibiza aldım sonunda 1.4 dizel TDI. Polo motoru var aracta. aynı ozsellikteki poloyu 36 milyaa alabiliyorken ibizayı pesin para 28.5ga aldım ve 10bin km yaptım simdiye kadar.ve muthis memnunum cok cok iyi hızlanıyo.bir ara arkadasın pejo 206sını kullndım arabaları degistik ama onun arabaya bas baas gitmiyo. ibizanın hızlanması super.gaza bastı mı koltuga yapıstırıyo.hele ki turbo devreye girdiginde degmeyin keyfe. arac tık demedi bu 1bin km icinde.
    ilk baslarda opel corsa mı ibizamı yoksa pejomu demistim ama iyi ki ibiza almısım. skiayet.coma girin corsadaki sikayetlere bir bakın derim inanamazsınız. ibizada sorun yok. 50 milyona sis farı taktıran arkadasa sorum var sis farını eline mi veriyolar 50 milyona yoksa her iksini de araca takıyolarmı?
    cruise controle de 40 milyon demis arkadas. nerden aldıysa bu fiyatları soylesin de herkes nasiplensin

• hayırlı olsun.arabayı ne zaman aldın?zira tam donanımlı stylance modeli 31.490 ytl civarında .sanırımerken almışsın
    quote:

Orjinalden alıntı: letsgotr

ibiza aldım sonunda 1.4 dizel TDI. Polo motoru var aracta. aynı ozsellikteki poloyu 36 milyaa alabiliyorken ibizayı pesin para 28.5ga aldım ve 10bin km yaptım simdiye kadar.ve muthis memnunum cok cok iyi hızlanıyo.bir ara arkadasın pejo 206sını kullndım arabaları degistik ama onun arabaya bas baas gitmiyo. ibizanın hızlanması super.gaza bastı mı koltuga yapıstırıyo.hele ki turbo devreye girdiginde degmeyin keyfe. arac tık demedi bu 1bin km icinde.
    ilk baslarda opel corsa mı ibizamı yoksa pejomu demistim ama iyi ki ibiza almısım. skiayet.coma girin corsadaki sikayetlere bir bakın derim inanamazsınız. ibizada sorun yok. 50 milyona sis farı taktıran arkadasa sorum var sis farını eline mi veriyolar 50 milyona yoksa her iksini de araca takıyolarmı?
    cruise controle de 40 milyon demis arkadas. nerden aldıysa bu fiyatları soylesin de herkes nasiplensin

• quote:

Orjinalden alıntı: iverson03

fiat ın arabasını bedava verseler yine binmem.
    onu geç bir kere.
    ibiza derim, ama arkadaşlarda 2.el konusunda haklı. ama donanım ve estetik bence ibiza da

yoruma bak.sen binme arkadaşım ,biz senin yerine fiat a bineriz.

fiat binekte de ticari de ilk 3 sırada.milletin tercihi bu.sen binme zaten

sen al o c4 aşkı dediğin arabayı, git amortisörlerini değiştir.tabi servis sıran gelirse gidersin.patlak amortisörlü fabrika çıkış ilk araç

stepnenin oraya da havlu sıkşıtır yerinden çıkmasın.zaten stepne değil komedi.

c4 mü; Allah korusun.

citroen mi yakınından geçmem.

yeni araç alan arkadaşa da hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 3 Ağustos 2006; 17:45:02 >
  • sağol aliserpil
    daha iyileri senin başına inşallah arkadaşım
    2005 kasımda almıştım. dediğim gibi 10bin km oldu ama çok memnunum.
    s-rider modeli 2006 makyajlanan kasada isim de değişti stylance oldu sanırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.