Şimdi Ara

Dizel otomatik 60-65 bin bütçe B-C segment

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 60-65 bin civarında dizel otomatik araç ytavsiyesi istiyorum, benim için önemli kriterler önem sırasına göre yazıyorum
    1- yakıt tüketimi
    2- şanzıman - motor sorunsuzluğu
    3- ikinci el satış hızı
    4- iç mekan genişliği

Aklımızda opel corsa easytronic var ancak piyasada araç yok denecek kadar az, polo çok var ama onun da iç hacmi çok dar.. 2008, captur clio ve astra gibi biraz daha uzak seçeneklerde var.. Sizin değişik alternatfleriniz varsa her türlü yeni görüşe açığım.. Özellikle kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum, teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hibrit yarise bakın derim. Motor şanzıman sorunsuz iç hacmi iyi tüketimi düşük. İkinci eli çok iyi olmayabilir.

• 308 eat6 120 blue hdi active paket 65 civari bulursunuz

• 3008
  • teşekkürler arkadaşlar, 308 ler iyi evet ama fiyatlar 70 ten başlıyor. 3008 istediğimiz yakıt ekonomisini sunmuyor. hibrit için ise daha türkiyede zamanın gelmediğini söylemiş bazı arkadaşlar forumlarda. özellikle easytronic şanzımanla edc şanzımanın arasında ne gibi farklar vardır? ikisini de kullanan arkadaşlar vardır heralde?
  • iç mekanı hepsinin dar, onun dışında 2. el polo olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experimentation -- 26 Ocak 2017; 17:19:0 >
  • famousss F kullanıcısına yanıt
    İkiside yarı otomatik ama

Edc : Çift kavrama

Easytronic : Tek kavrama

Edc daha hızlı tepkime verir tek kavramaya göre daha sarsıntısızdır , Easytronic ilk sürdüğünüzde sarsıntı bayılma yapabilir alışmak gerekir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler sayın arkadaşlar, dsg ile ilgili çok sorun okudum ayrıca polo bunların içinde mekan olarak en dar olanı, onu eledik zaten.. büyük ihtimalle corsa easytronic ile clio icon edc arasında tercih yapıcaz ama araştırmalarımız devam ediyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.