Şimdi Ara

Dizel otomatik hangi araba ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizel ve otomatik bir araba arıyorum. En fazla 30.000 TL'ye kadar. Sıfır ya da ikinci el hangi arabaları önerirsiniz. ben kafayı yemek üzereyim. focusları düşünüyordum. onların da şanzımanı fos çıkmış :(

• 2.el corolla d4d 2007-2008 rahat bulursunuz bana göre,sıfırları geçen yazdan beri 38-39bin gibi satılıyor...astra sonbahara yeni kasa geliyor,focus için seneye diyorlar...corolla en mantıklı seçim bana göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 30 Mayıs 2009; 22:34:48 >

• honda civic olabilir üstelik çok ta görsel.
  • Yeni kasa Corolla 1.4 Dizeller'de o fiyatlarda..
  • 33.000 TL çıkabilirseniz

Hyundai i30 1.6 CRDi VGT [115 PS] SELECT OTM 33.100 TL

cee'd 1.6 CRDI 115 PS 5 Kapı Motion A/T 33.800 TL
  • Honda önerebilirim . . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi 2000cc dizel araç?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Honda nın dizel araçları yok diye biliyorum sadece CRV- de var bildiğim kadarı ile
    quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Honda önerebilirim . . .
  • İyi seçeneler İ30 1.6 CRDİ'yi tavsiye ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: superxp

33.000 TL çıkabilirseniz

Hyundai i30 1.6 CRDi VGT [115 PS] SELECT OTM 33.100 TL

cee'd 1.6 CRDI 115 PS 5 Kapı Motion A/T 33.800 TL

• astra C4 auris corolla dan birini alırdım ben
  • Hyundai i30'u yakından görmeni tavsiye ederim. Dizel otomatiği beklentilerini fazlası ile karşılar.
    Edit: imla hatası düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Praetor -- 31 Mayıs 2009; 17:52:36 >
  • desteğiniz için teşekkürler. şimdi şöyle bir sıkıntı var. ben de corolla istiyorum. 2006 model, kilometresi 70.000 olan arabalara 28.000 TL istiyorlar. bu parayı 2006 model (ama taş gibi) bir arabaya vermek mantıklı mı? 3-5.000 TL daha versek sıfır arabalar alınıyor. ama otomatik ya da dizelden vazgeçmek lazım tabi. çünkü bu iki özellik araba fiyatını artırıyor. dizel çok önemli. benzinli arabalar resmen insanları sömürüyor. gerçi mazotla da sömürülüyoruz ama daha az :( dizel istediğim çin honda seçeniği bana uymuyor. dizel arabası yok çünkü. auris güzel ama pahalı. c4'ün tipini seviyorum ama bu zmaana kadar hiç citroen kullanmadım. kullanışı, kalitesi, servis olanakları vs. nasıl acaba?
  • hyundai ve kia'nın î30 ve ceed modellerine son derece hayranım ama ikinci elinin zayıf olması gibi soru işaretleri var aklımda. eminimlki bu arabaları kullanan arkadaşlar da almadn ilk başta bunu düşünmüşlerdir. kalitesi vs. diğer hyundai ve kia arabalarına göre arttığı kesin ama....

bir de fiyatları çok değil mi? astra dizel otomatil enjoy 34.000 civarı değil mi?
  • astra easytronic ve bulabilirsen bravo 120 multijet duallogic
  • quote:

Orjinalden alıntı: Warrıor Sako

astra easytronic ve bulabilirsen bravo 120 multijet duallogic

fiat bravo 120 multijet dualogic.kullananmlar çıo memnun.ayrıntı içinwww.fiatbravotr.com da bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildirim2

hyundai ve kia'nın î30 ve ceed modellerine son derece hayranım ama ikinci elinin zayıf olması gibi soru işaretleri var aklımda. eminimlki bu arabaları kullanan arkadaşlar da almadn ilk başta bunu düşünmüşlerdir. kalitesi vs. diğer hyundai ve kia arabalarına göre arttığı kesin ama....

bir de fiyatları çok değil mi? astra dizel otomatil enjoy 34.000 civarı değil mi?

Astra dizel otomatik, bravo dizel otomatik ve i30 dizel otomatiği teker teker test et. Laf değil 30 bin liradan fazla para vereceksin bu yüzden panik moduna basıp ilk kafana yatanla el sıkışma.
    Ben i30 derim donanım ve yol tutuşunu karşılaştır, iç mekan kalitesine bak, servis ve ücretlerine bak sounda sana uygun olana karar vereksin zaten.

Not: i30 Hyundai'e önyargılı bakan çoğu kesim tarafından çekimserlikle karşılandı ancak i30'umu görüp de gerek sessizliğine gerekse donanımına ve yol tutuşuna hayran olmayan kalmadı

• quote:

Orjinalden alıntı: aliserpil2006

quote:

Orjinalden alıntı: Warrıor Sako

fiat bravo multijet dualogic

fiat bravo 120 multijet dualogic.kullananmlar çıo memnun.ayrıntı içinwww.fiatbravotr.com da bulabilirsin

katılıyorum
    şu an bütçenize uygun gelirse bence otomatik ve dizel olarak alınabilecek en performanslı, en kaliteli, en sorunsuz ve aynı zamanda hem kullanım hemde servisi olarak en ekonomik araba Fiat Bravo'dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 4 Haziran 2009; 18:53:03 >

• Eğer çok fazla km yapmıyorsanız honda civic otomatikte bakabilirsiniz.

Hem yeni bir kasa hemde ileride satmak istediğinizde hiç zorlanmadan satarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.