Bildirim
Dizel Otomatik Tavsiye Bütçe 40 000 TL bandı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
genelde işe git gel yapacak ise, evin 2. aracı olacak ise, veya küçük gezmeler için düşünülüyorsa fazla kullılacak ama az km yapacak ise,
aylık 85 euro pil kirası,(1 yıl 10 bin km)
0 tl MTV,
120 tl yıllık bakım masrafı
ile 2012 model fluence Ze öneririm.
elektrikli olması ile kafa rahat binersiniz. yatsa bile cebinizden saçma mtv ler, falan çıkmaz.
http://www.sahibinden.com/elektrikli-araclar-elektrikli-otomobil-renault-fluence-z.e.
adresine bir göz atabilirsiniz.
-
hocam önerin için teşekkür ederim ancak evin ilk arabası olduğu ve memlekete gidiş gelişde de kullanacağımız için 120 km menzil sıkıntı yaratır bize. -
O paraya alacağınız dizel otomatik araçtan hayır gelmez -
Fiat bravo 1.6 mjet dualogic senin ilacın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10.000 ekle citroen c4 2012 model comfort plus al.
bizde 2013 model c4 comfort plus var annemin arabası aşırı memnunuz kalitesi koltukları hız sabitleyici vs vs tasarım 55.000 de hiçbir sorun sıkıntı çıkarmadı.
Şanzıman olarak ilk otomatik aracımız olduğu için bize gayet güzel ve konforlu geldi ama başkaları sarsıntılı falan diyor bizde öyle bir sıkıntı yok gayet normal ve akıcı.
50-55 civarı fiyatları dizel otomatik çokta az yakar 1 depo 1200km yol gidiyor -
Bizde bu paraya kadar sizin kriterlerde bakıyorduk, 35 bine full donanım Linea Dualogic alıyoruz hocam. -
Fiat Bravo 1.6 mjet güzel bir seçenek gibi duruyor. duallogic sanırım şanzımanın ismi. hangi yıldan itibaren bu şanzıman araçlarda mevcut? Sahibinden de ayrıca dullogic diye belirtilmemiş ondan soruyorum. -
profılınden mesajını okudum satan kısı ıle gorustum sahıbınden den ulastım eskıden varmıs aylık pil kırası ama sımdı yokmus fluence de -
Hocam bende satilik citroen c3 var e-hdi, otomatik. 49.000 km de ve kaza bela yok. Boya yok. Cok ufak bir rotus var gosterebilirim onu da. istedigim fiyat 43.500. Ortalama yakit tuketimi 4.5lt/ 100 km. Arabaya gozum gibi baktim. Istersen mesaj at konusuruz
quote:
Orijinalden alıntı: ogundemir
profılınden mesajını okudum satan kısı ıle gorustum sahıbınden den ulastım eskıden varmıs aylık pil kırası ama sımdı yokmus fluence de
Yani 40 bine alsak bedavaya gezecegiz oyle mi ?
120 km menzil çok az bence Türkiye için. Çoğu yerde henüz priz kurulmadı. En iyisi evden eve şarj edersiniz ama o da işte 120 km sonra tekrar evinizde olacağınızdan olmaz :).
quote:
Orijinalden alıntı: byshakram
120 km menzil çok az bence Türkiye için. Çoğu yerde henüz priz kurulmadı. En iyisi evden eve şarj edersiniz ama o da işte 120 km sonra tekrar evinizde olacağınızdan olmaz :).
işten eve evden işe, günde 70-80 km gidiş geliş için uygun
memlekete giderken de lüks bir c veya d segment bir araç kiralayıp memlekete vs gidilebilir.
bu da her gun kar edilen 20 tl ile finanse edilebilir. -
Pil kirası da yoksa aşırı mantıklı birşey hakikaten. Ama işte madem mantıklı neden Renault geri çekti bu işi ilk başta zarar etti tamam da yayılması için bu zarara katlanması gerekmez miydi?
quote:
Orijinalden alıntı: byshakram
Pil kirası da yoksa aşırı mantıklı birşey hakikaten. Ama işte madem mantıklı neden Renault geri çekti bu işi ilk başta zarar etti tamam da yayılması için bu zarara katlanması gerekmez miydi?
az takması şirket araçları içindi. zaten fluence de ticari amaçlı araçların gediklisi. yoksa neden bir clioya koymadı motoru ? bizdeki firmaları kurtarmadı gunde 120 km. pil kirası kalktıysa, alınabilir. en basiti mtv yok. ve yıllık bakım 500 tl kadar daha ucuz. ortalama yılda 2000 tl nin cebe kalması demek. sadece şehirdışı yol yapamazsınız onda da konforlu bir araç kiralayıp gidilebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X