Şimdi Ara

DİZEL-OTOMATİK VE SUNROOFLU 50000-55000 TL ARAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• C4 1.6 e-HDI 112 hp MCP veya Fiat Bravo 1.6 Multijet 120 hp Dualogic Sport Style + Skydome. off ağzımın suyu aktı :D
  • sıfırmı 2.el mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paralel Williams -- 27 Nisan 2011; 16:52:51 >
  • chevrolet epica var mı ötesi
  • Eğer ki 0 araç düşünüyorsanız belirttiğiniz aralıkta Octavia 1.6 tdi 105 hp dsg tavsiye ederim.
  • dizel ve otomatik her marka ve modelde olmayan bir kombinasyon ama dizelve otomatik bravo - astra - insignia ( ama insignia da sadece 2.0 motor var), megane var aklımda..ama tercih ve ihtiyaçlar sana bağlı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

chevrolet epica var mı ötesi

bu arada epice kullandınız mı acaba nasıl bir araçtır.gördüm ama tecrübem olmadı??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

quote:

bu arada epice kullandınız mı acaba nasıl bir araçtır.gördüm ama tecrübem olmadı??

http://forum.donanimhaber.com/m_42995287/mpage_3/tm.htm

şöyle söyliyim sana imzandaki araçtan bende ona geçtim hatta 2004 vectra elegance c kasa

ben çok memnunum radik diye bi arkadaş almıştı hiç memnun kalmadı ön takımlarından ses geliryormuş falan bende hiç bir sorun yok araç 17 bin km de su an hiç bir sıkıntım yok vectradan bu araça geçmemin sebebide vectra çok sorunluydu ve motor gücü çok yetersiz geliyordu vectra benım için bu 2.0 dizel 150 beygir 320 nm de torku var benim için motor gücü önemli gerisini pek umursamam kaldiki araçtata yok yok diyebilirim. İçide çok geniş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_42995287/mpage_3/tm.htm

şöyle söyliyim sana imzandaki araçtan bende ona geçtim hatta 2004 vectra elegance c kasa

ben çok memnunum radik diye bi arkadaş almıştı hiç memnun kalmadı ön takımlarından ses geliryormuş falan bende hiç bir sorun yok araç 17 bin km de su an hiç bir sıkıntım yok vectradan bu araça geçmemin sebebide vectra çok sorunluydu ve motor gücü çok yetersiz geliyordu vectra benım için bu 2.0 dizel 150 beygir 320 nm de torku var benim için motor gücü önemli gerisini pek umursamam kaldiki araçtata yok yok diyebilirim. İçide çok geniş

Troy yazısını gördüm kesin Epica onermistir diyordum doğru çıktı :)

• octavia tdi + dsg.......... Beyaz + sunroof çok şık durur....
  • cee'd Hatchback CONCEPT (SR) Otomatik Vites 1.6 Dizel 128 ps 46.400 TL
  • Seat Leon 1.6 TDI 105 Hp + DSG : 49.000 TL ... Sunroof ile 50'ye rahat alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

cee'd Hatchback CONCEPT (SR) Otomatik Vites 1.6 Dizel 128 ps 46.400 TL

çatt diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.