Arkadaşlar 38-45 bin bütçem var sıfır kilometre dizel ve otomatik bir araç almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Golf'ün dizelleri 50 bin Liradan başlıyor. Polo'nun dizeli 40 bin Lira ancak bu araçta hillholder sistemi olmadığından dolayı yokuşta geri kaçırma problemleri olduğunu tahmin ediyorum. Opel'in dizel otomatikleri yarı otomatik olduğundan dolayı mecbur kalınmadıkça alınmıyor gibi. Klasik otomatik dizellerin ise sanırım yakıt tüketimleri dezavantaj oluyor. Otomatik benzinli olsaydı seçenek oldukça fazlaydı. Ancak dizel istediğinize göre ekonomik tüketim peşindesiniz. DSG'li modeller hem ekonomik olur hem de görece yarı otomatiklere nazaran konforlu olur. Ancak fiyat-performansı makul bir model açıkçası yok gibi.
ağzına kadar dolu bir bravo
BRAVO 5K EMOTION 1.6 MULTIJET 120 HP DUALOGIC 46.950
quote:
Orijinalden alıntı: *ekim*
Golf'ün dizelleri 50 bin Liradan başlıyor. Polo'nun dizeli 40 bin Lira ancak bu araçta hillholder sistemi olmadığından dolayı yokuşta geri kaçırma problemleri olduğunu tahmin ediyorum. Opel'in dizel otomatikleri yarı otomatik olduğundan dolayı mecbur kalınmadıkça alınmıyor gibi. Klasik otomatik dizellerin ise sanırım yakıt tüketimleri dezavantaj oluyor. Otomatik benzinli olsaydı seçenek oldukça fazlaydı. Ancak dizel istediğinize göre ekonomik tüketim peşindesiniz. DSG'li modeller hem ekonomik olur hem de görece yarı otomatiklere nazaran konforlu olur. Ancak fiyat-performansı makul bir model açıkçası yok gibi.
hocam vw de fiyatlar pahalı bir de donanım olarak az gibi :))
Focus veya corolla dizel otomatik bak bence.
yukarıdakilere ilave olarak hyundai I30, Pug 308 ve Kia Cee'd... Özellikle I30 ve Cee'd donanım olarak full ve tam otomatik...
Bütçenize göre seçebileceğiniz fiyat performans oranı en iyi araç hyundai i30 dizel otomatik olacaktır.İyi donanım kaliteli ve özgün iç dizayn ve performanslı ömürlü motor bu aracın ana öğeleri.Deneme sürüşü yapan herkezi şaşırtıyor ;Hyundai benim gözümde bu aracıyla sınıfını değiştirmiş durumda.
hyundai ve kia 2 el çok zayıf gibi değil mi?
Dizel otomatiklerde aranması gereken en önemli etken sorunsuzluk bana göre bildiğim kadarıyla corolla bu konuda başarılı fiat bravosu olan arkadaşımda aracından çok ama çok memnun dualogtic denilen sistem güzelmiş.
Ford focus olabilir.Titanyum donanım.1.6TDCİ
fiat bravo 308 kia ceed
quote:
Orijinalden alıntı: dangerousman
ağzına kadar dolu bir bravo
BRAVO 5K EMOTION 1.6 MULTIJET 120 HP DUALOGIC 46.950
Pazarlıkla bir miktar daha fiyat indirimi mümkün. Ama esasen bir Hyundai bayisinde aracı görüp test edersen çok net bir fikre sahip olacağını garanti ederim. özellikle Prime donanımlısının, donanım listesine bir göz atman kafi.
tüm mesajlar için çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak elimizde 307 2004 model araç var bayiler takas yaparlar mı acaba?
otomatik denilmiş başlıkta focus önerilmiş:)focus dizelin otomatiği olsa dükkan sizin İnsanlar otomatiğe sarmış her topice aynı cevaplar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme