Soruyu soran (Keleter) tam 1 yıl önce arabasını aldı. Cerato DSL Advance Bir ay sonra -Keleter'e danışıp, memnun olduğunu öğrendikten sonra da - ben aynısını aldım. Şu anda 23,000 Km' deyim. Ben de Keleter gibi arabamdan ÇOOOK memnunum.
Marka bağımlısı olmayın. Aynı özelliklere % 20 - 30 fazla para vermeyin.
Not: Bu yazı parasının kıymetini bilenler için yazılmıştır.
Sizin beyaz eşyalarınız da Regal'dir herhalde.
kore arabasından uzzaaaaaakkk dur derım. daha da bişey demem. 5-6 yıl kullanıcam demişsin ancak 2-3 yıl soora arabanın heryanı dokulecek. allah korusun bir kaza da falan diger arabara gore olme ihtimalın cok daha yuksek. nence birdaha dusun. donanım herzaman gereklidir tabiiki ancak motor ve şasi,guvenirlik ve sağlamlık cok cok daha onemlidir.
quote:
Orjinalden alıntı: ototeknik
DOĞRU SEÇİM HAYIRLI OLSUN.. ÇELİK MOTOR İYİ FİRMADIR BAKMA SEN HARİÇTEN GAZEL OKUYANLARA..
PARÇA SORUN DİYENLERE DİP NOT:6 AY VW BORA TAVANI ALTI BEKLEDİM..HİÇTE SORUN ETMEDİM...ARTIK BÖYLE BEKLEMELERE HERKEZ KENDİNİ HAZIRLASIN ÇÜNKÜ YILDA MODEL DEĞİŞİRKEN , BU KADAR ÇOK GENİŞ ÜRÜN GAMI VARKEN HİÇ BİR DİSTRÜBÜTÖR BUNA YETİŞEMEZ.
Arkadaşım kanıtlarmısın,benim 22. aracım Seat Cordoba,ve daha önce Renault,Peugeot,VW(Polo Classic,Golf 4,Bora 1.6,Volt,T4,T5) gibi bir çok aracım oldu,Bora1.6 nın düzcede altını vurdum,fan termostadı kartel kapağı v.s bir çok parça değişti (düzdce de) 2 gün sürmedi gelmesi parçaların..ki tavan altının o kadar uzun sürmesini bilemiyorum,hangi servise gittiğinede bağlı,ancak T5 kullananlar servisten şikayet ediyorlar ki bazen haklı olabiliyorlar..!Onun dışında çamur atmak gibi geldi bana..!
arkadaşım meganeyi alamıyorsan seatta çok iyi ve hoşuma giden bir araç hürriyet giriş sınıfındada 1. seçilmiş yabana atılacak bir araba değil
quote:
Orjinalden alıntı: gyrmann
kore arabasından uzzaaaaaakkk dur derım. daha da bişey demem. 5-6 yıl kullanıcam demişsin ancak 2-3 yıl soora arabanın heryanı dokulecek. allah korusun bir kaza da falan diger arabara gore olme ihtimalın cok daha yuksek. nence birdaha dusun. donanım herzaman gereklidir tabiiki ancak motor ve şasi,guvenirlik ve sağlamlık cok cok daha onemlidir.
bizim eski araba daewoo supersalondu 220000 km lerdeydi... çok komforlu ve sağşam bi araçtı.... hatta arkadan palio çarpmıştı daewoonun tamponu çizilmişti falan palionun nerdeyse ön takım gitmişti far falan... bi keresinde yine arkadan belediye otobüsü çarpmışti tampon yine çizilmişti otobüsünse tampon inmişti... en sonunda babam 160 la bariyerlere girdi kendisi çok hızlı kullanırda arabay....ı neden o hızla bariyerlere çarptığını yazmiim ama arabada annemde vardı ve arabadan hiç bi yerleri incinmeden çıktılar yolcu kabininde hiç bi deformasyon yoktu kapı falan normal bi şekilde açılıyordu hatta önceden çatlak olan ön çam bile sapasağlam yerinedydi.... sizce bi italyan bi fransız arabasıyla bu kaza yapılsaydı.... ve bu araç 96 modeldi.....
toyota corolla sedan dizel derim kalite abi
ya corolla ya cordoba
Zaten almışsın ceratoyu hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullan.Ben cerato almaya cesaret edemezdim sanırım biraz önyargıdan kaynaklanıyor.Kazasız günler dilerim.
sen kaç kere kullandın kia..şöle atıp tutmatın kardeşim destekli salla bari..yere sağlam bastıını nerden çıkarttın kaç kere megane IIyle 180in üzerine çıktın kiayı düne kdr kamyonet markasıydı yeni mi çıkmış arabaları..zuhaha
quote:
Orjinalden alıntı: mRcOLL
ya kia yı kafadan eleyenlere soruyorum çOkmu kULLandılar acaba kia yI ?
şu marka bunaLımından bi çıksakya..her markanın atıLım yıLLarı vardır ve kia da bunu bi kaç yıLdan beri en iyi atıLım yapan markaLardan 1i...yaptığı arabaLarın iyiLiğini neden kabuL edemiyoruz !
yerinde oLsam doStum kİa aLırDım..10 numara araba.. hiç değİlse megane den daha sağlam basıyor yere
gerçekmi bilmem ama..müthiç tasarIm :\
BENCE HİÇBİRİ.... FIATÇI OLARAK FIAT I TERCİH ETMENİ TAVSİYE EDERİM..
tabikide paran yetiyorsa megan
bende aralik 2005de cerato advanceyi 15000 kmde 27000 tlye aldim. sifirini basic modelini 26000 ytlye alacaktik.guvenilir bir arkadasin oldugu icin full donanimlisini almis olduk.iyikide almisim.su an 30.000 i gectik.aracimdan cok memnunum.arac almadan once sikayetvar.com daki sizin ovdugunuz ve yerdiginiz otomobillerle ilgili sikayetleri okudum.servisleride tabii.hem sasirdim hem korktum. baktim kianin sikayetlerine oyle anormal sikayetler yok.ford,reno,toyota gibi araclarla ilgili anormal sikayetler var.bu durum beni kiaya itti.onuda arastirdim tabii.servisleri dahil bana herseyi uygun geldi.birde eskiden dogus insaatin santiye ici kamyonlari kia idi.cok saglam araclardi.eskiden kalma bende oyle bir imajida vardi.sonucta su an kendimi sansli hissediyorum,iyi bir tercih yaptim diye.sizler kiayi kotuluyorsunuz ya bende okudukca guluyorum.fakat ergec nasil araclar urettigini ogreneceksiniz.en azindan yilbasinda yeni motorlu yeni araclar gelecek.belki o zaman daha iyi anlarsiniz.insan bilmediginin dusmanidir.saygilar.
kia cerato alacak arkadaşların euro ncap sonuçlarına bakmasını öneriririm. araba her şeyi ile güzel olmasına rağmen çarpışma testi sonuçları pek parlak değil. ben sırf bu yüzden tam almak üzere iken vazgeçtim. bence güvenlik en önemli şey.
BENCE KİA CERATO 1.6 süper bi otomobil
Amca zaten 1,5 sene kadar önce ceratoyu çekmiş altına biz daha konuşuyoz. Topic kitlensin artık.
hortlaklar şehri donanimhaber
quote:
Orjinalden alıntı: anchorman
Amca zaten 1,5 sene kadar önce ceratoyu çekmiş altına biz daha konuşuyoz. Topic kitlensin artık.
quote:
Orjinalden alıntı: anchorman
daha tavsiyeler anca başlar
VAY BİZİM KERATA NEGÜZEL ŞEYLER SUNMUŞ.10 HAVA YASTIĞI GAYET GÜVEN VERİYOR.DOSTUM BEN CERATO DİYORUM AMA SEN BİLİRSİN 5 SENE GARANTİ YABANA ATILIR ŞEY DEĞİL.AMA PİYASASI DAHA OTURMAMIŞ 2.ELİ MEGANA GÖRE ÇOK AZ. EĞER KERATA MALMAZSAN MEGANE AL DERİM.
cerato derim.
bence kia mantıklı bi seçim bayada var yollarda ben beğendim arabayı bayada tuttu ben satarken sorun cıkarcagını sanmıyorum fiyat ve donanım olarak diğer 2 araçtanda daha iyi