arkadaslar kia ceratoyu magane II ile kıyaslamayın biri 80 bg biri 105 ama focus 2 ile kıaslaya bşiliriz ama arasında fazla bi fark kesinlikle yok bizde 3 araba arasında klamıstık ford reno kia ben kia sectim vede cok memnunum su anda bundan önce bende reno sedan clio dci vardı ve arıza yaptı 6 milyar masraf cıkardılar reno onun icin motoruna güvenmiom ford da reno da peught aynı motor zaten kaputu acın bakın görceksiniz...
quote:
Orjinalden alıntı: olken ford da reno da peught aynı motor zaten kaputu acın bakın görceksiniz...
Ford ile Renault'un motoruna aynı diyen biri ilk defa görüyorum. Beğenmezsin başka da o motorların tek aynı kısmı dizel olmasıdır.
clıo da kullanılan motor 65 bg turbodisel.megane 80 bg 1.5 turbodisel yenileri 100 bg ama aynı motor var sadece yazılımı farklı.dizel motorlar tork üretir.megane 185 nm torku çogu 2000 motor araçlarda yoktur.
BENCE TOYOTA D-4D
ARKADASLARV MERHABA
BENDE YENİ CERATO ALDIM ÇOK MEMNUNUM AMA GEÇEN GUN BAŞIMA ŞOYLE BI OLAY GELDI SIZE OLDUMU?
GUN BOYUNCA 150KM YAKIN YAPTIM AKSAM BIANDA VITESI 3 TEN 4 E ATACAKKEN KILITLENDI ŞANSIMAN VE VİTES GİRMEDİ HİÇ BİRİNE, KENARA ÇEKİP BEKLEDİM YİNEDE VİTES HİÇ BİRİNE SOKAMADIM. SONRA KONTAK KAPALIYKEN 1 E SOKUP OYLE DEVAM ETTIM VE 4 GUN GEÇTI O OLAY BIDAHA OLMADI.
BİLGİLİ ARKADASLAR BİZİDE BİLGİLENDİRİRSE ÇOK SEVINIRIM
ARKADASLARV MERHABA
BENDE YENİ CERATO ALDIM ÇOK MEMNUNUM AMA GEÇEN GUN BAŞIMA ŞOYLE BI OLAY GELDI SIZE OLDUMU?
GUN BOYUNCA 150KM YAKIN YAPTIM AKSAM BIANDA VITESI 3 TEN 4 E ATACAKKEN KILITLENDI ŞANSIMAN VE VİTES GİRMEDİ HİÇ BİRİNE, KENARA ÇEKİP BEKLEDİM YİNEDE VİTES HİÇ BİRİNE SOKAMADIM. SONRA KONTAK KAPALIYKEN 1 E SOKUP OYLE DEVAM ETTIM VE 4 GUN GEÇTI O OLAY BIDAHA OLMADI.
arkadaşlar kia ii arbadır eskiden kötüydü ama picanto cerato we sorentoyla kalitesini arttırdı magnetis filanda wardı sanırım onlarda çok güsel
cerato hyundai elantrayla aynı sayılır sadece kaportası farklıdır geri kalan çher şey aynı sayılır içindede bi sürü ortak parça war biz geçen sene premium olanını alıcaktık arabayı elantrayla karşılaştırdık cerato kat kat daha kaliteliydi ama son anda araba deiştirmekten vazgeçtik bi kaç sene daha beklemeye karar werdik ama bence cerato iidir
Benim de başıma geldi; Debriyaj yayından kaynaklanıyor. Yayı değiştir düzelir...
quote:
Orjinalden alıntı: farukdert
ARKADASLARV MERHABA
ben megane derim
Ben de megane derim
quote:
ARKADASLARV MERHABA
aynısı benimde başıma geldi bir iki kere bişiey bulamadılar bi daha da bi sorununu görmedim şansızmanın benimde yaklaşık 8-9 aydır hiç öle bi sorun olmadı
Şimdi bi daha cerato al diycem ama ztn çoktan almıştır o herhalde nerdeyse 1 olmuş
fransız alma da ne alırsan al. hatta avrupa malı da alma.
Farukdert hocam arkadaşında belirttiği gibi sorununuz debriyaj yayından kaynaklanıyordur. Ama servisler zaten bunu kabul ediyor. Sizin gittiğiniz servis nasıl oldu da anlayamamış ki bunu.
quote:
ARKADASLARV MERHABA
Arkadaşım ben megane diyorum ceratoyu falan boşver..
buradaki araçlardan tabiikide megane. ceratoyu bosver ,avrupa arabsi alabilme imkanin var iken neden kore arabasi alasin.aurica cerato dediin araba kalite olarak megane yada focus un cok cok altında. focus u bilmiorum yazmamissin. ya megane yada focus derim ben
kia yı kötüleyen arkadaşları anlamıyorum hayatlarında hiç kia kullanmışlarmı sürücü koltuğuna hiç oturmuşlar mı acaba?kia eski kia değil kia tüm segmentleriyle yenilendi şu anda bütün araçları harika bu arada cerato 1.5 diesel ne 104 ne de 105 bg yanlış yazılmasını istemiyorum bu araç 102 bg gücünde ayrıca yedek parça sıkıntısı var diyenlere şahsen ben inanmıyorum çünkü ben kia yetkili servisinde yedek parçacı olarak çalıştım biliyorum magentisin balataları bayii de yokmuş 2 haftada gelmiş ben bunlara inanmıyorum çünkü ben bu markayla iç içeyim bırakın balataların 2 haftada gelmesini garantiden yapılan bir magentise güney koreden komple motor 1 ayda geldi nasıl oluyo da balata yok der anlamıyorum hangi bayii den değiştirilmiş balatalar bayii stoğunda bulundurmuyosa o bayiinin suçudur ve ayıbıdır ben kesinlikle cerato diyorum araçları tanıyorum mototruyla yürüyen aksamıyla ve kaportasıyla 1 numara
megane derim başka da bi şey demem
quote:
Orjinalden alıntı: no_fate
megane derim başka da bi şey demem
tabi megane dersin herhalde bi benzin istasyonu sahibisin
1.megane 2.toyota d 3.astra 4.paran yoksa dacia logan