Şimdi Ara

DİZEL SEDAN OLARAK, MEGAN MI, PEUGEOT MU, CERATO MU ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
0
Favori
94.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • toyota d4d yi tek geçerim. Ayrıca araç bence en sessiz dizel motora sahip...
  • quote:

Orjinalden alıntı: veysel_02
    ben kesinlikle cerato diyorum araçları tanıyorum mototruyla yürüyen aksamıyla ve kaportasıyla 1 numara

Tamam Kia'da bir atılım var, Cerato da çok iyi ama bu sarfettiğin cümle kadar da değil. Adı geçen arabalar arasında Cerato'nun hor görülmemesi gereken bir araç ama saydığın maddelerle bir numara olacak kadar da değil, o kadar uçmayalım.
  • Döviz kurundaki malum artıştan sonra ne Megane, ne 307, ne de Cerato.. Kusura bakmayın ben "dizel az yakar ve aynı miktar yakıtla benzinliden uzun yol yapar" sözüne inanmakla beraber, bugünlerde baz modelleri için bile eşek yüküyle para isteyen bu ve benzeri otomobil markalarının gidip kendilerine bi çay koymalarını tavsiye ediyorum..
    Bu tavsiyeyi, 0 KM araç sahibi olmak isteyen ya da benzin istasyonundan aracına yakıt almak isteyen her vatandaştan, dünya üzerinde görülmemiş bir şekilde "Kol Böreği" vergisi alan "ilgililer" için de tekrarlamak istiyorum...
    Çünkü benim banknot matbaam yok..
    Son olarak "FERRARİ Mİ ALAYIM LAMBORGHİNİ Mİ.. ? LÜTFEN YARDIM..." tarzında topic açan şahısların da sözünü ettiğim çay içinde boğulmalarını diliyorum..
    Site kullanıcısını salak yerine koymanın da bi sınırı var..

• ARKADAŞIM MEGANE2 LERİ TÜRKİYEDE HERKES 80 HP 185NM OLDUĞUNU SANIYORLAR.
    ASLINDA ARABA 105 HP 235 NM DİR.(2005 MODEL MEGANE 2 İÇİN GEÇERLİDİR)
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkcu_66

ARKADAŞIM MEGANE2 LERİ TÜRKİYEDE HERKES 80 HP 185NM OLDUĞUNU SANIYORLAR.

Arkadaş Renault'dan daha iyi bilir, adam araba yapmış biri 80 HP biri 100 HP demiş yok, biz daha iyi biliyoruz, bu arabalar 105 HP 235 Nm değil mi?

Motor gücü (bg) 80
    Maksimum tork (NM/dd) 185/2000

Motor gücü (bg) 100
    Maksimum tork (NM/dd) 200/2000

Referans mı istersiniz, buyrun :
    80 HP versiyon :http://www.renault.com.tr/teknik.php?ensembleAChanged=true&ensembleBChanged=false&model=megane_sedan&id=123&sid=0
    100 HP versiyon :http://www.renault.com.tr/teknik.php?ensembleAChanged=true&ensembleBChanged=false&model=megane_sedan&id=124&sid=0

Daha ne diyeyim?!

• bana kalırsa iç piyasada en çok rağbet gören modele yönel ki;o da renault megane olarak göze çarpıyor
    çünkü tutulan arabanın parçası kolay bulunur,satması kolay olur;o yüzden ben renault megane diyorum;ama gene de senin tercihin hepsinide test et,ince ele sık doku,hangisini beğenirsen,bütçene en uygun hangisi oluyorsa ona yönel
  • YA HOCAM BUTUN ARABALAR BOYLEMİ?

YAKIT DEPOSU 55LİTRE DİYO ARABA ENSON AĞZINA KADAR DOLDURDUM 62 LİTRE YAKIT ALDI,EYİLİP ALTINA BİLE BAKTIM AKITIMIYOKİ DİYE. BİLGİSAYAR 100 GİDER DİYE GOSTERİYODU AMA İBRE ARTIK TAM DAYANMIŞ ÖYLE GİDİYORDUM.

O HALDEYKENDE GERÇEKTEN 100 KM GİDERMİKİ??? TECRÜBELERİNİ PAYLAŞANLARA TEŞEKKÜRLER
  • ne alaka?
  • megane alacaksan da sakın 1.4 alma.... çünkü onlar 1.6 lardan fazla yakar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

megane alacaksan da sakın 1.4 alma.... çünkü onlar 1.6 lardan fazla yakar....

nasıl emin oluyosun bu kadar
  • BROSURLERDE ARABANIN YAKIT DEPOSU 55LITRE DIYO AMA BEN ENSON 62 LITRE DOLDURDUM VE YOL BILGISAYARI DAHA 100KM DAHA GİDER DİYODU.TABİ YOL BİLGİSAYARINIDA NEKADAR GÜVENİLİR ODA KONUSULUR
  • bir megane kullanıcısı olarak o içlerinden megane ı seçerim gerçekten iyi bir tercih benzinliği unutuyorsun

peugeot 305 demişsin o 307 olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

quote:

Orjinalden alıntı: turkcu_66

ARKADAŞIM MEGANE2 LERİ TÜRKİYEDE HERKES 80 HP 185NM OLDUĞUNU SANIYORLAR.

Arkadaş Renault'dan daha iyi bilir, adam araba yapmış biri 80 HP biri 100 HP demiş yok, biz daha iyi biliyoruz, bu arabalar 105 HP 235 Nm değil mi?

Motor gücü (bg) 80
    Maksimum tork (NM/dd) 185/2000

Motor gücü (bg) 100
    Maksimum tork (NM/dd) 200/2000

Referans mı istersiniz, buyrun :
    80 HP versiyon :http://www.renault.com.tr/teknik.php?ensembleAChanged=true&ensembleBChanged=false&model=megane_sedan&id=123&sid=0
    100 HP versiyon :http://www.renault.com.tr/teknik.php?ensembleAChanged=true&ensembleBChanged=false&model=megane_sedan&id=124&sid=0

Daha ne diyeyim?!

Türkiyedeki modelleri
    80 bg 185 nm
    100 bg 200 nm
    avrupada ise
    85 bg 200 nm
    105 bg 240 nm
    130 bg 300 nm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cncrd -- 23 Haziran 2006; 12:43:49 >

• megane derim ben
  • megane gerçekten çok sağlam araba pejonun sedan 406 ve 407 si var zaten pejonun satışları taxi filminden sonra arttı yoksa nerde hala j9 satmaya devam ederdi bence pejonun hb leri güzel ama 406 sıda bi harika 407 den hiç bahsetmesin pejo cular toyotanın celice sının taklidini yapmışar
  • peugeot 307'nin test sürüşüne çıkın bakalım fikirleriniz nasıl değişecek zaten 307'yi beğenmeyen arkadaşların çoğu yakın zamanda araba almayacak olmaları nedeniyle bol keseden atıp tutuyorlar..dikkat edin çamur atıp söylediğiniz şeyler sizin başınıza gelmesin
  • Arkadaşım Seat Cordoba 1.4 TDI 80hp al derim,

Fiyatı:
    Signo da (benim araç)

Abs
    Airbag(Ön)
    4 ot. cam
    Elekt. ayna
    Sis Farları
    Yol Bilgisayarı
    Cruise Control ( Yakıtı Baya düşürüyor )
    Aleminyum jantlar
    Otom. Klima
    2 Yıl Garanti

+Bagaj genişliği süper...!
    Ayrıntılı incelemek istersen
    http://www.seat.com.tr/teknik_tablolar.asp?model_ID=8

Cerato alma,sağlam değil ve 100.000 den sonra motoru kucaklarsın diyorlar

Peugeot un benzinli araçları çok güzeldir ama ticari dışında dizellerini tavsiye etmem

Megane de fena değil..

• Nerden buluyonuz da cevapliyonuz bu eski sorulari? adam taa temmuz 2005'te sormus hangi dizeli alayim diye
  • tabiki cerato......
    bence tartışılması bile yanlış....
    tabi markaya falan para verebilecek zenginler varsa diğer araçlara bakabilir......
  • Soruyu soran (Keleter) tam 1 yıl önce arabasını aldı. Cerato DSL Advance
    Bir ay sonra -Keleter'e danışıp, memnun olduğunu öğrendikten sonra da - ben aynısını aldım.
    Şu anda 23,000 Km' deyim.
    Ben de Keleter gibi arabamdan ÇOOOK memnunum.

Marka bağımlısı olmayın.
    Aynı özelliklere % 20 - 30 fazla para vermeyin.

Not: Bu yazı parasının kıymetini bilenler için yazılmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.