Şimdi Ara

DİZEL SEDAN OLARAK, MEGAN MI, PEUGEOT MU, CERATO MU ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
0
Favori
94.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam ama bır fren balatası ıcın ıkı hafta beklenırmı..kıa merkezde bıle yok balata..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİMBA

kıa almayın derım..parca sorunu var..cabuk dokuluyor..

eger nerden bılıyor dersenız sırketımız kıa dıstrıbıtoru olan fırmanın bır kurulusu..yanı aynı holdınge baglıyız..tum ıc yuzunu bılıyorum..ayrıca suan sırketımızde tum arabalar kıa.. sephıa magentıs sorento sportage cerrato ve rıo kullanıyoruz..ve ne abuk sabuk hatalar cıktıgını tahmın bıle edemezsınız..ve suanda bızım magentıs ıkı haftadır fren balatası beklıyor...

usta seninki tam, terzi kendi söküğünü dikemez hesabı olmuş böyle aksaklıklar olabilir diğer markalarda da neler yaşanmıyoki... bence arkadaşın maddiyatı bu kadarsa kasmaya gerek yok. alınası bi araç siyah renk ve bej iç döşeme baya şık duruyo bi kaçtane gördüm...
  • bende bu üçünden megan derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: electro_g

quote:

Orjinalden alıntı: SİMBA

kıa almayın derım..parca sorunu var..cabuk dokuluyor..

eger nerden bılıyor dersenız sırketımız kıa dıstrıbıtoru olan fırmanın bır kurulusu..yanı aynı holdınge baglıyız..tum ıc yuzunu bılıyorum..ayrıca suan sırketımızde tum arabalar kıa.. sephıa magentıs sorento sportage cerrato ve rıo kullanıyoruz..ve ne abuk sabuk hatalar cıktıgını tahmın bıle edemezsınız..ve suanda bızım magentıs ıkı haftadır fren balatası beklıyor...

usta seninki tam, terzi kendi söküğünü dikemez hesabı olmuş böyle aksaklıklar olabilir diğer markalarda da neler yaşanmıyoki... bence arkadaşın maddiyatı bu kadarsa kasmaya gerek yok. alınası bi araç siyah renk ve bej iç döşeme baya şık duruyo bi kaçtane gördüm...

electraya katılıyorum.

• bencede kia öncelikli tercih.artık bütün araçlar hep problem çıkarıyo ne kadar elktronik o kadar problem o yüzden problemsiz araç yok.2.tercih megane ama ben bu arabanın içini artık gömekten bıktım klasik reno olduğu için.sırf adı reno diye yazdım yoksa hiç işim olmaz.307 zaten sedan değil.
  • ben olsam az daha kasar ford alırdım belki aynı fiyat aralığında donanım olarak kia ile kapışamaz ama motor ömrü kasa ve plastik kalitesinde sürüş konforunda yol tutuşta kianın çok ciddi farklarla eline verir

ha diyeceksin o kadar param yok ben yinede kia alma derim benzinli bişeyler bak yada bir alt sınıfın dizellerine bak kia alacaksın yarın yarı fiyatına satacaksın ha diyiceksin ben uzun süre kullanıcam 4-5 sene ama işte 5 sene sonra kiayı hurdacıya kilo ile satmak zorunda kalırsın
  • Kia alınca yarı fiyatına satılıyor mu?
    O zaman 30'a Kia Cerato alan varsa 15'e mi satacak.
    Bize niye rastlamıyor. Rastlasa da hemen alsam.

Kia'nın yol tutuşu gayet üst seviyede. Kia Rio bile belirli bir standartta ki, Kia Cerato zaten emsalsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEDAT_06 -- 24 Temmuz 2005, 12:56:33 >
  • Başlıkta geçen üç modeli de son 20 gün içinde aşağı yukarı 4 kere kullandım. Şirketin tepe yöneticilerindeki dizel fiestalar satış ekibine geçip yerine bunlardan biri alınacaktı.

İnanın kia inanılmaz keyifli bir araç... Evet; yere sağlam basıyor, donanımı çok iyi (aslında diğerlerinin itlik yapıp vermediklerini veriyorlar, yani olması gerekeni yapıyorlar ama canım türkiyemde bu bile artı puan oldu ya ne diyelim ) ve son olarak fiyat çok uygun.

Ha, şu 240 Euro olayını atlamayalım... İlerde bayağı işe yarar

Not: Ceratolar çok beğenildi diye şirket fiestaları aralık gibi fiolaya geri postalayıp yeni gelecek rio dizellere geçmeyi planlıyor. Rio lar fena diil diyorlar ama bilgisi olan var mı?

• Yeni nesil Rio'ları kimse bilemez daha piyasada yok:)
  • Kia işte Hyundai nin markası, aynı hyundai gibi...
    Her tarafı döküür parça bulamazsın ben kaç kere dedim, yukarıda adam işte aynı holdingtenmiş ondan iyi bizim işkembeciler bielcek değil ya
  • beğenmedin hyundai şuan türkiyenin tofaşı olmuş durumda ve mekanik garantisi 5 yıL..

nası bu kadar ön yargılı olabiliyosunuz anlamıyorum abi..

taş gibi araba şu cerato..

307 çokmu sağLam araba..yol tutuşunu kuLLananlar biLir..servise götürün ve eğilipde şasi bağşantı vS. dikkatlice baqın ne görüceksiniz..
    megane çok mu güzel araba.virajlarda horon oynuyo resMen !

sinir oLduğum oLay kuLLanmadan biLmeden haksız yere suÇLamak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Yeni nesil Rio'ları kimse bilemez daha piyasada yok:)

http://www.kia-rio.com/

• quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

beğenmedin hyundai şuan türkiyenin tofaşı olmuş durumda ve mekanik garantisi 5 yıL..

nası bu kadar ön yargılı olabiliyosunuz anlamıyorum abi..

taş gibi araba şu cerato..

307 çokmu sağLam araba..yol tutuşunu kuLLananlar biLir..servise götürün ve eğilipde şasi bağşantı vS. dikkatlice baqın ne görüceksiniz..
    megane çok mu güzel araba.virajlarda horon oynuyo resMen !

sinir oLduğum oLay kuLLanmadan biLmeden haksız yere suÇLamak

307 hakkında yazdıklarımı sağ üst köşedeki arama fonksiyonunu kullanarak gör derim ben...
    Bak bir de bu sayfada yukarılara çık Kia olayının içinde olan o sektörde çalışan biri var onun dediklerini oku...
    Hyundai Türkiyenin tofaşı oldu artık buna katılıyorum
    Artık Fiat çok kaliteli araç üretiyor sınıf atladı insanların gözünde

• dooru 1986 model teknolojiyi yıllarca yedirdi bu miLLete tofaş..sence miLLet mi akıLLandı yoksa tofaş mı ?

307 tasarımdan ibaret bi araba değiLdir..gözümde araba bile değilYA..

kia sorununa geLince her şirkette sorun warki bunu arkadaş dile getirmİş..neden kia henüz kendini ispatLamadı bu aynı sorun bi başka örnek lüks bi markada olsa orda çalışan biri bunu dile getirirmi sanıyoSun ?
  • Ya Kia benim gözümde çok kötü bir araç, eskiden bahsediyorum Sephia falan döneminden, Rio da kötü bir araç ama bu Cerato fena değil gibi duruyor ama genede dış malzemesi plastik gibi yani tasarım birdeğişik Alman otoları gibi diri durmuyor araç.
    Yani marka güveni çok önemli insan gözünde allemi cihan olsa insana güzel gelmiyor.
    Açıkçası alsam içimde hep uhte kalır. BMW,Mercedes,VW,Opel,Toyota gibi firmalar yanında bir Kia ya şüpheli yaklaşırım bu doğal.
    Ama Hyundai farklı dediğin gibi araç yerli. Hiç olmazsa aprça falan sorunun pek olmaz ucuz olur yaygın vs. Hem araçları da ucuz
  • Dostum;

1- Aşağıda arkadaş linki vermiş incelenebilir...

2- Tabi ki asıl inceleme birebir gelince olur ama şu anki rio gelecek için gayet olumlu referans veriyor.
  • o zaman neden tartışyıoz ki ?

herkesin bir yargı süreci ve yargılama gözü vardır..benim gözümde şuan cerato 307 den daha iyi bi araç.

alan alır almayan almaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ya Kia benim gözümde çok kötü bir araç, eskiden bahsediyorum Sephia falan döneminden, Rio da kötü bir araç ama bu Cerato fena değil gibi duruyor ama genede dış malzemesi plastik gibi yani tasarım birdeğişik Alman otoları gibi diri durmuyor araç.
    Yani marka güveni çok önemli insan gözünde allemi cihan olsa insana güzel gelmiyor.
    Açıkçası alsam içimde hep uhte kalır. BMW,Mercedes,VW,Opel,Toyota gibi firmalar yanında bir Kia ya şüpheli yaklaşırım bu doğal.
    Ama Hyundai farklı dediğin gibi araç yerli. Hiç olmazsa aprça falan sorunun pek olmaz ucuz olur yaygın vs. Hem araçları da ucuz

Renault'yu da unutma hocam:)
  • Ya bir de dikkat ediyorum bazı arkadaşlar sürekli sınıflarının top araçlarını fiyat mantığına girmeden yorumluyorlar.

Ok, elbetteki kalite önemli ama iktisat'ın temel kuramı vardır ya, '' Sınırlı kaynaklarla sınırsız ihtiyaçları karşılamak'' ve sonuçta biz fiyat/performans değerlendirmesinde marjinal faydası en iyiyi bulmaya çalışıyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

o zaman neden tartışyıoz ki ?

herkesin bir yargı süreci ve yargılama gözü vardır..benim gözümde şuan cerato 307 den daha iyi bi araç.

alan alır almayan almaz..

307 gözümde araba değil benimde.
    Ama Kia olduğu için Cerato sadece bir önyargım var araca karşı ...
    Kia Sportage ve Sorento ya ise hiç lafım yok... Onlar hakikaten eğer sorunsuz ise çok iyi duruyorlar .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.