arkadaşlar yeni dizel sonata kullanan var mı aranızda? sizce eksik yönleri nelerdir? herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? hiç servise gitti mi? hangi rengi beğeniyorsunuz? sizce h-matic vites iyi mi? fikirlerinizi merakla bekliyorum
2. el mi düşünüyorsun yoksa 0 km mi?
Araç parasını fazlasıyla hak eden bir araç. Güvenli, xenon dışında bütün donanımlara sahip, performans olarak fena sayılmayacak bir araç
Fiyatına baktığımız zaman 2.0 motor 150 bg dizel bu donanıma başka bir araç yok. Yaklaşık 1750 kılo, yola güzel oturan bagajı çok geniş, bence tam bir uzun yol arabası. Yakıt tüketimi uzun yolda 7 lıtre civarı ki buda 2.0 otomatik bir araç için gayet uygun.
Eksileri, frenlerinin dozlaması çok iyi değil, deri kalitesi biraz düşük.
Renk olarak kesinlikle Sedefli Beyaz tavsiye ederim. 0 alacaksanız başka renk düşünmeyin derim.
Merhabalar peki bu aracın vites geçişleri nasıl bilgisi olan var mı?
1 ay önce ben test etmiştim gayet başarılıydı vites geçişleri ama anlamadığım bişey var neden hyundai 4 ileri koymuş bana çok mantıksız geldi yeni kasa eminim 6 ileri olarak çıkacaktır. Kesinlikle katılıyorum sedefli beyaz
belki bilmeyen vardır diye soyluyorum, bu kasayı almak için en azından Yeni Sonata 'nın çıkmasını bekleyin. Yenisi çıkmadan önce stok eritmek için baya bi indirim yapılacaktır, yeni model satış rekoru kıracak gibi geliyor çünkü bana. 2010 Sonata YF
araç 0km. yeni model ne zaman çıkacak? benim görüştüğüm satıcı 2012 demişti. eğer dediğiniz gibiyse, evet, başka indirimler de olabilir yakında. 4 ileri vites benim de canımı biraz sıkıyor. frenler de sanırım orta kalite. bir de test sürüşü sırasında bagajdan ses alıyordu.