Bildirim
DİZEL YAKITTA HANGİ FİRMA?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Opet Eurodizel Kaliteli performanslı yakıt, Temiz istasyon vb. Bu arada aracınızda Hayırlı olsun. -
Aracınız hayırlı olsun, yıllardır dizelde BP'den şaşmadımquote:
Orijinalden alıntı: darth90
Opet Eurodizel Kaliteli performanslı yakıt, Temiz istasyon vb. Bu arada aracınızda Hayırlı olsun. -
uzun yıllardır ailem ve akrabalarımızda hep dizel vardı,quote:
Orijinalden alıntı: glazer
Aracınız hayırlı olsun, yıllardır dizelde BP'den şaşmadım
Alıntıları Göster
bir çok farklı istasyondan yakıt aldık
en iyisi Total geldi,
Şuan aracım dizel, shell den alınca araç sanki fazla yakıyor gibi, performans normal, BP den alınca araç fazla yakıyor performans düşük, total den alınca yakıt tasarrufu ve performans çok iyi,
Ranault kullanıyorum zaten depo kapağında Total kullanmayı tavsiye ediyor. bilmiyorum belki her iki firmada Fransız olduğu için
ama total benim için en iyisi.
-
shell gtl kesınlıklequote:
Orijinalden alıntı: kara_eylül
uzun yıllardır ailem ve akrabalarımızda hep dizel vardı,
en iyisi Total geldi,
Şuan aracım dizel, shell den alınca araç sanki fazla yakıyor gibi, performans normal, BP den alınca araç fazla yakıyor performans düşük, total den alınca yakıt tasarrufu ve performans çok iyi,
Ranault kullanıyorum zaten depo kapağında Total kullanmayı tavsiye ediyor. bilmiyorum belki her iki firmada Fransız olduğu için
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: tuncer17
Arkadaşlar ilk dizel arabamı geçen hafta aldım ve kullanmaya başladım.Bana göre benzinliyi cok aratmıyor ama Şimdi şu sorum olacak dizel yakıt alırken hangi firmanın yakıtını önerirsiniz.
Araç= 2010 corolla d-4d
aynı arac (aynı yaş) po ile menzil uzun araç baygın , shell menzil kısa araç atak , opet araç baygın ve gürültülü , bp menzil normal çekiş normal gerisi hakkında pek tecrübem yok genelde po veya bp tercih ediyorum -
Şu an pahalı ancak en iyisi shell gtl. Yalnız normal euro dizelini tavsiye etmem.Bence kaliteli istasyonlardan hepsini deneyin.Benim memnun kaldığım firmalar. Total, petrol ofisi,lukoil. Bunlardan sonrada Bp gelir.Kaç defa denememe rağmen opet ve Shell in euro dizelinden hiç memnun kalmadımquote:
Orijinalden alıntı: kara_eylül
uzun yıllardır ailem ve akrabalarımızda hep dizel vardı,
en iyisi Total geldi,
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizashi -- 14 Temmuz 2010; 13:40:36 >
-
shell gtl şu anda ülkemizdeki en kaliteli ve en performanslı dizeldirquote:
Orijinalden alıntı: kizashi
Şu an pahalı ancak en iyisi shell gtl. Yalnız normal euro dizelini tavsiye etmem.Bence kaliteli istasyonlardan hepsini deneyin.Benim memnun kaldığım firmalar. Total, petrol ofisi,lukoil. Bunlardan sonrada Bp gelir.Kaç defa denememe rağmen opet ve Shell in euro dizelinden hiç memnun kalmadım
Alıntıları Göster
nokta . -
biz shell kullanıyorduk bir ara opet e geçtik opet daha iyi geldi araca yakıt olarak hala da opet kullanıyoruz eurodizel on numara yakıt...quote:
Orijinalden alıntı: over and under
shell gtl şu anda ülkemizdeki en kaliteli ve en performanslı dizeldir
nokta .
Alıntıları Göster -
bende en iyi shell diye duymuştum ama önemli bir noktada sabit bir yerden yakıt almak.(şehiriçi kullanımlarda devamlı aynı istasyondan)quote:
Orijinalden alıntı: muharrem.05
biz shell kullanıyorduk bir ara opet e geçtik opet daha iyi geldi araca yakıt olarak hala da opet kullanıyoruz eurodizel on numara yakıt...
Alıntıları Göster
Zaten fiyatlar da yakıtı belli ediyor!
-
girişinde bonjour yazan totalden şaşma en iyisi totaldirquote:
Orijinalden alıntı: alamre
bende en iyi shell diye duymuştum ama önemli bir noktada sabit bir yerden yakıt almak.(şehiriçi kullanımlarda devamlı aynı istasyondan)
Zaten fiyatlar da yakıtı belli ediyor!
Alıntıları Göster -
total excellium euro dizel +1quote:
Orijinalden alıntı: labrance
girişinde bonjour yazan totalden şaşma en iyisi totaldir
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.MARX -- 16 Temmuz 2010; 13:03:03 > -
tüm markaların yakıt tankerleri rafinerilere gider ve aynı vanadan yakıtlarını doldurup gelirler, yani hepsi aynıdır,quote:
Orijinalden alıntı: K.MARX
total excellium euro dizel +1
Alıntıları Göster
fark firmadan firmaya olmaz, fark istasyondan istasyona olur,
yakıtını temiz tutan, iyi hizmet veren bi istasyondan alın yakıtınızı -
quote:
Orijinalden alıntı: tahirismaileren
tüm markaların yakıt tankerleri rafinerilere gider ve aynı vanadan yakıtlarını doldurup gelirler, yani hepsi aynıdır,
yakıtını temiz tutan, iyi hizmet veren bi istasyondan alın yakıtınızı
+1 -
quote:
tüm markaların yakıt tankerleri rafinerilere gider ve aynı vanadan yakıtlarını doldurup gelirler, yani hepsi aynıdır,
Doğru ancak eksik, tüm yakıtlar Tüpraştan alınır ama her firma Ar-Ge çalışmaları ile geliştirdikleri katkıları bu yakıta eklerler. İstasyon kısmına katılıyorum, bu zaten her sektör için geçerli, işini iyi yapan insanla yapmayan bir olur mu? -
Şuanda türkiyeye ithal gelen akaryakıt sadece total ve shelin gtlsidir.quote:
Orijinalden alıntı: Forever1907quote:
Doğru ancak eksik, tüm yakıtlar Tüpraştan alınır ama her firma Ar-Ge çalışmaları ile geliştirdikleri katkıları bu yakıta eklerler. İstasyon kısmına katılıyorum, bu zaten her sektör için geçerli, işini iyi yapan insanla yapmayan bir olur mu?
Alıntıları Göster
bilginize.
-
ben kendim bana çok uzak(20-25 km) olmasına rağmen totalden alıyorum euro dizelimi. memnunum çünkü,ancak geçenlerde arkadaşımla konuşuyordum.kendisi vw caddy sahibi. aracı servise bakıma götürmüş. ordan sormuşlar yakıtı nerden alıyorsun diye.o da opetten alıyorum demiş. hiç bırakma aynı yerden devam et demişler yakıtı çok güzel ve temiz demişler. arkadaşın aldığı opet de bana çok yakın. ordan mı alsam artık diye düşünüyorum. ama kararsızım işte.quote:
Orijinalden alıntı: K.MARX
Şuanda türkiyeye ithal gelen akaryakıt sadece total ve shelin gtlsidir.
bilginize.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: jasberny
shell gtl kesınlıkle
-
Arkadaslar, kirsal motorin almiyorsaniz aslinda yakit normlari zaten ayni, yakitlar ya tuprastan cikiyor ya da yurtdisindan buyuk tedarikcilerden aliyor. yakitlarin tek farki firmalarin icerisine kattigi katki maddeleridir, bu katki maddeleri yakitlari biraz farklilastirsa da yeni bastan yaratmiyor.
Bence markadan ziyade hangi bayiden ya da istasyondan aldığınız cok daha önemli, markadan kazık yemezsiniz, ama istasyondan yiyebilirsiniz. Dolayisiyla markaya cok takilmayin, iyi ve guvenilir bir istasyon bulun kendinize...
Yine de marka derseniz, Ben OPET kullaniyorum, cok da memnunum. Ozellikle uzun yolda temiz hijyenik lavabo - tuvalet ariyorsaniz opetler tavsiyemdir.
Selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LCDMANIA -- 17 Temmuz 2010; 13:58:30 > -
Her zaman için aldığın istasyon temiz iyi bir yer olması önemli yakıt genelde Tüpraştan çıkar bazen bazı firmalar ithal ediyorlar ama genelde kullanılan yakıt aynı yerden gelirquote:
Orijinalden alıntı: LCDMANIA
Arkadaslar, kirsal motorin almiyorsaniz aslinda yakit normlari zaten ayni, yakitlar ya tuprastan cikiyor ya da yurtdisindan buyuk tedarikcilerden aliyor. yakitlarin tek farki firmalarin icerisine kattigi katki maddeleridir, bu katki maddeleri yakitlari biraz farklilastirsa da yeni bastan yaratmiyor.
Bence markadan ziyade hangi bayiden ya da istasyondan aldığınız cok daha önemli, markadan kazık yemezsiniz, ama istasyondan yiyebilirsiniz. Dolayisiyla markaya cok takilmayin, iyi ve guvenilir bir istasyon bulun kendinize...
Yine de marka derseniz, Ben OPET kullaniyorum, cok da memnunum. Ozellikle uzun yolda temiz hijyenik lavabo - tuvalet ariyorsaniz opetler tavsiyemdir.
Selamlar
Benzer içerikler
- bmw 320i ed kronik sorunları
- alfa romeo 147 alınır mı
- hyundai sonata 2.0 gls otomatik vites nasıl
- opel grandland x 1.5 dizel yorumlar
- daewoo matiz alınır mı
- byd 2025
- bayiden sıfır araba fiyatları
- passat 2025
- uçan araba fiyatları
- byd han
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X