Şimdi Ara

DİZEL YAKITTA HANGİ FİRMA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk dizel arabamı geçen hafta aldım ve kullanmaya başladım.Bana göre benzinliyi cok aratmıyor ama Şimdi şu sorum olacak dizel yakıt alırken hangi firmanın yakıtını önerirsiniz.

Araç= 2010 corolla d-4d

• Opet Eurodizel Kaliteli performanslı yakıt, Temiz istasyon vb. Bu arada aracınızda Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darth90

Opet Eurodizel Kaliteli performanslı yakıt, Temiz istasyon vb. Bu arada aracınızda Hayırlı olsun.
    Aracınız hayırlı olsun, yıllardır dizelde BP'den şaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

Aracınız hayırlı olsun, yıllardır dizelde BP'den şaşmadım

Alıntıları Göster
    uzun yıllardır ailem ve akrabalarımızda hep dizel vardı,

bir çok farklı istasyondan yakıt aldık

en iyisi Total geldi,

Şuan aracım dizel, shell den alınca araç sanki fazla yakıyor gibi, performans normal, BP den alınca araç fazla yakıyor performans düşük, total den alınca yakıt tasarrufu ve performans çok iyi,

Ranault kullanıyorum zaten depo kapağında Total kullanmayı tavsiye ediyor. bilmiyorum belki her iki firmada Fransız olduğu için

ama total benim için en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

en iyisi Total geldi,

Şuan aracım dizel, shell den alınca araç sanki fazla yakıyor gibi, performans normal, BP den alınca araç fazla yakıyor performans düşük, total den alınca yakıt tasarrufu ve performans çok iyi,

Ranault kullanıyorum zaten depo kapağında Total kullanmayı tavsiye ediyor. bilmiyorum belki her iki firmada Fransız olduğu için

Alıntıları Göster
    shell gtl kesınlıkle

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncer17

Arkadaşlar ilk dizel arabamı geçen hafta aldım ve kullanmaya başladım.Bana göre benzinliyi cok aratmıyor ama Şimdi şu sorum olacak dizel yakıt alırken hangi firmanın yakıtını önerirsiniz.

Araç= 2010 corolla d-4d

aynı arac (aynı yaş) po ile menzil uzun araç baygın , shell menzil kısa araç atak , opet araç baygın ve gürültülü , bp menzil normal çekiş normal gerisi hakkında pek tecrübem yok genelde po veya bp tercih ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

en iyisi Total geldi,

Alıntıları Göster
    Şu an pahalı ancak en iyisi shell gtl. Yalnız normal euro dizelini tavsiye etmem.Bence kaliteli istasyonlardan hepsini deneyin.Benim memnun kaldığım firmalar. Total, petrol ofisi,lukoil. Bunlardan sonrada Bp gelir.Kaç defa denememe rağmen opet ve Shell in euro dizelinden hiç memnun kalmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizashi -- 14 Temmuz 2010; 13:40:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kizashi

Şu an pahalı ancak en iyisi shell gtl. Yalnız normal euro dizelini tavsiye etmem.Bence kaliteli istasyonlardan hepsini deneyin.Benim memnun kaldığım firmalar. Total, petrol ofisi,lukoil. Bunlardan sonrada Bp gelir.Kaç defa denememe rağmen opet ve Shell in euro dizelinden hiç memnun kalmadım

Alıntıları Göster
    shell gtl şu anda ülkemizdeki en kaliteli ve en performanslı dizeldir

nokta .
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

shell gtl şu anda ülkemizdeki en kaliteli ve en performanslı dizeldir

nokta .

Alıntıları Göster
    biz shell kullanıyorduk bir ara opet e geçtik opet daha iyi geldi araca yakıt olarak hala da opet kullanıyoruz eurodizel on numara yakıt...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

biz shell kullanıyorduk bir ara opet e geçtik opet daha iyi geldi araca yakıt olarak hala da opet kullanıyoruz eurodizel on numara yakıt...

Alıntıları Göster
    bende en iyi shell diye duymuştum ama önemli bir noktada sabit bir yerden yakıt almak.(şehiriçi kullanımlarda devamlı aynı istasyondan)
    Zaten fiyatlar da yakıtı belli ediyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: alamre

bende en iyi shell diye duymuştum ama önemli bir noktada sabit bir yerden yakıt almak.(şehiriçi kullanımlarda devamlı aynı istasyondan)
    Zaten fiyatlar da yakıtı belli ediyor!

Alıntıları Göster
    girişinde bonjour yazan totalden şaşma en iyisi totaldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: labrance

girişinde bonjour yazan totalden şaşma en iyisi totaldir

Alıntıları Göster
    total excellium euro dizel +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.MARX -- 16 Temmuz 2010; 13:03:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.MARX

total excellium euro dizel +1

Alıntıları Göster
    tüm markaların yakıt tankerleri rafinerilere gider ve aynı vanadan yakıtlarını doldurup gelirler, yani hepsi aynıdır,
    fark firmadan firmaya olmaz, fark istasyondan istasyona olur,
    yakıtını temiz tutan, iyi hizmet veren bi istasyondan alın yakıtınızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirismaileren

tüm markaların yakıt tankerleri rafinerilere gider ve aynı vanadan yakıtlarını doldurup gelirler, yani hepsi aynıdır,

+1
  • quote:

Doğru ancak eksik, tüm yakıtlar Tüpraştan alınır ama her firma Ar-Ge çalışmaları ile geliştirdikleri katkıları bu yakıta eklerler. İstasyon kısmına katılıyorum, bu zaten her sektör için geçerli, işini iyi yapan insanla yapmayan bir olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever1907

quote:

Doğru ancak eksik, tüm yakıtlar Tüpraştan alınır ama her firma Ar-Ge çalışmaları ile geliştirdikleri katkıları bu yakıta eklerler. İstasyon kısmına katılıyorum, bu zaten her sektör için geçerli, işini iyi yapan insanla yapmayan bir olur mu?

Alıntıları Göster
    Şuanda türkiyeye ithal gelen akaryakıt sadece total ve shelin gtlsidir.
    bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.MARX

Şuanda türkiyeye ithal gelen akaryakıt sadece total ve shelin gtlsidir.
    bilginize.

Alıntıları Göster
    ben kendim bana çok uzak(20-25 km) olmasına rağmen totalden alıyorum euro dizelimi. memnunum çünkü,ancak geçenlerde arkadaşımla konuşuyordum.kendisi vw caddy sahibi. aracı servise bakıma götürmüş. ordan sormuşlar yakıtı nerden alıyorsun diye.o da opetten alıyorum demiş. hiç bırakma aynı yerden devam et demişler yakıtı çok güzel ve temiz demişler. arkadaşın aldığı opet de bana çok yakın. ordan mı alsam artık diye düşünüyorum. ama kararsızım işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: jasberny

shell gtl kesınlıkle

• Arkadaslar, kirsal motorin almiyorsaniz aslinda yakit normlari zaten ayni, yakitlar ya tuprastan cikiyor ya da yurtdisindan buyuk tedarikcilerden aliyor. yakitlarin tek farki firmalarin icerisine kattigi katki maddeleridir, bu katki maddeleri yakitlari biraz farklilastirsa da yeni bastan yaratmiyor.

Bence markadan ziyade hangi bayiden ya da istasyondan aldığınız cok daha önemli, markadan kazık yemezsiniz, ama istasyondan yiyebilirsiniz. Dolayisiyla markaya cok takilmayin, iyi ve guvenilir bir istasyon bulun kendinize...

Yine de marka derseniz, Ben OPET kullaniyorum, cok da memnunum. Ozellikle uzun yolda temiz hijyenik lavabo - tuvalet ariyorsaniz opetler tavsiyemdir.

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LCDMANIA -- 17 Temmuz 2010; 13:58:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LCDMANIA

Arkadaslar, kirsal motorin almiyorsaniz aslinda yakit normlari zaten ayni, yakitlar ya tuprastan cikiyor ya da yurtdisindan buyuk tedarikcilerden aliyor. yakitlarin tek farki firmalarin icerisine kattigi katki maddeleridir, bu katki maddeleri yakitlari biraz farklilastirsa da yeni bastan yaratmiyor.

Bence markadan ziyade hangi bayiden ya da istasyondan aldığınız cok daha önemli, markadan kazık yemezsiniz, ama istasyondan yiyebilirsiniz. Dolayisiyla markaya cok takilmayin, iyi ve guvenilir bir istasyon bulun kendinize...

Yine de marka derseniz, Ben OPET kullaniyorum, cok da memnunum. Ozellikle uzun yolda temiz hijyenik lavabo - tuvalet ariyorsaniz opetler tavsiyemdir.

Selamlar
    Her zaman için aldığın istasyon temiz iyi bir yer olması önemli yakıt genelde Tüpraştan çıkar bazen bazı firmalar ithal ediyorlar ama genelde kullanılan yakıt aynı yerden gelir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.