Şimdi Ara

DİZELE YÜKSEK VERGİ GELİYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÇEVRE VE MALİYE BAKANLIKLARI ÇALIŞMALARA BAŞLAMIŞ

KAYNAK:

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=271941

• Bu haberi daha önce okumuştum karbon emisyon değerlerine göre vergilendirme mantıklı gibi görünsede nekadar işlevsel olur ve sözde kalmayıp icraat yaparlarmı tartışılır.

Mert çok vergi versin Sizi gidi mazutçular sizi

• iyi de bu haberden çıkan sonuç "dizele yüksek vergi" midir???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exposure -- 2 Ekim 2007; 13:56:18 >
  • Kıskanma!! Al dizel bin güzel güzel...
    quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

Bu haberi daha önce okumuştum karbon emisyon değerlerine göre vergilendirme mantıklı gibi görünsede nekadar işlevsel olur ve sözde kalmayıp icraat yaparlarmı tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir_mert -- 2 Ekim 2007; 14:16:36 >

• Bu konuya kilit geliyor....
  • Devlet, yakıt harcamalarını azaltma yolunu tercih edenleri cezalandırıyor mu nedir gerçekten? Geçen senelerde de benzer uygulama LPG kullanıcıların agelmemiş miydi? Eee nereye varacak bu işin sonu?
  • ''Ulaştırma Bakanlığı da karbon emisyonlarının yüksekliği nedeniyle 20 yaşın üzerindeki 250 bin aracı trafikten bedelleri karşılığı toplamayı planlıyor. Bakanlık, öncelikle 35 ve 40 yaşın üzerindeki araçları piyasa fiyatından satın almayı planlıyordu ancak bu çalışma, üreticiler ve araç sahiplerinden farklı görüşler geldiği için hayata geçirilemedi'' yani hayatra geçirilseydi 35 40 yaşındaki arabalar piyasa değerinden mi toplanacaktı keşke ole yada 2002 deki gibi ötv ile ols çok işimize yarardı yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haberi iyice bi okusanız????
  • Ne gibi bir kilit????
    quote:

Orjinalden alıntı: serdem

Bu konuya kilit geliyor....
  • dizeller daha az co2 yayar benzinliye göre ingilterede dizel araçlara teşvik var. ha devlet ne yapar ne eder olayı tersine anlar
    quote:

Bu haberi daha önce okumuştum karbon emisyon değerlerine göre vergilendirme mantıklı gibi görünsede nekadar işlevsel olur ve sözde kalmayıp icraat yaparlarmı tartışılır.

• quote:

iyi de bu haberden çıkan sonuç "dizele yüksek vergi" midir???

sonuçta dizeller benzinlilere oranla daha yüksek bir vergi ödeyecekse eğer , dizelin vergisini sabit bırakıp benzinlininkini düşürseler bile sonuçta dizelller için bir mağduriyet söz konusu olduğundan tabiki bir nevi zamdır bu.
  • bu durumda ben yandm
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

dizeller daha az co2 yayar benzinliye göre ingilterede dizel araçlara teşvik var. ha devlet ne yapar ne eder olayı tersine anlar
    quote:

Yanlışınız var dizeller daha fazla kirlilik yaratmakta. Sayıları Tam hatırlamıyorum da bir benzinli araçın yarattığı kirliliği 8 9 ağaç temizlerken, bir dizel araçın kirliliğini 30 civarı araç temizler gibisinden TEMA nın bir açıklaması vardı.

• Eski sistem dizellerin için doğru söylüyor olabilirsiniz ama yeni nesil dizel araçlar bu konu dışındadır...
    quote:

Orjinalden alıntı: pashutine

quote:

dizeller daha az co2 yayar benzinliye göre ingilterede dizel araçlara teşvik var. ha devlet ne yapar ne eder olayı tersine anlar
    quote:

Yanlışınız var dizeller daha fazla kirlilik yaratmakta. Sayıları Tam hatırlamıyorum da bir benzinli araçın yarattığı kirliliği 8 9 ağaç temizlerken, bir dizel araçın kirliliğini 30 civarı araç temizler gibisinden TEMA nın bir açıklaması vardı.

• quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Eski sistem dizellerin için doğru söylüyor olabilirsiniz ama yeni nesil dizel araçlar bu konu dışındadır...
    quote:

Orjinalden alıntı: pashutine

quote:

quote:

Yeni nesillerin az kirlettiği doğru olabilir. ama ülkemiz tasarruf yaptırmaz vatandaşına, Mİllet pahalı benzinden kaçar lpg ye dizele vergi koyar, sen misin ucuza kaçan alsana der.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.