Şimdi Ara

Dizeller Depoyu Doldursun 8 kuruş zam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün benzine 5 kuruş zam gelmesinden sonra bugünde motorine zam bekleniyor haneriniz olsun. Bugün depoları fulleyin.

Not: evet haber kesinleşti 8 kuruş zam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedekaslan1 -- 12 Ağustos 2016; 11:38:09 >

• 2 liranin hesabinida yapacak degiliz,bu kadar pinti olmayin
  • Hazır yeri gelmişken sorayım bazı petroller var pasifikti sanıyorum adı motorin 3.20 yazıyor nedir bu işin doğrusu?
  • 10 kuruş indirim 5 kuruş zam 3 kuruş indirim 7 kuruş zam, indirim bindirim hesabı.
  • Öğrenciyim ben. Tabiki pinti olucam para içinde yüzmüyorum.
  • yedekaslan1 Y kullanıcısına yanıt
    Araban varsa parali ogrencisin. 2 liranin pesine dusme ufak tefek seylere takilma,birazdan bunlar iyi gunlerimizciler gelir bosver
  • Ulan dolar iner brend petrol iner bizde benzin mazot zamlanır.Geçmişini sEveyim bu ülkenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBBDAD18F

Araban varsa parali ogrencisin. 2 liranin pesine dusme ufak tefek seylere takilma,birazdan bunlar iyi gunlerimizciler gelir bosver
    hep 50 liralık alacaksın kafan rahat olacak
  • Bunlar daha iyi günlerimiz 1 lira olucak damlası
  • Arkadaşın biri benzin zammında mazota niye gelmiyor demişti, mobildeyim biri kına fotoğrafı koyabilir mi?
  • Dua edin Petrol varil fiyatlari tekrar 100 usd lere gelmesin. Gelirse bu 5-7 krsluk zamlari da arar oluruz.
  • Bi gün indir bi gün bindir
  • Şu zam ve indirimle beraber kuruşun tanesini maaşa 10 lira olarak yansıtıp zam ve indirim yapsanıza, adalet ve kalkınma partisinin adaletini koca koca ADALET diye yazdıralım
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt

Bu mesaja eklenen görseller:

Dizeller Depoyu Doldursun 8 kuruş zam Dizeller Depoyu Doldursun 8 kuruş zam

• Depoda 4-5 lira fark ediyor benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Depoda 4-5 lira fark ediyor benim için.

O da depo boş ise..
  • yedekaslan1 Y kullanıcısına yanıt
    Madem böyle hesap yapıyosun almasaydın araba.
  • Ay hadi inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

Ulan dolar iner brend petrol iner bizde benzin mazot zamlanır.Geçmişini sEveyim bu ülkenin.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Arkadaşın biri benzin zammında mazota niye gelmiyor demişti, mobildeyim biri kına fotoğrafı koyabilir mi?

bunu demeye gelmiştim gidiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.