Şimdi Ara

Dizi İzlerken Alt Yazı Geriden Geliyor Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktaki gbi açık ve net dizi izlerken alt yazı 5-10 saniye geriden geliyor bunu düzeltmek için ne yapmalıyım ?

• shift+ileri geri tuşlarıyla altyazıyı ayarlayabilirsin.
  • Filmin FPS uyan altyazı indir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hulya35

Filmin FPS uyan altyazı indir.

nerden bulabilirim ?
  • Çevirileri nerden indiriyosan orda bir filmin bir sürü türkçe altyazısı vardır isminin aynı olmasına dikkat et ama her upload eden içinde altyazı olmuyo yukarıda nasıl yapman gerektiğini söyledim.
  • ctrl+yön tuşlarından ileri-geri yle ayarlayabilirsin
  • İndirdiğin diziyle alt yazı isimlerine dikkat et örneğin xxxxx.HDTV.XviD-FQM indirdiğin dizinin adı buysa indirceğn alt yazının adıda aynı olmalı bir dizi bölümünün birden fazla alt yazısı olabilir hdtv sürümü için ayrı 720p sürümü için aydı dvdrip için ayrı yanlış sürümün alt yazısını indirirsen kayma olması normal buna dikkat edersen sorun olmaz ayrıca bilgisyardan izliyorsan altyazıyı kendinde senkronlayabilirsin çoğu popüler playerda altyazı senkronlama var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

İndirdiğin diziyle alt yazı isimlerine dikkat et örneğin xxxxx.HDTV.XviD-FQM indirdiğin dizinin adı buysa indirceğn alt yazının adıda aynı olmalı bir dizi bölümünün birden fazla alt yazısı olabilir hdtv sürümü için ayrı 720p sürümü için aydı dvdrip için ayrı yanlış sürümün alt yazısını indirirsen kayma olması normal buna dikkat edersen sorun olmaz ayrıca bilgisyardan izliyorsan altyazıyı kendinde senkronlayabilirsin çoğu popüler playerda altyazı senkronlama var

mesela ben şimdi supernaturalin 4.sezonuna başliyacağım dizinin klasöründe Supernatural.S04.HDTV yazıyor nası bi alt yazı bulmam gerekli ?
  • Subtitle Workshop
  • quote:

Orijinalden alıntı: abs95

quote:

İndirdiğin diziyle alt yazı isimlerine dikkat et örneğin xxxxx.HDTV.XviD-FQM indirdiğin dizinin adı buysa indirceğn alt yazının adıda aynı olmalı bir dizi bölümünün birden fazla alt yazısı olabilir hdtv sürümü için ayrı 720p sürümü için aydı dvdrip için ayrı yanlış sürümün alt yazısını indirirsen kayma olması normal buna dikkat edersen sorun olmaz ayrıca bilgisyardan izliyorsan altyazıyı kendinde senkronlayabilirsin çoğu popüler playerda altyazı senkronlama var

mesela ben şimdi supernaturalin 4.sezonuna başliyacağım dizinin klasöründe Supernatural.S04.HDTV yazıyor nası bi alt yazı bulmam gerekli ?

http://divxplanet.com/sub/s/127966/Supernatural.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmmreee

quote:

Orijinalden alıntı: abs95

quote:

http://divxplanet.com/sub/s/127966/Supernatural.html

eyvallah bro yemin ediyorum kralsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.