Şimdi Ara

Dizi takibin nasıl yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Takip ettiğim bir sürü dizi var ve genellikle bazılarını sezon ortasında yarıda bırakmak zorunda kalıyorum devamlı takip edemediğim için. Hangi bölümde kaldım, hangi dizileri takip ediyorum falan unutuyorum.

IMDb ile falan yapılmıyor hiç. Var mı düzgün bir site, uygulama v.b.?

Edit: Google'dan baya ilgi görüyor galiba konu. Ben TVShowTime uygulamasını kullanmaya başladım. Arayüzü falan çok güzel. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 30 Mart 2017; 12:48:54 >

• trakt.tv sitesi ile takip edebilirsin. Vip üye olarak çok daha fazla özelliğede kavuşabilrisin.
  • Tvshowtime

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Tvshowtime

+1
    tvshowtime candır, hem mobil uygulaması hem sitesi çok güzel
  • Hanzee kullanıcısına yanıt
    benimde hoşuma gitti onu deneyecğeim büyük ihtimalle.
  • Play storede programlar var
  • Cathode
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TvShowTime
    Bildirim sistemi de iyi.
  • Watched.li yayınlandığı tarihleri de yazsa şahane belki de yazıyor bir yerlerde ben fark etmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chrome yer imreleri :)
  • ya bu kadar büyük dert mi bu programlar kullanıyorsunuz büssürü.Pc'nizde veya telefonunuzda açın bir dizi için notebook sayfası yazın her şeyi oraya ben öyle yapıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

ya bu kadar büyük dert mi bu programlar kullanıyorsunuz büssürü.Pc'nizde veya telefonunuzda açın bir dizi için notebook sayfası yazın her şeyi oraya ben öyle yapıyorum :)

Vallahi ya. Millet yazmis degisik degisik program. Aciyorum telefondan not defteri xx dizisi x.bolum bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    aynen bende yer imleri ne bakarak anlıyorum nerde kaldığımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde dizi izleme sitelerinde bu özellik oluyor onun dışında kullanmıyorum
  • kimse dememiş, duckie.tv.
    tarayıcı eklentisi.en kullanışlısı bence.
  • dizi değilde film için divxplanet ne güzeldi. birisi film öner dediğinde izlediklerimi açıp oradan türüne göre söylüyordum. tutulan bir site olduğu için yorumlar vs baya yararı vardı şimdi diğer sitelere nasıl alışacağız tvshowtime bilmiyordum bende bakayım bari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.