abi her dizide iğrenç bir doğu şivesi var kıl oluyorum beceremiyorlar komik oluyor ah ah nerde o eski dublajcılar güzel türkçemiz haksızmıyım
essah-layn
Bende şu zılgıt denen kadınların çıkardığı sese gıcık oluyorum, hemde fena halde
Eski türk sinemasındada bir sürü hatalar vardı. Mesela ferdi tayfur olmadık yerde şarkı patlatır ne orkestra var ne birşey bari akapella sölesen :)) Sonra bir kaç türk filminde bizim bayan oyuncalar güzel casusu oynuyorlar mesela ingilizlerden bilgi koparıcaklar ingilizler türkçe konusuyor bari ingilizce konuşssunlar alt yazı yapsınlar :)).
Birde doğudaki adam doğudaki başka bir adamla kürtçe konuşur. Laz'da başka bir laz'la lazca konuşur Kürtçe veya lazca bilmiyen adamla bence aksanlı türkçe konuşmalı haksızmıyım beyler.
Not: Noktalama ve dil bilgisi kurallarına aşırı ihlalden üyeliğime 6 süre ile el konulabilir.
ben bütün şive yapılan dizilere uyuz oluyorum.
ben bütün dizilere uyuz oluyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: -TRioN-
Bende şu zılgıt denen kadınların çıkardığı sese gıcık oluyorum, hemde fena halde
Zılgıtlar bir isyanın,hüznün ağızlarda yankılanmasıdır.Gıcık olabilirsin ama saygı duymak zorundasın.
Memleket Gudere Para kunne Cepler Boşe Keyifler Hoşe
o işte şener şen'in üstüne yok...
Fotokopi makinasından çıkmış gibi dizilerde yer alan Kıro artizler - Yine fotokopiden çıkma misali aynı şablonda yer alan kadınlar - Villa ve Çiftlik olayı - Jeep ve lüks arabalar - Töre ve doğu şivesi - Full dedikodu,kumpas ve ihtiras.
İşte bizim dizilerdeki formül bu reyizler.
quote:
Orijinalden alıntı: Jaws
Eski türk sinemasındada bir sürü hatalar vardı. Mesela ferdi tayfur olmadık yerde şarkı patlatır ne orkestra var ne birşey bari akapella sölesen :)) Sonra bir kaç türk filminde bizim bayan oyuncalar güzel casusu oynuyorlar mesela ingilizlerden bilgi koparıcaklar ingilizler türkçe konusuyor bari ingilizce konuşssunlar alt yazı yapsınlar :)).
Birde doğudaki adam doğudaki başka bir adamla kürtçe konuşur. Laz'da başka bir laz'la lazca konuşur Kürtçe veya lazca bilmiyen adamla bence aksanlı türkçe konuşmalı haksızmıyım beyler.
Not: Noktalama ve dil bilgisi kurallarına aşırı ihlalden üyeliğime 6 süre ile el konulabilir.
lazlar lazlarla lazca konuşmaz konuşurken kelimelerin arasına sıkıştırırlar lazca çok kısıtlı bi dildir lazım ordan biliyorum
bende yeni türkçe öğrenmiş yabaı konuşmasına gıcık oluyorum..
ben seğğni seviyoğğğ
quote:
Orijinalden alıntı: faho
Fotokopi makinasından çıkmış gibi dizilerde yer alan Kıro artizler - Yine fotokopiden çıkma misali aynı şablonda yer alan kadınlar - Villa ve Çiftlik olayı - Jeep ve lüks arabalar - Töre ve doğu şivesi - Full dedikodu,kumpas ve ihtiras.
İşte bizim dizilerdeki formül bu reyizler.
helal kardeşim formülü vermiş. kusacam artık baydı ama millet sıkılmadan ayıla bayıla izliyor aynı şeyleri . bende yada millette bi anormallik var ama çözemedim
senin nick paris şivesi tabi.
Adamlar 1 senaryodan 10 farklı ürün çıkartıyorlar :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme