Şimdi Ara

Dizüstü Format Ve Garanti Kapsamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarım. Samsung dizüstü var garantili ( idi) hem recovery bölümü vardı hemde cd si. ama ben vista ultimate kurdum ve recovery partisyounuda sildim. yeniden garanti kapmasıma sokmak için kendim recovery oluşturabilirmiyim. yyani teknik servisin anlamayacağı şekilde nasıl geri dönerim

• Kullanılan işletim sisteminin seçimi garantiyle ilgili değildir. Yani istediğiniz işletim sistemini kullanırsınız, ki zaten garanti donanıma veriliyor işletim sistemine değil. Bu yüzden teknik servisi dert etme. Haa korsan işletim sistemi kullanırsan da bu yine samsungu ilgilendirmez, BSA'yı ilgilendirir :) Ama sen yine garantili işlem yaptırmaya devam edersin. (Tabi garanti koşullarında)
  • bişe sorıcam ben hepsiburadadan almayı düşünüyorum eğerki alırsam pc de bir sorun olduğunda nereye yollıcam hepsiburadayamı samsung servisinemi heralde zonguldak'ta samsung servisi yoktur.bir sorun olsa ben napıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bore

bişe sorıcam ben hepsiburadadan almayı düşünüyorum eğerki alırsam pc de bir sorun olduğunda nereye yollıcam hepsiburadayamı samsung servisinemi heralde zonguldak'ta samsung servisi yoktur.bir sorun olsa ben napıcam

siz hepsiburadaya yollarsanız onlarda samsung servisine yollarlar zaten. Kendinizin gidip teslim etmeniz hem zaman acısından hemde güven acısından cok daha iyi olur. Zonguldakda samsungun notebook servisi yok (http://www.samsung.com/tr/support/salesserviceschannel/ServiceLocationsMain.do) diger servisleri ilgilenirmi bilemem sormanız lazım.
  • peki direkmi yollıcam onlar kontrol ediceklermi veya söleyiptemi yollıcam nasıl olacak

burda teknosa dada yokki r620
  • En net bilgiyi samdungun çağrı merkezinden alırsın: 444 77 11
    Sen onlara göndereceksin, onlar servis, servis tekrar hepsiburadaya o da sana o yüzden bence araya hiç hepsiburadayı koyma. Hem belki samsungun anlaşmalı yerleri olabilir zonguldak'ta. (gerçi sitesi yazmıyor.)
  • garanti şartlarında samsung teknik destek harici format atmak makineyi garanti kapsamından çıkarır yazıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaankalay
    garanti şartlarında samsung teknik destek harici format atmak makineyi garanti kapsamından çıkarır yazıyo

bu samsung u hıc anlamıyorum iyi hosta su garantı olayı varya ne demek kardesım format bılgısayarı garantı kapsamından cıkarır baska hıcbır markada yoktur ısletım sıstemı degısıklıgı sonrası garantı kapsamından cıkması kendımın asus marka bır notebook u var bu yaz garantısı bıtecek bende gectıgımız gunlerde hdd sını degısstırdım klvyesını kırdım ama garantı kapsamından cıkmadı benım hem servısle hemde mail aracılıgıyla yapmıs oldugum gorusmelerde sadece degıstırdıgım parcaların garantı kapsamından cıktıgını olaki biryerlere zararv erırsem o parcalarda garantı kapsamından cıkacakmıs yanı aletın ustundekı hıc bır parcanın tumden garantısı ucmuyor sadece degıstırmıs oldugum parcalar garantı kapsamından cıkıyor mus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.