Şimdi Ara

Dizüstümdeki Ses sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda öyle lanet bi sorun varki.Kendim bile bu işle uğraşmama rağmen sorunu çözemedim çok ilginç geldi.
    Benim şöyle bi sorunum var.Bende Fujitsu Siemens Amilo M 1451G serisi bi cihaz var.Ve sorunum şöyle; Dizüstümün normal speaker larından sağ ve sol kanallı olmak üzere normal ses geliyor ama jack a ne takarsam takayım kulaklık , ses sistemi , müzik seti... bunu tek kanala düşürüyor yani jack a bi soket taktığımda sol kanal çalışıyor sağ kanalda bi problem var ve denemediğim şey kalmadı driver yükle kaldır yaptım olmadı . Denetim masasından ayarlara baktım bi sorun yok.Format attım driveri tekrar yükledim sorun yine aynı . Donanım tamircisi olan arkadaşıma götürdüm oda inceledi baktı ve meslek hayatı boyunca böyle bi sorunla ilk defa karşılaştığını söyledi ve şimdi sizlere sormak istiyorum.Acaba bu konuda tecrübesi veya bilgisi olan varmıdır.Sorunum ne olabilir.İlgilenicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentrance -- 25 Ekim 2009; 3:01:16 >

• biraz basitce gelcek ama :S sağ alt köşede bi işaret vardı adını hatırlamıyorum ses kanallarını efeklerini değiştirebiliyordun bi kontrol et istersen
  • sorun jack girişindedir.ya ucuz malzemeden ya zamanla veya kötü kulaklıklar takman sebebiyle aşınmış olabilir.peki hemen sorayım kulaklığı taktığında kulaklıktan stereo ses alabiliyormusun alamaman lazım.alamadığın tarafı da hoporlör verir.
  • Orayıda denedim orayla bi alakası yok...

quote:

Orijinalden alıntı: rockdays5

biraz basitce gelcek ama :S sağ alt köşede bi işaret vardı adını hatırlamıyorum ses kanallarını efeklerini değiştirebiliyordun bi kontrol et istersen
  • Ucuz malzeme derken cihazı aldığımdan beri değişeni yok.a4tech kulaklığa sahibim yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ondada bi sorun yok ve öyle jack girişine zırt pırt jack takan biride değilim bazen takıyorum 1 ay kulaklık takılı duruyor bazende 3 ay müzik seti.Kulaklık taktığımda stereo ses alabiliyorum ama tek kanallı buda sol kanal.Alamadığımız kanalı hoparlörüne vermiyor...

quote:

Orijinalden alıntı: JMP3R

sorun jack girişindedir.ya ucuz malzemeden ya zamanla veya kötü kulaklıklar takman sebebiyle aşınmış olabilir.peki hemen sorayım kulaklığı taktığında kulaklıktan stereo ses alabiliyormusun alamaman lazım.alamadığın tarafı da hoporlör verir.

• Arkadaşlar yokmu başka çözüm önerisi olan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.