Şimdi Ara

Dll. Kitaplığında Bulunamadı Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam bilgisayarı kapatırken bilgisayar kendisini otomatik olarak güncelleştirmeye aldı , iyi güzel güncelleştirsin dedim bıraktım.Güncelleştirmeler bittikten sonra gece vakti tekrar oturdum bilgisayarı açtım , bilgisayar açılırken windows ekranı geldiğinde şöyle bir hata kutusu geliyor ''Explorer.exe-sıra sayısı bulunamadı , altında da 423 sıra sayısı , urlman.dll kitaplığında bulunamadı.
    Masaüstü açıldığında arka plan resmim gözüküyor fakat hiç bir dosya , araç çubuğu vs. görünmüyor.
    Ctrl-alt-del. çekerek yeni işlem açmayı falan denedim ama ''görev yöneticisi de'' açılmıyor.
    Güvenli moddan açıp sistem geri yükleme yaparım dedim güvenli modda da dosyalar gözükmüyor , görev yöneticisi açılmıyor.
    Şimdi diyeceksiniz windows kurulum cd si varsa tak onar ama malesef ki cd-romum da yok :) bir kaç ay önce yakmıştım.

Tek çare format gibi gözüküyor anlayacağınız ama bilir kişiler belki çıkar diyerek , bir umut konu açarım dedim.Yardımınız dokunursa eğer ne ala.

• bir görev yöneticisini açıp ctrl alt del ustte dosyaya tıklayıp yeni göreve explorer.exe yazıp enterlermisin. Calısmazsa cd den onarım yap sistem geri yükle format at yani birseyler yap...
  • Kardeşim okumadın sanırım , görev yöneticisi açılmıyor , windows cd sinide çalıştıramıyorum neden çünkü pc de dvd-rom yok :))
  • explorer exe çalışmayınca genelde alttaki cubuk görünmez o yüzden sag clik yapamamışsındır diye duşundum o yüzden ctrl alt dell dedim açılmıyorsa ozaman deneyemeyeceksin alabiliyorsan sistemini geri al ama hicbirseye izin vermez...
  • Sistemi geri nasıl alayım , güvenli modda da açılmıyor hiç bir şey.
    Biostan falan sistem geri alabiliyor muyuz onu bilmiyorum ?? Alınıyorsa bir tarif eder misiniz.
  • İnternetten okuduğuma göre IE8 güncellemesinden kaynaklanıyormuş. Masaüstü resminiz görününce Windows Tuşu+R'ye basın. regsvr32 urlmon.dll yazıp enter'a basın. Bilgisayarı yeniden başlatın.

Kaynak:http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_xp-desktop/ordinal-423-could-not-be-located-in-the-dynamic/37f30516-70cf-452c-92d6-d9d64108e815
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.