Şimdi Ara

Doblo Almayı Düşünüyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    0 Doblo almayı düşünüyorum. Şu anda kampanya da var. Bayi ile gidip görüştüm DOBLO COMBI 1.3 MJET SAFELINE'ye 26.600 dediler. Ellerinde siyah renkli bir tane vardı. Düşünmek için ayrıldım, bir kaç kez telefon açıp gel tekrar görüşelim yeniden hesap yapalım diyorlar. Şimdi alsam anahtar teslim fiyatı dediklerine göre sanırım bandrolü de onlar ödüyor, ancak bir buçuk ay sonra tekrar bandrol günü geliyor. Bu bandrolün süresi 1,5 aylık mı olacak? Yılbaşından sonra mı alsam diye kararsızım.
    Bu fiyatlar yılbaşından sonra artar mı?. Ya da doblonun yeni bir kasası çıkacağı söyleniyor. Yeni kasa çıkınca eski kasalıların fiyatında değişiklik olur mu?

Bir de siyah rengin piyasadaki durumu nedir? Bir yerde siyah doblo alan birisi pişman olduğunu yazmıştı. Yaz mevsiminde siyah rengin çok sıcak olduğunu yazmıştı.

Yılda ortalama 2500 km yol yaparım. 2-3 yılda bir uzun yola çıkma durumum olduğundan 1500-2000 km daha yapma durumum var. Bu şartlarda multijet mi, benzinli mi avantajlıdır?

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer68 -- 23 Kasım 2009; 1:45:13 >

• sayın omer68 bence 1 2 ay daha bekle çünki doblonun yenisi satışa başlanacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vw cc almayı düşünüyorum..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.