SELAM ARKADAŞLAR BAŞLIKTADA YAZDIĞIM GİBİ BU TİP BİR ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 13.000 İLE 15.000 LİRA ARASI BÜTÇEM VAR AMA DİREK AÇIKMI (COMBİ) YOKSA KAPALI ALIP AÇTIRMAK MI DAHA MANTIKLI.... ŞÖYLEKİ BAZI KAPALI ARAÇLAR GERÇEKTEN ÇOK TEMİZ VE KM Sİ DÜŞÜK BİLMEM ANLATABİLDİMMİ BİLEN VEYA YAPTIRAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM
Artık olmuyor. Ne alırsan onu kullanmak zorundasın.
NASL YANİ PANELVAN ALDIYSK AÇTIRAMIYORMUYUZ HEP O ŞEKİLDE KULLANMAK ZORUNDAYIZ YANİ
BİLMİYORDUM TEŞEKKÜR EDERİM PEKİ NE ZAMANDIR BÖYLE BİLGİN VARMI
Açılmıyormu yaw bizim starexi alırken açtırırsınız demişlerdi açtırmadık ama niyetimiz hala vardı biraz maddi durumu düzeltmeye çalışıoduk
VALLAHA BEN 15 DAKKADIR ASLI VARMI DİE ARAŞTIRIYORUM AMA ÖLE BİŞEYE RASTLAMADIM HATTA İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞ SİTELERİNDEN BİRİNDE SATILAN BİR ARAÇA AÇTIRMADA KOLAYLIK SAĞLANIR
250=PROJE + 150= MUAYENE GİBİ ŞEYLER YAZIYODU ???
BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN
BÖLE BİŞEY VARMI VARSA KAÇA MAL OLUYO??
ARKADAŞLAR NETTEDE ÇOK ARAŞTIRDIM GALİBA BU İŞİ BİLEN YOK NE YAPALIM Bİ ARA GİDİP BİRE BİR ARAŞTIRIP GÖRECEZ
Bu araçları ikinci elde alırken ruhsata binek otomobil diye geçirmek ne kadar? Combi araçları üzerimize alırken ruhsatta binek hususi otomobil diye geçirtmek istesek bu mümkün mü kaç para tutar?