Şimdi Ara

doblo mu tourneo mu kangoo mu?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
10.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Citroene de bak boş geçme, berlingo iyi araçtır.
  • Connect de iyidir ama ben sana caddy yi öneririm.
  • İşte bu formu bunun için seviyorum, bu tip kapışmalar iç eksik olmuyo, alıcak olan kişinin kafasını iki dakikada karıştırıyorsunuz
    Valla adam alıcaksa bile bu yazıları okuyunca hiçbirini almıyor
    Bakıyorumda sorulan bütün markalar kötülenmiş, herkes birbirininkini kötülemiş
    Acaba ne zaman öğrenicez alıcı arkadaşların kafasını allak bullak etmeden fikir verebilmeyi

• 2007 Doblo premio 1.3 sahibiyim ş.içi süper yakıt,performans çok rahat aynı zamanda ama pişmanmısın dersen evet pişmanım Doblo vip almadığıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRANDE -- 7 Nisan 2007; 12:43:43 >
  • Set haklısın bazı arkadaşlar hmn kötü yönlerini mübala ile yasıtıyo herşeyin taklit olmayanı ii dir bütün markalar fıatın doblo projesini aşırmıştır ve kendi bünyesinde üretti bende çok memnunum doblomdan 1.9 şiddetle tavsiye edilir
  • Arkadaşım konu açmışsın eyw yardımcı olmaya çalışırız ama hiçbi bilgi yok,Bu araçları almandaki amaç ne günlük kullanım için mi yoksa ticari amaçla kullanmak için mi alıyosun,Bunları söylede yorum ona göre olsun

Bazı arkadaşlar Connecti o motorun çekmediğini söylüyor,Yeni çıkan 110 hp Tdci dan haberleri yok zannedersem 0-100 12.5 sn ,Buna ne Caddy ne de Doblo ulaşabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanlı13

Set haklısın bazı arkadaşlar hmn kötü yönlerini mübala ile yasıtıyo herşeyin taklit olmayanı ii dir bütün markalar fıatın doblo projesini aşırmıştır ve kendi bünyesinde üretti bende çok memnunum doblomdan 1.9 şiddetle tavsiye edilir

zıplaya zıplayamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi >>>------> -- 7 Nisan 2007; 20:21:09 >
  • tourneo
  • doblolar gözüme hep daha çekici daha estetik duruyor.

onun dışında şirkette connect de var kangoo da var..

kangolar 120 bin km de 2 kere motor yaptırıldı. basit bir araç. yük vuruyoruz. kötü kullanılıyor banamısın demiyor.

connect de ise iç konfor kangoya göre daha iyi ama motor sesini içeriye çok fazla alıyor rahatsız ediyor. ve pedallar hissiz gibi. sıfır connect e göre sıfır kangoo daha atak. daha iyi kaçıyor. ayrıca connect kangoya göre daha çok yakıyor. belimiz bükülüyor.
  • arkadaşımda doblo multijet var çok memnun ben de inceledim gerçekten harika az yakıyor konforu da iyi. tourneo'yu birkaç kez kullandım yol tutuşu ve oturaklı olması dışında hiçbir avantajı yok. işçilik, malzeme berbat, sesi fazla, konfor yok. kango'ya hiç binmedim ama bir taksici arkadaş kangonun marş motorunun 800 küsur lira (1-2 yıl önce) olduğunu söylediği gün soğudum o araçtan. caddy'ye gelince ağer ticari olarak kullanmayacaksan ve paran varsa caddy al derim otomobil gibi araç. eğer maddi durumun çok iyi değilse doblo tavsiye ederim.
  • kango bence aralarında en ii si tabi connect daha ii ama ben kango derim kangonun tek 1 hatası var
    frenleme sistemleri cok kötü dayanaklı moturu bilmem su kadar km den sonra dökülüo dienlerde yalan sölüo gayet mükemmel bir araba doblo için geçerli su km den sonra dökülüo dienler
  • kango tipten kaybediyo dien arkadaş o dedğin şey doblo için geçerli kangonun cog yakısıklı bi görüntüsü war
  • 2 yıl Doblo bir yıldırda Connect kullanıyorum. doblo benzinliydi connect dizel.

Doblonun içi daha ferah,connect biraz daha dar. Benzinli Doblo gayet performanslıydı. Connecti yüksek devirli kullanmalısın,dik yokuşlarda kalkış yaparken oldukça zorlanıyor araba,ön kısmının hafif olduğu izlenimi veriyor. Devrini bulunca o da iyi gidiyor tabi.

Doblonun malzeme kalitesi ve işçiliği Connect kadar iyi değil.

Şahsi tercihim Doblo olurdu.
  • connect,kangoo ve partneri kullandım.connect kağnı gibi gidiyor.kangoo yol tutuşu yok çok çabuk savruluyor.partner içinden en iyisi.dobloyu bilmiyorum.
  • Doblo'yu bilen bilir.Amacın düşük vergi ise 1.3mjet versiyon mantıklıdır.Ben 1.3'ü kullandım.Performans olarak fazla birşey beklenmemeli 130-140km/s hızdan sonra araç daha yüksek hızlara çıkmakta isteksiz.Zaten bu araçlarla hız yapmak hiç sağlıklı birşey değildir,tarafımca aracınız ne olursa olsun hız yapmayın.
    1.9m.jetin vergisine dayanırım diyorsan bu modeli tercih et.Connect kullanmadım bilemeyeceğim.Kangoo'ya vakit ayırman bile gereksiz.Bence şu araçlar içinde seçim yap:Doblo-Partner-Connect
  • 2003 yılından beri doblo 1.9 jtd kullanıyorum
    bu güne kadar hiç sorun yaşamadım bakım masrafı en az olandır
    kullanımı oldukça zevk verir satacam hilux alacam ama kıyamıyorum sorunsuz çünkü
  • Normalde Kango hepsinden üstün ve seri,
    ancak tasarımı tipi bence hoş değil.
  • Arkadaşlar 2009 da yeni doblo çıkacak , o zaman baya düşer alacağınız doblonun ikinci eli haberiniz olsun
  • fordun son cıkardıgı arac guzel bence
    her yanı derı doseme tamponlar boyalı
    hos gozukuyo

tabı yakıtını performansını bılmıyorum

dobloların performansı,yakıtı gayet makul.
    ama ıcıne bındıgınde ıscılıgı kalıtelı gıbı gorunmuyor hıc

bılmıyorum tercıh senın

kangoonun da bı tek yakıtı ıyıdır gerısı tıras
  • şirkette yük taşımak için kullanacak, işçiye vs. verecekseniz doblo derim. birşey olmaz olsa da yedek parçası işçiliği ucuz olur.

kendiniz kullanacaksanız ve konfor vs. önemliyse tourneo'da olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.