Şimdi Ara

doblo mu tourneo mu kangoo mu?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
10.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu tartışma bitmez.herkese göre en iyi araba kendi arabasıdır.bende2008 connect var memnunum.evet 1,9 dobloya göre fazla yakıyor ama arada 186 milyon vergi farkı varyani üç aşağı beş yukarı aynı masrafa gelir.evet caddy çok güzel ama çok pahalı binek amaçlı alacaksanız caddy parasına çok güzel binek dizel araba alabilirsiniz.kısaca bu tip arabaların hepsigüzeldir.bence göz zevkine en iyi hitap eden aracı almalıyız.örneğin sedan araba seviyosunuz ama uygun bi fiyata hb araç bulup aldınız ama unutmayınki her sedan araç gördüğünüzde içiniz keşke diyecektir
  • ben kangoo alıp ekonominin keyfini yaşardım
    sonuçta aynı işi görüyorsa ( 3 araç ta) daha az harcamayla iş görmeye bakarım
    hızı var = radarı var
  • 3ü arasından Tourneo

Benzinli düşünebilirsin ama

Mazot durumunu biliyosun

@kirei

bi daha töbe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyktKsv -- 15 Nisan 2008; 22:49:06 >
  • doblo iyidir...

al bin işte
  • sonuç olarak bu piyasının en iyi arabası kangoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: memisoglu

en konforlusu opel combo
    yedek parca acısından doblo
    ticari maksat agırlıktaysa tourneo-doblo

caddy baskı balata problemi varmış ben uzak dururum

kendi tercihim eger arac binek amaclı kullanilacaksa hicbiri.hicbiri otomobil konforu vermiyor

kangoo hepsinden iyi
  • Bitmez...

Bu tartışma hiç bitmez :)
  • Doblo...
  • kango yapmayın bunu gerçeği sizde kabul edeceksiniz bir gün
  • quote:

Orjinalden alıntı: AykuT KosvA

3ü arasından Tourneo

Benzinli düşünebilirsin ama

Mazot durumunu biliyosun

@kirei

bi daha töbe

benzinli tourneo ilginc:)) trye yeni geldi sanirim he bu arada kangoo ticari esnafı en cok tercih ettigidir ayrıca doblo

tutulan ve ekonomi olarka kangoo ve dbolo
    rahat olarak caddy tourneo combo

zaten combolarda arka taraflarında makas yok susupansiyon var genel olarak binek aracı konforu var en konforlusu combodur bunu unutmayın digerlerin arka koltukları makas ustundedir

• Doblo,kangoo,caddy,turneo öldü. yeni kral FİORİNO. yazın bunu bi kenara. bence çok çok hoş bi araba. ticari, binek karışımı. combi modelide geldi. fiyatta gayet uygun.
  • bende fiorinoyu hic sevmiyorum nedense dobloya gore 1.3 multijette biraz daha seri oda hafflginden bence o sınıfı hic cıkarmıyacaklardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirei

en büyük Kangoo

sürmeyen bilmez kangonun rahatlığı konforunu güvenliğini.....

cadyy doblo güldürmeyin beni

1 senelik bir konuyu amaçsızca ve kangoo gibi bir aracı överek hortlatmanın nedeni nedir benim güzel arkadaşım illa reno yu öveceksen git yeni konu aç senin gibiler çok alıştık artık biz forumda

• konuyu açan arkadaş nerelerde? hiç yorum-cevap yazmamış, biraz araştırsa aynı amaçla açılmış çok konu bulurdu. ayrıntılı bilgi de vermemiş ...

çünkü 1 sene olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 21 Nisan 2008; 11:50:00 >
  • Seçenekler arasında yok ama CADDY
  • quote:

kango yapmayın bunu gerçeği sizde kabul edeceksiniz bir gün

arkadaşım neresi iyi söyle o zaman iyi iyi diyorsunda ?

kasası yüzünden yan rüzgardan etkilenen bi araba.Gördüğüm modellerde performans ta yok.Kangooyla insan viraja girmeye korkuyor devrilecek diye

Bana sorarsanız bu 3 ü içinden tourneo.

Yeni modellerindeki motor gayet iyi , konforluda bir araba.Şekil konusundada bence en iyisi.Şekil kişiden kişiye değişir tabi birşey diyemem.

• quote:

Orjinalden alıntı: JoEsMoE

quote:

kango yapmayın bunu gerçeği sizde kabul edeceksiniz bir gün

arkadaşım neresi iyi söyle o zaman iyi iyi diyorsunda ?

kasası yüzünden yan rüzgardan etkilenen bi araba.Gördüğüm modellerde performans ta yok.Kangooyla insan viraja girmeye korkuyor devrilecek diye

Bana sorarsanız bu 3 ü içinden tourneo.

Yeni modellerindeki motor gayet iyi , konforluda bir araba.Şekil konusundada bence en iyisi.Şekil kişiden kişiye değişir tabi birşey diyemem.

hocam 4 ay sonramu aklına geldi cvp yazmak herkesin arabası kendine güzel ben alırım kangomu km 175 kuruşla arabamın keyfini çıkarırım ben kangoyla hiç bir viraja girmeye korkmuyorum çünkü arabam 100 geçmez bazı durumlar hariç zaten o arabaylada hız yapaman adamı ben öperim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirei -- 6 Ağustos 2008; 21:54:44 >

• 4 ay sonra aklıma gelmedi şimdi gördüğüm için şimdi yazdım.Ben yazıların ne zaman yazıldığını mı takip ediyorum?
    Kendin diyosun arabam 100 ü gecmez hız yapanı öperim diye.
    O zaman nasıl en iyisi diyebiliyosun?
    Bazı şeyleri kabullenmen lazım bence.Kendi kendini eleveriyosun.
  • Pfff kasmayın beyler sadece kango ;) Baksın herkes keyfine yapsın connect doblo çekişmesini araya sokmayın birini haaa:D:D
  • Tourneo GLX kesinlikle motoru olayı bitiriyo 1.8 TDCİ 110 ps Doblo bana çok boş geliyor teneke yıgını gibi işçilik yok hiçbişi yok Connect çok yakıo diyenler 75 ve 90 lık cok yakıyordu o kasayı bu motor taşımıyodu fakat 110 ps böle bir şey yok
    Bi fotograf vardı Doguş Haramidere servisinin önünde Caddy çekmiş amcam her 15.000 km baskı balata volan degiştirmekten bıkmış artık
    Kangoo saymıyorum bile
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.