Şimdi Ara

doblo mu tourneo mu kangoo mu?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
10.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • connect kardeş 110 bg 280 tork....200 ü görmüşlükleriniz varmöış dobnlola ama bu 220 vuruo...ayrıca özllere bakın 6cd çalar park sensörü gövde rengi tamponlar Abs Asr 4 airbag vs vs
  • 2 doblo vip sahibiyiz kendim daha önce kango pampa aldım kullandım connectide kullanmışlığım var

sen demişinki hangisi daha kaliteli güvenilir eğer soru buysa ford derim vw yide katmadığına göre.

ticari olarak kullanıcam türkiyenin heryerinde servisi olsun bakkalda bile parçası olsun kaliteden ödün veririm ama dersen doblo

kango grubunda bana göre parça pahalı ve ona verilecek para bence çok ama yakıt olarak en cimrisidr diyebiliriz.
  • PARA AVRSA CADDY
  • caddy nin adı çıkmış yaa glx onu 10 katlar 5 e böler
  • yakıt tüketimi, performans ve yedek parça ve servis ucuzluğu düşünüldüğünde doblo derim 1.3 yada 1.9 fark etmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

caddy nin adı çıkmış yaa glx onu 10 katlar 5 e böler

Caddy'nin sadece adı olduğuna ben de katılıyorum.Connect glx ve Doblo Vip
    'in bu araçtan aşağı kalır bir tarafı yok.
  • busınıfta en iyisi tourneo, fakat bakım giderleri olarak da en pahalısı.

kangoo hem en kötüsü buna karşı en ucuzu.

doblo da ikisinin ortası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRANDE

2007 Doblo premio 1.3 sahibiyim ş.içi süper yakıt,performans çok rahat aynı zamanda ama pişmanmısın dersen evet pişmanım Doblo vip almadığıma

Yani arkadaşa şiddetle tavsiye ediyorsun!..
  • Hiç kimse Peugeot Partner' den bahsetmemiş.

Ben söyleyeyim de ortalık biraz daha karışsın.
  • Bende 2006 model caddy var çok memnunum. Kesinlikle sınıfının en iyisi. Geçen sene arkadaşımın doblosuna binme fırsatım oldu. Şunu söyleyeyim çok rahatsız. Özellikle arka koltuklar oldukça rahatsız. Çukurlardan geçerken belli ediyor. Connectinde ondan farkı yok ama dayanıklı bir araç olduğu söyleniyor. Özellikle yedek parça konusunda sıkıntısız bir araç. Ama yine de caddy diyorum. Rahatlık konfor süper.
  • EG bu sınıfta 1 numara caddy.........ama servisi parçası dersek ,orada doblo derim.
  • yaw kangoyu bilen bilir sürmediysen konusmuycagsın kardesim yog eger surdunde beyenmiosan o da senin şeyliğin beyenmiyosan beyenme cog ii bir görüntüsüs war doblodan daha dayanıklı vergisi doblo 1.9 dan ucuz
    anlayan anladı:))
  • caddy 1 numara......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizeliMİRAÇ -- 10 Temmuz 2007; 1:30:17 >
  • en büyük Kangoo

sürmeyen bilmez kangonun rahatlığı konforunu güvenliğini.....

cadyy doblo güldürmeyin beni
  • arkadaş bütün cevapları vermis
    quote:

Orjinalden alıntı: osmanlı13

Kango bişeeye benzemez alırsan hata edersin çekişenler dobloyla connect olr

+/- leri

Doblo fiyat performans olarak çok güzel bir araç donanımları da yeterli az yakar çok kaçar cinstendir ticari yönüde baya kuvvetlidir güzel görünümlü bi araçtır onun klasmanındaki tüm araçları tokatlar 200km/h yaptığı görülmüştür.Gel gelelim - lerine kokpit malzemeleri cok güzel değil bildiğin plastik bide arka süspansiyon varki herkes illallah diyo basbaya yük için yapılmış bunuda bir nefse lastikleri değiştirerek çözebilirsin yol tutuşuda lastiklere bağlı onunla beraber çözülmüş oluyo

Connect o kasayı o motor çekmiyo o motor da ağırlığına göre pek güçlü bi motor değil doblo nun 1.9 ondan 150 kg daha hafif olmasına rahmen daha güçlü daha sesiz ve daha ekonomik connect de yol tutuşu konfor gibi sorunun olmaz fakat çok yakan az kaçar kaçtımıda aşırı fazla yakar ama seçim senin

Eğer bütce ni söylersen sana daha ii yardımcı olabilirim 35bin ytl ye doblo nun vıp versiyonları son derece konforlu araçlar bunun yanın da caddy de var ama pahalı bi araç üstelik servis fiyatları biraz yüksek sen ne amaçla ve bütceni söylersen sana daha ii yardımcı olabiliriz

• Burda gelmiş connect ağır diyosunuz tabiki ağır olur eski motor yanılmıyosan 70 ps olanını kullanıyorsanız illaki ağır olur şimdi yeni motor 110 ps 280 nm tork olan glx modeline binin bakalım

Sürücü ve yolcu havayastıkları, ABS, çekiş kontrol sistemi, arka koltuk başlıkları, iki tarafta sürgülü kapı, tavan kaplaması, bagaj örtüsü, ayarlanabilir bagaj filesi, immobilizer, alarm, yükseklik ve derinlik ayarlı hidrolik direksiyon, elektrikli ön camlar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, arkada 12V güç çıkışı, ön koltuk arkalarında katlanabilir masalar, tavanda eşya rafı, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, klima, CD çalar, ön sis farları, 15 inç alaşım jantlar. Stil Paketi; yan havayastıkları, 6’lı CD çalar, koyu renk camlar ve park sensörünü kapsıyor.
    FABRİKA VERİLERİ TEST VERİLERİ
    Motor: Sıralı 4 silindirli, commonrail enjeksiyon, turbodizel
    Motor Hacmi: 1753 cc 0-50 km/s : 3.8 sn
    0-100 km/s : 8.4 sn
    Motor Gücü: 110 HP – 3750 d/d 0-130 km/s :
    Fren mesafesi 13.0 sn
    Max. Tork: 280 Nm – 1700/2500 d/d 100-0 km/s 44 m
    Frenler: Hava kanallı disk/kampana
    Bagaj: Esneklik
    Boyutlar:(u/g/y) 4278/1795/1824 mm 60-100 km/s (4. viteste) 8.5 sn
    Ağırlık: 1506 kg
    80-120 km/s (5. viteste) 11.7 sn
    Lastikler: 195/65 R15
    Depo kapasitesi: 60 lt Test tüketimi 8.0 lt/100 km

Menzil: 750 km/s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozborme -- 13 Nisan 2008; 12:04:16 >

• d-) hiçbiri
  • en konforlusu opel combo
    yedek parca acısından doblo
    ticari maksat agırlıktaysa tourneo-doblo

caddy baskı balata problemi varmış ben uzak dururum

kendi tercihim eger arac binek amaclı kullanilacaksa hicbiri.hicbiri otomobil konforu vermiyor
  • Caddy kesinlikle sınıfında bir numara. Alternatif olarak bence Opel Combo 1.7 CDTI düşünülebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Caddy kesinlikle sınıfında bir numara. Alternatif olarak bence Opel Combo 1.7 CDTI düşünülebilir.

dalgamı geçiyosunuz siz ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.