Kaç kere bindin sürdün doğruca delikanlıca söylesene ayrıca performans ve yakıt konusunun her noktasında öndedir doblo her türlü iddaya varım ;)
Dobloyla tourneo'nun agırlıgı bir mi? Merak etme ben Dobloyu yetırınce kullandım ınceledim performansda gelsn bkalm 110 ps Sen gliba 110 pds kullanmadın yanındn bile geçmemişsn Doblo gelsin sadece piezzonun sesini duyup kalsın
Çok gördüm istanbul otobanında connect bilmem kaçlıklardı doblo 1230 kg ve sınıfındaki (aynı motor'a sahip yada çokyakın cm3 ) araçlardan az yakıyo aşikar bi gerçek herkes kabullensin artık ;)
Focusla aynı agırlıkta 60 litre deposu var bırakında as yaksın yane Yol tutuş+Motor+İşçilik vs... her türlü Connec bu bir gercxek yane :)
quote:
Orjinalden alıntı: JoEsMoE
4 ay sonra aklıma gelmedi şimdi gördüğüm için şimdi yazdım.Ben yazıların ne zaman yazıldığını mı takip ediyorum? Kendin diyosun arabam 100 ü gecmez hız yapanı öperim diye. O zaman nasıl en iyisi diyebiliyosun? Bazı şeyleri kabullenmen lazım bence.Kendi kendini eleveriyosun.
bak koçum ben senin yaşın kadar araba deşirdim sen hız yapacaksen hb lerde sedanlarda yapacan bu hafif ticari araçlarda hız yapılmaz ben oraya öpreim değil başka bişey yazacakdım terbiyel el verdi okdar
varmı kangoo kadar az yakan bi araba bu arabalar hepsi iç hacimleri aşağı yukar ı aynı ben cadyy bisem 100 geçmem dobloyada okdar kagomda klima var mı var ohh hidrolik dreksiyon var mı var ohh tamama bazı şeyleri uzatmamak lazım
yine diyom herkesin arabası kendine iyi ben her kangoya bindiğimde diyom şimdi başka bi ticarı araç alsam km 250 kuruş yakacam ben kangoma bşner 170 krş az yakmanın keyfini çıkarırım
quote:
Orjinalden alıntı: kirei
quote:
4 ay sonra aklıma gelmedi şimdi gördüğüm için şimdi yazdım.Ben yazıların ne zaman yazıldığını mı takip ediyorum? Kendin diyosun arabam 100 ü gecmez hız yapanı öperim diye. O zaman nasıl en iyisi diyebiliyosun? Bazı şeyleri kabullenmen lazım bence.Kendi kendini eleveriyosun.
bak koçum ben senin yaşın kadar araba deşirdim sen hız yapacaksen hb lerde sedanlarda yapacan bu hafif ticari araçlarda hız yapılmaz ben oraya öpreim değil başka bişey yazacakdım terbiyel el verdi okdar
varmı kangoo kadar az yakan bi araba bu arabalar hepsi iç hacimleri aşağı yukar ı aynı ben cadyy bisem 100 geçmem dobloyada okdar kagomda klima var mı var ohh hidrolik dreksiyon var mı var ohh tamama bazı şeyleri uzatmamak lazım
yine diyom herkesin arabası kendine iyi ben her kangoya bindiğimde diyom şimdi başka bi ticarı araç alsam km 250 kuruş yakacam ben kangoma bşner 170 krş az yakmanın keyfini çıkarırım
Benle koçum falan diye konuşma bu 1.
Araban kendine iyi ise de kangoo bu sınıfta en iyisi diye dolanma bazı şeyleri kabullenmek lazımsa kabullen. Sedanla hız yapılacağını bende biliyorum biz bu araçlar için konuşuyoruzBu arada bu araçlarda gayet güçlü motorlar var ve birçok sedana taş çıkartırsın. Genel bi baktığında az yakmasının sebebi motorunun güçsüz olması farkındamısın bilmiyorum diğer saydığın özellikler ve fazlası öbür araçlarda da var zaten. O zaman sen kangoo al sınıfının en iyisi o olsun , tourneo al o olsun böyle bir sacmalık yok.
quote:
Orjinalden alıntı: MoNdEoo
Focusla aynı agırlıkta 60 litre deposu var bırakında as yaksın yane Yol tutuş+Motor+İşçilik vs... her türlü Connec bu bir gercxek yane :)
Motor derken bi duuurrr multijetten bahsediyorum aslında seni kale almak bile bi hata ama sni bi 1.9 un tokatlaması lzm ;)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kirei
quote:
Benle koçum falan diye konuşma bu 1.
Araban kendine iyi ise de kangoo bu sınıfta en iyisi diye dolanma bazı şeyleri kabullenmek lazımsa kabullen. Sedanla hız yapılacağını bende biliyorum biz bu araçlar için konuşuyoruzBu arada bu araçlarda gayet güçlü motorlar var ve birçok sedana taş çıkartırsın. Genel bi baktığında az yakmasının sebebi motorunun güçsüz olması farkındamısın bilmiyorum diğer saydığın özellikler ve fazlası öbür araçlarda da var zaten. O zaman sen kangoo al sınıfının en iyisi o olsun , tourneo al o olsun böyle bir sacmalık yok.
üzgünüm senle bu konududa daha fazla tartışma istemiyorum
not : bu ülke ne afrika nede çöl buras TÜRKİYE burda trafik kuralları var o kural derki 90 km hızı geçme
otoyolda ise 120 hızı geçme der ben bu kuralla uyarım sen uymasn o senin problemin ve şuunu unutma biz
can taşıyoz ben gece çalışırken tourneo bindim doğru söylemek gerekisz içi bizimkinden küçük geldi gözüme
edit : yazım hatası
kangoo nun içine toruneo nunkinden büyük diyen bir insanla araba tartışması yapıyorum. Bak kardeşim anlatamıyorum galiba.Bizim sorunumuz kural hız şu bu vs. değil bizim sorunumuz hangisi basınca daha hızlı gider ben ona bakarım.Ben hızlı giderim veya kuralları çiğnerim demiyorum anlatamıyorum sana.Düşün ki kurallar yok hangisi daha iyi biz burda onu tartışıyoruz. Ama gördüğüm kadarıyla sen anlamakta güçlük cekiyorsun biraz. İster tartış ister tartışma. Oraya gidip kural mural yazıyorsun sonra aşağı gidip yine büyük kücük yazıyorsun. Anlamıyorum...
yaw geçen sen o işi daha sizin arka cam açılmıyo ya
ya yeni kangodan kimse bahsetmiyo
Ya arkadaşım arka camla bi arabanın iyiliğini kötülüğünü nasıl kıyaslarsın :D
Sizin cam acılıyoda noluyo :D rüzgar esecek kadar hızlı gitse araba belki bi işe yarar
gözüm yeni kangoo var hani kıskanma ama oda kango
yeni tourneo dan haberin yok galiba. Arka cam hariç her yeri acılıyo bi bak istersen Neyse arkadaşım sana iyi forumlar böyle giderse trafik kurallarını araya sokup porsche 'yle kangoo yu karşılaştırırsın sen Kangooyla bol şanslar sana
aferim yeni tournet mi gösterde bilelim hani nerde piyasaya çıkdımı ha
gözüm biz artık belli yaşa gelmişizz kaç tane araba alıp satmışız öyle baba malı arabalya artislik yapmayız
herşeyede gülmeyiz
artistlik yapan falan yok. Tourneo yu savunuyorum o kadar senin artistlik anlayışın farklı.Yazdıklarına dikkat etsen diyorum.Kötü laf kaçırmayayım ağzımdan. Bu arada yaşın kaç bilmiyorum ama emin ol 20 yaşından büyük göstermiyosun yazdıklarınla. Bi de şu lakap takma olayından vazgec kocum gözüm gibi
yeni tournet nerde
bizim yeni kangoo duruyoda
görüşmekte ısraar ediyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme