Şimdi Ara

Dobloyla El Freni Çekenler Klubü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet aradaşlar Dobloyla el feni çekip takla atmaya yaklaşanları ve takla atanları beklıyoruz.Şahsen ben Ataşehirde atıyordum

• sebep??
  • Tebrik ederim,,,el freni çekicek başka araba yokmuyduKamyonla drift yapıyo adam
  • Her türlü el feni hiayesine açığız beyler buyrun
  • Eldeki imknalar meselesi beyler atraksiyon olsun dedik takla atıyorduk
  • bak sana bir öneri smart fortwo ile çek birde doblodan bi farkı olmadığını göreceksin
  • Yiğit abi gördüm seni gidiyordun az kladıEl frenini alıyoduyn eline
  • Freni bırak arabnayı kucaklıyordum
  • Bende Bizim Starex le çekmiştim köyden aşağı inerken uçurumdan yuvarlanoydum az daha ondan beridr çekmiyorum korkudan park ettiğim yerde bile 1.vitesde bırakıyom..El frenine dokunmayalı üstü toz bağlamış örümcek ağı felan war
  • en yaratıcı klüpler ödülü alıyordun az kaldı alacaktın.(1. mesajla şey etmeye çalıştım:/)

• Ödül mödül hekaye dobloyla el freni şahane
  • işinizmi yok derler adama hadi bir hata yapmıssınız doblo almışsınız o kalitesiz arabaya neden işkence çektiriyorsunuz
  • İşimize yarıyor abicim araba gel git el freni çek takla at kaza yap böyle işler için kullanıyoz
  • Kangoo 'yla yaptım ben o işi sayılır mı? Yokuştan inerken sola dönecektim bir asıldım ki sorma, yan tarafı 30-40 sandim felan kalktı ama devrilmedi vallahi
  • bizimki tutsa bende çekerdim de tutmuyoo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.