< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Böyle bir ihtimal olamaz.
El freni aracı her şekilde park halinde tutacak şekilde tasarlanmıştır. Dik yerde aracı bırakma ihtimali varsa bir yerde bir yanlış var demektir. Bu olay VAG Grubunun DSG'sini ışıklarda "N" ye alması ile aynı olay. Müşteri N ye almak zorunda değil. Aynı şekilde Opel kullanıcısıda sürekli Düz yere park etmek zorunda değil. Bir otomobil, Uçak, Gemi vs tasarlanırken her zaman en uç ihtimaller hesaplanır. Opel mühendisleride aracı dik bir yere park edildiğinde el freninin ne kadar dayanım sağladığını hesaplamış olması gerekirdi. Opelden bahsediyorsak hoş gerçi her şey mümkün. Böyle rezil otomobil üreten firma görmedim ben. |
2019 yılında bir aracın kullanım klavuzunda altına takoz koyun yazıyorsa o firmanın ürününü satın alarak en büyük hatayı biz yapmışız.
Rezillikten başka bir şey değil bu. Vitese tak kelimesini anlarım ama altına takoz koyun demek nedir ? |
Öncelikle geçmiş olsun.
Araçlarınızı yokuşa park ederken direksiyonu bir yöne kırın. Araç freni serbest kalsa bile araç geri giderken yönü kaldırıma doğu dönecektir. İkincisi mutlaka viteste bırakın. Bu da elfreni tutmadığı durumlarda işinizi görecektir. Üçüncüsü elfreni çok dik yokuşlarda tutmama ihtimali herzaman vardır. Bunu da aklınızdan çıkarmayın. |
Hocam Opel i bu kadar gömmek nedir. El freni dediğin sürtünme esasına dayalı bir sistem soğuktan sıcaktan etkilenir kol yeterince germe yapmaz yavaş yavaş kaçırır her araçta olur bu.
|
çöp göçüklü durup dururken cam tavanı çatlayan hondayı savunalım doğru diyorsun
|
Bir de bana diyorlar ki kullanım klavuzunu okumuyorsun ?
Kullanım klavuzuna altına takoz koy diyorsa ben neyini savunacağım bunun ? Cidden rezillikten başka bir şey değil. Malına güvenmiyorsan üretmeyeceksin kardeşim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 22 Temmuz 2019; 5:34:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun_ -- 22 Temmuz 2019; 10:53:32 > |