Şimdi Ara

MEGANE 2 VİTES KOLU SALLANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bugün aracı sürerken 2.viteste yavaşlamak için vitesi boşa atayım dedim ancak vites kolu bir kırıldı sandım sadece 1 ve 2. vitese geçiyor 3-4-5-R geçmiyor 1-2 arasında tüy gibi bir hafiflikte gidip geliyor neden acaba nasıl tamir edilir masrafı ne kadardır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar konu güncel acil yardım

• Arkadaşlar bilgisi olan paylaşsın lütfen bugün bana yarın sana olur lütfen çözüm biliyorsanız söyleyin

• Anlattığınız olay dobloda başıma geldi.Sorun vites halatı kopmuş.Yetkili serviste değişmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skuti61

Anlattığınız olay dobloda başıma geldi.Sorun vites halatı kopmuş.Yetkili serviste değişmişti.

tamir süresi masraf ne kadar sürdü birde işçilik ücreti ne kadar aldılar sizden

• Arkadaşlar sonunda sorunu çözdük motora yukardan bakıldığı zaman altta kalan bir halat ve halatın birleştiği bir yer gözüküyor birleşim noktasını çıkartıp takın vites eski haline geri döner başınıza böyle bir şey gelirse eğer hiç panik yapmadan dediğim şeyleri uygulayın en kısa zamanda video atacağım

• Vites halatı aynı olay başıma geldi . Vites bomboş 1-2-3-4-5-r nin olduğu konumlara geliyor ama viteslere girmiyordu.

Şansıma vites halatının şanzuman yada başka bir yere bağlanan yüzük şeklindeki bir halkası vardı o bozulmuş sürekli çıkıyordu yerinden.

O parçayı buldum 20 tl ye hallettim ama fiorinonun halatına komple 300 tl demişlerdi 1 sene önce . Nasıl bir işçilik alırlar onuda bilemem.

Eğer araç 1-2yada 3. viteste kaldıysa yavaş yavaş sanayiye kadar gidin sıkıntı çıkarmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ercan11

Arkadaşlar sonunda sorunu çözdük motora yukardan bakıldığı zaman altta kalan bir halat ve halatın birleştiği bir yer gözüküyor birleşim noktasını çıkartıp takın vites eski haline geri döner başınıza böyle bir şey gelirse eğer hiç panik yapmadan dediğim şeyleri uygulayın en kısa zamanda video atacağım

Bahsettiğim yüzük şeklindeki parça sanırım. Ucuz kurtulmuşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

Arkadaşlar sonunda sorunu çözdük motora yukardan bakıldığı zaman altta kalan bir halat ve halatın birleştiği bir yer gözüküyor birleşim noktasını çıkartıp takın vites eski haline geri döner başınıza böyle bir şey gelirse eğer hiç panik yapmadan dediğim şeyleri uygulayın en kısa zamanda video atacağım

Aynen öyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

Aynen öyle

Geçici bir çözüm ama evet işe yarıyor o artık sürekli çıkmaya başlıyacak :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.