Şimdi Ara

ASTRA J EL FRENİ BOŞALDI (KAZA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
11.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sakarya galiba burası geçmiş olsun dostum.ekin otonun kapısını çal bence bi
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Benim arabanın kullanım klavuzunda neden yazmıyor ? Altına takoz koyun diye ? Çöp Opel deyince laf oluyor.

Rezillikten başka bir şey değil ?

ASTRA J EL FRENİ BOŞALDI (KAZA)

Şu opeli savunmayın ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Benim arabanın kullanım klavuzunda neden yazmıyor ? Altına takoz koyun diye ? Çöp Opel deyince laf oluyor.

Rezillikten başka bir şey değil ?

Şu opeli savunmayın ya.
    Bir de bana diyorlar ki kullanım klavuzunu okumuyorsun ?

Kullanım klavuzuna altına takoz koy diyorsa ben neyini savunacağım bunun ? Cidden rezillikten başka bir şey değil.

Malına güvenmiyorsan üretmeyeceksin kardeşim.

• Geçmiş olsun hocam, anlaşmalı bir özel serviste yaptırmanız tramer konusunda yararınıza olacaktır çünkü kimseyi inandıramazsınız el freninin yokuşta tutmayıp kayıp bu denli parça değişimi ve tramer çıkardığına

• Tekeri kaldırıma kırmak mantıklı bir hareket. Ancak bundan 2-3 sene önce ehliyetimi alırken parkın tamamlanması için tekerlerin düz olma gerekliliğinden bahsediyorlardı. Parkı tamamlama adına direksiyon çevrim sayısını bilmemiz gerektiğinden bile bahsetmişlerdi.
  • Öncelikle geçmiş olsun,kimseye birşey olmaması sevindirici..Aracınızın bagajı değişecek büyük olasılıkla..Ve son olarak büyük bir ihmalde bulunmuşsunuz,araç düz yolda olsa dahi boşta bırakılmaz..Dik bir yokuşta sadece el frenine güvenerek vites boşta araç bırakabilmek büyük cesaret ve risk almaktır..Tekrar geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın..

• Bizim astradada vardı bu olay.Hatta araç giderken zor içine binipte durdurmuştuk.Abimin ve benim astramdada vardı buda edition paket bizimkiside edition paketti.Kronik sorun bunlarda.Sorun ise el freninin teli ile alakalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • opel iyidir
  • Öncelikle geçmiş olsun herhangi bir küçük çocuğa vs. çarpmaması büyük şans.

Evim İzmir'de baya dik yokuşların olduğu bir yerde oturuyorum evimin önü düz fakat bazen park yeri olmayınca dik yokuşa koyuyoruz.Normal el frenimi çekerim,vitesi geriye takarım,tekere büyükçe bir taş koyar öyle bırakırım taş bulamadığım zaman kaldırıma sıfır şekilde lastiği dayar aracı o şekilde bırakırım.
    Allah korusun araç kayabilir.Çoluk çocuğa da çarptımı al başına belayı...
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    çöp göçüklü durup dururken cam tavanı çatlayan hondayı savunalım doğru diyorsun
  • Vitese takmamak bir hata ama hadi onu geçtim direksiyonu da mı kırmadın kaldırıma doğru?

• Arabanın ne marka olursa olsun, yokuş da aracınızı park ettiğiniz zaman boş viteste, el frenini çekerek bırakmak çok büyük bir hata.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Hayatımda hiçbir zaman arabayı boşta bırakmadım. Hep böyle birşeysennkorkmuşumdur şimdiye kadar :) Valla benim de köpek çarpması sonucu tamponum kırılmıştı. Verdim yetkili servise orjinali ile değiştirdim. Sanayide çıkma ya da yan sanayi yapanlar 1000-1500 civarı istediler kasko ne için var dedim kendi kendime delinirse 1000 TL fazla mı çıkacak en fazla 500 600 fazla çıkar dedim ve verdim yetkiliye kafam rahat. Ama parça değişecekse dışarıda yaptırın sanırım boyasız hallederler bunu ya da değişim olmadan.

ASTRA J EL FRENİ BOŞALDI (KAZA)
    Takoz felan göremiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Takoz felan göremiyorum...
    Bilader ben Peugeot ya birşey mi dedim ?

Sen nerden çıktın ? Arkadaş Opel astranın kullanım klavuzunu paylaşmış bende opele dedim onu.

Yanlış anladınız, opelci arkadaşlara dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 22 Temmuz 2019; 12:19:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olur Öyle Şeyler

2019 yılında bir aracın kullanım klavuzunda altına takoz koyun yazıyorsa o firmanın ürününü satın alarak en büyük hatayı biz yapmışız.
    Rezillikten başka bir şey değil bu. Vitese tak kelimesini anlarım ama altına takoz koyun demek nedir ?

Alıntıları Göster
    Adam işini garantiye al diyor, çok dik bir yokuşta tabi ki de koymalısın. O takoz senin sigortan oluyor bir nevi.

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın değindiği noktada o aslında. Neden 2019'da takoza ihtiyaç olsun. Telefon takozu oto değiştirme yapmaya bile çalışıyor artık neden takoza gerek olsun
    El freni arabanın içindeykende tutmayabilir, o sırada rampa gibi oto yoldasındır istiharat için kenara çekmişsindir el freni tutmaz araba kayar vurur motor kapalı diye airbag açılmaz vs. vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 22 Temmuz 2019; 12:28:39 >
  • Dik yokuşlarda el frenini tam yukarı çekmek lazım..arkadasiminda başına geliyordu..yokuşta çekti el frenini indik ben fren sesi duydum gacur gıcır diye çok az bir ses..el frenini çektin mi dedim evet dedi birde ben bakayım dedim ama malesef yarıya kadar çekmişti.. çok geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Arkadaşın değindiği noktada o aslında. Neden 2019'da takoza ihtiyaç olsun. Telefon takozu oto değiştirme yapmaya bile çalışıyor artık neden takoza gerek olsun
    El freni arabanın içindeykende tutmayabilir, o sırada rampa gibi oto yoldasındır istiharat için kenara çekmişsindir el freni tutmaz araba kayar vurur motor kapalı diye airbag açılmaz vs. vs.
    2030 model olsun fizik kanunları değişmiyor Dik bir yokuşta viteste bir olay olması çok zor bir ihtimal, yine de marka ne olursa olsun işini garantiye almak için koymak lazım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.