Şimdi Ara

dock sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sorunum altaki dockların bilgisayarı yeniden açtığımda silinmasi yalnızca Finder ve çöp sepeti kalıyor. Ben yine dockları altaki sıraya koyuyorum bilgisayarı kapatıp aç yine alta koyduklarım siliniyor ama uygulamalar hala uygulama klasöründe duruyor
    Bu sorun OnyX adlı programda Varsayılan ayarları geri yükle dedikten sonra oldu ne yapabiliriim bunu düzeltmek için yardımlarınızı bekliyorum.

• kullanıcı adı/library/preferences içindeki com.apple.dock.plist dosyasını sil. Yeniden başlat, düzelmesi gerekir.
  • o dosya yoktu bu vardı com.apple.dockfixup.plist bunu sildim yeniden başlatım ama sorun devam ediyor!
  • o zaman prefernces klasörünün izinlerinde sorun vardır. Yazma korumalıdır muhtemelen.

terminalden chmod -R 777 kullanıcı adı/library/preferences şeklinde giriş yap düzelmesi lazım.
  • yine duzelmedi terminalden bu şekilde bir şey çıktı : No such file or directory
  • Onyx programından alakalı ise docktan silmemen için yaptığı birşeydir...

Dock sabitlenmiş, Onyx programından yapabilirsin ancak bunu...

Buldun mu bilmiyorum ama onyx e sağ tıklatıp bulunduğu klasörü aç, ve content diye dosya göreceksin.. ordan ayarlarını değiştirebilirsin...

Veya programdan direk sabitlemeyi kaldır seçeneğini seçmen gerekebilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOUSE ŞARJ EDEMEME SORUNU...
    16 yıl önce açıldı
    PSP Usb şarj sorunu!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.