Şimdi Ara

Documents and Settings kullanıcı silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımda xp işletim sistemi tabanlı carpc kullanıyorum.Daha önceki aracım Mitsubishi L200 idi ve kullanıcı hesabı ismi de L200 yapmıştım...Şimdiki aracım bmw olduğu için kullanıcı hesapları bölümünden kullanıcı ismini BMW olrak değiştirdim.Tabi bu işlemi yapalı birkaç ay oldu.Dün bilgisayara bir göz atayım dedim ve Documents and Settings in içinde L200 VE BMW olarak 2 farklı kullanıcı ismi olduğunu gördüm.Fakat denetim masasındaki kullanıcı hesaplarında 1 adet kullanıcı var oda BMW.Bu benim için problem değil ama kafama takılan soru kullanıcı ismini değiştirdikten sonra bilgisayara kurduğum programların dosyaları her iki kullanıcı isminde de var.Ama bire bir aynı değil.Mesela centrafuse programının 30 adet kurulum dosyası varsa L200 ün içinde otuzuda yani hepsi var fakat BMW nin içinde 10 tanesi var yani çoğu eksik...Bu durumda ben bu L200 dosyasından nasıl kurtulabilirim.Direk silsem hiçbir program çalışmaz diye düşünüyorum.Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler...

Saygılar...

• L200deki dosyaları bmw ye at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

L200deki dosyaları bmw ye at.

Bu şekilde programlar çalışırmı yani sıkıntı çıkmaz mı?
  • Bi nevi yedeğini almış gibi şu zamana kadar sıkıntı çıkarmadıysa çıkarmaz bu saatten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAPTAIN_34

quote:

hocam şuan bir probleminiz yoksa atmayın. Yok illa atıcam derseniz atın bir sorun olucağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

Bi nevi yedeğini almış gibi şu zamana kadar sıkıntı çıkarmadıysa çıkarmaz bu saatten sonra.

Anladım çok teşekkürler.Peki son olarak L200 deki dosyaları BMW ye attıktan sonra L200 doayasını silebilirmiyim.Bilgisayarda çok önemli ve bulunması ayarlanması çok zor programlar var bir sorun çıkarsa beni çok uğraştırır oyüzden biraz ince eleyip sık dokuyorum kusura bakmayın.Gelecek cevaba göre şimdi arabama inip deneyeceğim...
    Saygılar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CAPTAIN_34

quote:

hocam şuan bir probleminiz yoksa atmayın. Yok illa atıcam derseniz atın bir sorun olucağını düşünmüyorum.

Çok teşekkürler.Şimdi deniyorum...Sonucu sizlerle paylaşırım...
    Saygılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.