Şimdi Ara

Dod 2. Elden araç alınır mı?alan oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son kararımı vererek 10bin km ye kadar bir Leon alma arifesine geldim.dod 2. El sayfasında birçok Leon var led paketli.buradan alsam 2-3 bin fazla vereceğim ama kafam rahat eder mi?birde garanti uzatma işlemi yapabiliyormuyum var mı tecrübeli veya bilgili arkadaş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben yaklasık bir yıl önce dod dan arac aldım
    son derece güvenilir fakat satıs bir kac gün sürebiliyo aracın vekaleti baskasında old için, bu yuzden biraz magdur oldum sayılır,bir kac defa geldim gittim , parayı yatırdım fakat aracı hemen teslim alamadım ....gibi...
  • Zamanında bayağı reklam yaptılar,güvenilir olabilirker ama yine de gözü kapalı araç almamak lazım bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Zamanında bayağı reklam yaptılar,güvenilir olabilirker ama yine de gözü kapalı araç almamak lazım bence.
    bende şunu merak ediyorum,

dod'dan araba alırken vdf kredi veriyor ya hani, bu vdf kredi sadece vag araçlarına mı çıkıyor yoksa her markaya çıkıyor mu ?
  • Dod da pazarlık yapılıyormu. Bir palio buldum. 25 e verirse alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Dod da pazarlık yapılıyormu. Bir palio buldum. 25 e verirse alırım

dod 25 diyorsa piyasada 20 dir peşin alacaksan sahibinden al.yada 10 ekle sıfır sümbül al

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

bende şunu merak ediyorum,

dod'dan araba alırken vdf kredi veriyor ya hani, bu vdf kredi sadece vag araçlarına mı çıkıyor yoksa her markaya çıkıyor mu ?

Sattıkları tüm araçlara kredi veriyorlar diye biliyorum.arayıp sormak lazım ama oranlar yüksek gibi. Geçtiğimiz hafta 1.38 dediler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    6 ay önce açıldı
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_emn34

ben yaklasık bir yıl önce dod dan arac aldım
    son derece güvenilir fakat satıs bir kac gün sürebiliyo aracın vekaleti baskasında old için, bu yuzden biraz magdur oldum sayılır,bir kac defa geldim gittim , parayı yatırdım fakat aracı hemen teslim alamadım ....gibi...

Hocam geç olsun da güç olmasın.sonuçta sıfır alınan araçlarda dahi boya ve değişen oluyorken 2. El araç almak gerçekten zor iş. O yüzden bu tarz kurumsal firmalar tercih sebebi geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

dod 25 diyorsa piyasada 20 dir peşin alacaksan sahibinden al.yada 10 ekle sıfır sümbül al

2011 palio 1.3 mj premio 90 binde 26 yazmış. Bence iyi. Grande punto ya 28 istiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

quote:

ben yaklasık bir yıl önce dod dan arac aldım

Hocam geç olsun da güç olmasın.sonuçta sıfır alınan araçlarda dahi boya ve değişen oluyorken 2. El araç almak gerçekten zor iş. O yüzden bu tarz kurumsal firmalar tercih sebebi geliyor bana

o konuda kesinlikle haklısınız
    bende 2014 model arac aldım , o yuzden ınsan alırken endise ediyo acaba bi problem var mı diye, ama dod gibi kurumsal bi yer olunca daha bi gönul rahatlıgıyla alıyosunuz.
    birde adamlar aracta ne kusur varsa herseyi söyluyor
    en önemlisi de arabayı alıp kaportacıya goster sanayi sanayi dolasma durumu ve banka kuyrugunda bekleme falan baya zor işler
    o yuzden ben dodtan aldım. biraz gel git yaptırıp beni ugrastırdılar ama olsun

• quote:

dod taki pazarlık aractan araca degişiyor
    arac onlara hangi fıyat aralıgında gelirse o fiyat aralıgında satıyorlar
    mesela arkadas aldı gecen 3 bin lira indiler
    ama ben alırken 1 lira bile fiyat düsmediler
    genelde cok bi pazarlık olmuyo
    ama aracın satısı hemen alınabıliyo mu diye sorun
    ben parayı yatırdım anca 3 gün sonra alabildim,baya bi canım sıkılmıstı, ona dikkat edin bence

• quote:

quote:

dod taki pazarlık aractan araca degişiyor
    arac onlara hangi fıyat aralıgında gelirse o fiyat aralıgında satıyorlar
    mesela arkadas aldı gecen 3 bin lira indiler
    ama ben alırken 1 lira bile fiyat düsmediler
    genelde cok bi pazarlık olmuyo
    ama aracın satısı hemen alınabıliyo mu diye sorun
    ben parayı yatırdım anca 3 gün sonra alabildim,baya bi canım sıkılmıstı, ona dikkat edin bence

Alıntıları Göster
    Öncelikle baktığınız araçlar yine Doğuşun filo araçlarından dönenlerdir, anlaşmalara yeni kasa yeni model gibi seçenekler konulup araçlar topluca satılıyor, (örneğin 2015 model araçlar çıktığında 10.000 km geçmeyen kazasız araçlar 10.000 TL fark ile 2015 modelle değişebilir diye)
    Şirketler talep ederse değişimler yapılıyor gelen araçlarda DOD'dan satışa çıkıyor çok büyük pazarlık payları olmuyor ama Anadolu bayiilerinde fiyatlar daha uygun belirleniyor, DOD'dan alınabilecek en uygun araçlar bunlar oluyor bazen malum sitedeki kişilel ilanlardan çok daha uygun oluyor ve ekspertiz raporu dışında bişey çıkarsa muhattabın oluyor

• quote:

quote:

quote:

2011 palio 1.3 mj premio 90 binde 26 yazmış. Bence iyi. Grande punto ya 28 istiyorlar.

fiyat iyide kesin bi ipnelik vardır

• Bir ara seat leon bakmıstım yeni kasa, birsürü 10000 km altı leon vardı ama o araclar nasıl 10000 km altı anlayamadım. Aracların kapı dösemelerinde dahi kalıcı izler vardı. Filo aracları oldugu icin hor kullanilmislar sanırım. Kilometrede dalavere yapabilirler mi acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

fiyat iyide kesin bi ipnelik vardır

Bağcılar gibi km düşürme gibi sorunlar olmaz dimi. Dolandırma olmasında

• quote:

Orijinalden alıntı: ds4

Bir ara seat leon bakmıstım yeni kasa, birsürü 10000 km altı leon vardı ama o araclar nasıl 10000 km altı anlayamadım. Aracların kapı dösemelerinde dahi kalıcı izler vardı. Filo aracları oldugu icin hor kullanilmislar sanırım. Kilometrede dalavere yapabilirler mi acaba?

ben o araclardan aldım ama şimdilik herhangi bi sorun cıkmadı.
    evet biraz hor kullanılmıs olabilir, iç dösemelerini biraz kirletmişler falan ama 8000 deki arac ne kadar eskimiş olabilir ki diye düşünüp piyasadan yaklasık 1-2 bin lira uyguna aldım
  • bu forumdaki eski konulara bakin dod ile ilgili olan, aldiklari araçlarda sorun yaşayanlar oldugunu hatirliyorum, sorundan kasit kazasiz denilen aracin kazali cikmasi vs gibi..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ds4

Bir ara seat leon bakmıstım yeni kasa, birsürü 10000 km altı leon vardı ama o araclar nasıl 10000 km altı anlayamadım. Aracların kapı dösemelerinde dahi kalıcı izler vardı. Filo aracları oldugu icin hor kullanilmislar sanırım. Kilometrede dalavere yapabilirler mi acaba?

ben o araclardan aldım ama şimdilik herhangi bi sorun cıkmadı.
    evet biraz hor kullanılmıs olabilir, iç dösemelerini biraz kirletmişler falan ama 8000 deki arac ne kadar eskimiş olabilir ki diye düşünüp piyasadan yaklasık 1-2 bin lira uyguna aldım

Alıntıları Göster
    alınır ama daha pahalırdır piyasadan

• Sıfırına İstanbul'dan bir bayi 74.900 fiyat verdi.şimdi 5 bin için değer mi ikinci elle uğraşmaya? Kafa karıştıran nokta 2.el led paketli 0 olan style 110 bg paketsiz. zaten aylardır düşünüyorum arabaya karar verdik birde bu çıktı başıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Erdem# -- 14 Ekim 2015; 16:59:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

alınır ama daha pahalırdır piyasadan

Alıntıları Göster
    galericiden farkı yoktur...
    ben aldım kazık yedim..

ayrıca çok pahalıdır kendileri..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.