Bildirim
DOD'dan araç alanlar...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Valla biz geçen yıl almak üzereydik izmir deki dod bayiinden herşeyini söylüyorlar hatta eniştem bi farının ampulu patlak ve on panjur logosu yok diye almaktan vazgeçti başka bi arabadan alıp takın dedi takmayız dediler bizimkide vazgeçti almaktan -
ben aldım tüm noksan ve arızaları espertiz raporu ile belirtilip söylüyorlar fiatta pazarlık olabiliyor.. -
kuzenim aldı geçen 4-5 ay önce
istanbuldan
onada söylemişler boyalı yerleri. -
ellerinde colt vardı. sıfırlarının fiyatları inmesine rağmen 20binlira para çekmişlerdi telefon ettim. böle böle sıfırını bu paraya alabiliyoruz dedim inin dedim bu bizim son fiyatımız dediler. ne kadar pişkin insanlar olduğunu anlayıp iyi günler dedim ve telefonu kapadım. -
adama iki yerinde boya var demişler ama aracın neredeyse heryeri boyalı çıkmış. Buyrun okuyun.
http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--10837-510-0-6-337751-.html -
quote:
Orjinalden alıntı: _opeth
ellerinde colt vardı. sıfırlarının fiyatları inmesine rağmen 20binlira para çekmişlerdi telefon ettim. böle böle sıfırını bu paraya alabiliyoruz dedim inin dedim bu bizim son fiyatımız dediler. ne kadar pişkin insanlar olduğunu anlayıp iyi günler dedim ve telefonu kapadım.
Neresı pıskınlık bunun ? Indırım hala suruyor mu ?
Adı ustunde ındırım, ındırım cıkarsa sıfırında sıfırını alırsın ama 2. elde mal satan adam sıfırında ındırım war dıye 2-3 mılyar ınıcegıne 2-3 ay bıner
Indırım gecınce eskı ıstedıgı fıyata yakınbırseyden satmaya calısır
Colt aldın satıyorsun, senıde arıcaklar sıfırında 4.000 ytl ındırım war sende 4.000 lıra ın derseler ne dıceksın ?
Keza DOD arabaları ustune almıyor musterı bırakıyor su paraya satarız dıyor DOD takıler musterıde sunun altına dusmeyın dıyor
Kısacası DOD dedıgın sey vıtrındır, bıraz empatı kur bence kendı arabanı sattıgında ınsallah sıfırında kampanya olmaz
-
quote:
Orjinalden alıntı: drahte 1905
quote:
ellerinde colt vardı. sıfırlarının fiyatları inmesine rağmen 20binlira para çekmişlerdi telefon ettim. böle böle sıfırını bu paraya alabiliyoruz dedim inin dedim bu bizim son fiyatımız dediler. ne kadar pişkin insanlar olduğunu anlayıp iyi günler dedim ve telefonu kapadım.
Neresı pıskınlık bunun ? Indırım hala suruyor mu ?
Adı ustunde ındırım, ındırım cıkarsa sıfırında sıfırını alırsın ama 2. elde mal satan adam sıfırında ındırım war dıye 2-3 mılyar ınıcegıne 2-3 ay bıner
Indırım gecınce eskı ıstedıgı fıyata yakınbırseyden satmaya calısır
Colt aldın satıyorsun, senıde arıcaklar sıfırında 4.000 ytl ındırım war sende 4.000 lıra ın derseler ne dıceksın ?
Keza DOD arabaları ustune almıyor musterı bırakıyor su paraya satarız dıyor DOD takıler musterıde sunun altına dusmeyın dıyor
Kısacası DOD dedıgın sey vıtrındır, bıraz empatı kur bence kendı arabanı sattıgında ınsallah sıfırında kampanya olmaz
indirim zamanında oluşan durumdu. peki şimdi yeni colt ilanlarına bak istersen sahibinden.com'daki 16binlira lara satanlar var arabalarını.
5 sene sonra yenisi çıkmış olsun indirimi olsun hiç ama hiç umrumda olmaz ben arabamı satmak için değil binmek için aldım öyle olsaydı renault symbol alırdım. sanki mitsubishilerin ticarileri dışında para edeni varda bide bana beddua ediyorsun.
ataşehir dod'daki araçlara bakmıştım cordobalara bi de ibizalara boya durumu iyi diye yazılan araçda 5 çizik orta denilende 2 çizik görmüştüm. bu nasıl ekspertiz raporu demiştim içimden.
-
quote:
quote:
XXX
indirim zamanında oluşan durumdu. peki şimdi yeni colt ilanlarına bak istersen sahibinden.com'daki 16binlira lara satanlar var arabalarını.
5 sene sonra yenisi çıkmış olsun indirimi olsun hiç ama hiç umrumda olmaz ben arabamı satmak için değil binmek için aldım öyle olsaydı renault symbol alırdım. sanki mitsubishilerin ticarileri dışında para edeni varda bide bana beddua ediyorsun.
ataşehir dod'daki araçlara bakmıştım cordobalara bi de ibizalara boya durumu iyi diye yazılan araçda 5 çizik orta denilende 2 çizik görmüştüm. bu nasıl ekspertiz raporu demiştim içimden.
Ya bana ne sımdı durumdan, senın bır kere arayıp sıfırı su para arkadasım bana bu paraya werın demen kaba
Ararsın en son oluru nedır bunun dersin, sonrada bılgınız olsun sıfırlarda ındırım war, eger fıyatınızı yenıden gozden gecırırsenız bana donersenız sewınırım dersın
Keza ben arabamı satıcam, bırı arıcak sıfır su para ındırırm yaparmısın dıcek, gıt sıfırını al ozaman derım, bos konusma derım yanı
Benım sana soyledıgım DOD a arabayı bırakan dıyorkı 27 ye sat ınıceksende 26 nın altına ınme
Sımdı DOD sana bu arabayı nasıl 25 e wersın ? Ha sen 25 dersen satıcıya donuyorlar 25 war kabulmu fln dıyorlar
Ben sana beddua fln etmıyorum ayrıca 2. cumlenı neye ıstınaden yazdıgını anlamadım
Son olarak expertiz raporları ciziklere gore değil, boya değişen, temizlik durumuna gorede yapılıyor
Keza onarılabılır 5 cızık, derın ılerıde boya gerektırıcek 2 cızıkten ıyıdır
-
dod ta expertiz raporu zaten aracın camında yada ön tarafına asıyorlar.oradan bakıp öğreniyorsun neresinde ne işlem olmuş diye.Ayrıca yazılan fiyatta pazarlık edebiliyorsun.Yazın Antalya DOD da bi opel astra edition vardı 18500 istiyorları bize en son 18250 olur demişti.Bizim hemşerinin biriside 17850 almış sıkı pazarlık sonucu... -
quote:
Orjinalden alıntı: full_speed_89
adama iki yerinde boya var demişler ama aracın neredeyse heryeri boyalı çıkmış. Buyrun okuyun.
http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--10837-510-0-6-337751-.html
parasını iade etmişler yine de. galiba güvenebiliriz. -
peki eğer sizin ekspertiz raporunuz beni bağlamaz ,ben servisede göstermek istiyorum dersek izin verirlermi -
quote:
quote:
quote:
XXX
Ya bana ne sımdı durumdan, senın bır kere arayıp sıfırı su para arkadasım bana bu paraya werın demen kaba
Ararsın en son oluru nedır bunun dersin, sonrada bılgınız olsun sıfırlarda ındırım war, eger fıyatınızı yenıden gozden gecırırsenız bana donersenız sewınırım dersın
Keza ben arabamı satıcam, bırı arıcak sıfır su para ındırırm yaparmısın dıcek, gıt sıfırını al ozaman derım, bos konusma derım yanı
Benım sana soyledıgım DOD a arabayı bırakan dıyorkı 27 ye sat ınıceksende 26 nın altına ınme
Sımdı DOD sana bu arabayı nasıl 25 e wersın ? Ha sen 25 dersen satıcıya donuyorlar 25 war kabulmu fln dıyorlar
Ben sana beddua fln etmıyorum ayrıca 2. cumlenı neye ıstınaden yazdıgını anlamadım
Son olarak expertiz raporları ciziklere gore değil, boya değişen, temizlik durumuna gorede yapılıyor
tabi inin diye emir cümlesi söylemedim canım biraz fazla kısaltmışım yazdıklarımı inin minin demedim tabi. iyi günler elinizde iki tane siyah colt var dedim. evet dedi bunların fiyatları şöyle şöyle mi dedim evet dedi bunun son fiyatı da bu mudur dedim evet dedi. yalnız bunun sıfır fiyatı böle böle oldu dedim. bizim fiyatımız budur dedi hayırlı günler dedim kapattım sonra gittim mitsubishi bayisinden ikinci el colt aldım.
-
quote:
Orjinalden alıntı: mentet
peki eğer sizin ekspertiz raporunuz beni bağlamaz ,ben servisede göstermek istiyorum dersek izin verirlermi
zannetmiyorum.. -
Ben güvenilir olduğuna inanıyorum.Bazen ne kadar fiyatları yüksek olsa da.Müşteri memnuniyeti üzerine kurulmuş tamamen.Aracın heryeriyle ilgili rapor sunuyorlar.Tüm işlemler orada yapılıyor.Size sadece imza atmak ve ödeme yapmak kalıyor.Ayrıca müşterilere promosyon olarak ntvmsnbc grubunun çıkardığı dergilerden 1 yıllık ücretsiz abonelik veriyorlar.Müşteriyi çekmek için iyi düşünmüşler. -
dod da kazasız arac bulmak imkansız gibi bir şey ben istanbul içerenköyde dod da ara sıra giderim araclar güzel görünüyor ama camlarına yapıştırılan bilgi kağıtlarımıdır artık herneyse bir coğunda en az 2 parca değişeni oluyor ve araclar pahalı satılıyor.. doğuş her yerde vurgun peşinde -
quote:
Orjinalden alıntı: Balanced blue
dod da kazasız arac bulmak imkansız gibi bir şey ben istanbul içerenköyde dod da ara sıra giderim araclar güzel görünüyor ama camlarına yapıştırılan bilgi kağıtlarımıdır artık herneyse bir coğunda en az 2 parca değişeni oluyor ve araclar pahalı satılıyor.. doğuş her yerde vurgun peşinde
Cunki aslında istanbulda "boyasız" araba yokta ondan
Ha wardır tabi ama trafik bu surtme oluyor dokundurma oluyor, ama olaya bilimsel bakarsak
Arabasını DOD a bırakıp giden adam arabasıyla pek ilgili değildir, ilgili olsada internette ilan açıp eşe dosta sorucak adam değildir
Arabayı bu forumdaki insanlar gibi yaşam biçimi olarka gormediği ise kesin, araç olarak goruyor
Hani kliması olsun 4 camı elektirikli olsun diyip highline golf alıp satarken aaa bunun farları xenonmuydu yahu diyen insan profili oradaki araçların sahibi genelde BENCE
Hal boyle olunca, arabalar tıklanmış olabilir normaldir, bende ARAÇ olarak kullandıgım bir arabamı bıraktım DOD a satamadılar hala duruyor araba
Yaza dogru gine doda bırakıcam takasa wermessem sıfır araç ile, ben ugraşmam bu aracı satarken
Ama başka bir aracım daha war onu satarken kendim ilanı açarım kendim ilgilenirim fln
Olay bu bence
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Balanced blue
dod da kazasız arac bulmak imkansız gibi bir şey ben istanbul içerenköyde dod da ara sıra giderim araclar güzel görünüyor ama camlarına yapıştırılan bilgi kağıtlarımıdır artık herneyse bir coğunda en az 2 parca değişeni oluyor ve araclar pahalı satılıyor.. doğuş her yerde vurgun peşinde
Cunki aslında istanbulda "boyasız" araba yokta ondan
Ha wardır tabi ama trafik bu surtme oluyor dokundurma oluyor, ama olaya bilimsel bakarsak
Arabasını DOD a bırakıp giden adam arabasıyla pek ilgili değildir, ilgili olsada internette ilan açıp eşe dosta sorucak adam değildir
Arabayı bu forumdaki insanlar gibi yaşam biçimi olarka gormediği ise kesin, araç olarak goruyor
Hani kliması olsun 4 camı elektirikli olsun diyip highline golf alıp satarken aaa bunun farları xenonmuydu yahu diyen insan profili oradaki araçların sahibi genelde BENCE
Hal boyle olunca, arabalar tıklanmış olabilir normaldir, bende ARAÇ olarak kullandıgım bir arabamı bıraktım DOD a satamadılar hala duruyor araba
Yaza dogru gine doda bırakıcam takasa wermessem sıfır araç ile, ben ugraşmam bu aracı satarken
Ama başka bir aracım daha war onu satarken kendim ilanı açarım kendim ilgilenirim fln
Olay bu bence
dostum dod a aracını bırakan binici adamlar varmı bilmiyorum bildiğim kadarıyla dod daki bir cok arac filo aracları şirketlerden cıkan araclar coğuda kazalı dod tamir ediyor satıyor.. binici adam zaten gidip dod a arabasını bırakmaz satacaksa kendi satar. dediğim gibi coğu şirketlerden cıkan araclar şöyle diyim seat cordoba vardı dod 1,4 dizel 2006 yada 2005 di baya oluyor aracın kapıları değiştmiş camurluk değişmiş km 76,000 km de sapında solunda boya var belliki arac cok güzel kaza yapmış binici adam olsa kaskodan büyük ihtimal perde cıkartırdı ben olsam perte cıkartırdım değişmeyen yeri kalmamış aracın 19 bin ytl para istiyordu 1 sene evvel ve bir cok arac bu şekilde hatta vw pithon ( nasıl yazılacağını bilmiyorum ) onun da baya bir yeri değişmiş yapılmış 100 küsür bin euroydu babamla bakıyorduk tuhafımıza gitti değişmeyen parca kalmamış araclarda yapılmış ama ucuk fiyatlar.. DOD bana güven vermiyor hele ordaki aracların şirket cıkması üzerine kazalı araclar olduğunu görünce ben olsam almam ve almıyorum
-
dod doğuş oto bayilerine takasdan gelen arabalar da var..gayet iyi durumdalar...eleman 2008 model araba alıyor bir yılda 40000 km yapıyor.yaa arabam da eskidi vereyim 2009 model alayım diyerek vw ye takas yapıyor. dod u borsa takip eder gibi çok iyi takip etmek gerek..fırsat araçları haricinde de çok ciddi indirimler yapabiliyorlar.17000 ytl lik bir araç bir iki ay satılmayınca hoop bi bakıyorsunuz 15500 den satışta...bir arkadaşım kriz öncesi 2008 ortalarında dod dan e39 kasa 530i bmw araç aldı kazasız ve resmen beleş..piyasada bulunabilecek en ucuz bmw 530, dod bmw piyasasını bilmiyor yaa diye sevinçten havalara uçuyordu, hala kullanıyor ve çok memnun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoupeman -- 26 Aralık 2008; 10:56:23 > -
arkadaşım boş konuşuyosun bence ben doda araç bakmaya gittim birisi geldi arabasını bıraktı renault clio 2003 model çokta temiz bi arabaydı adama 13000 ytl anca eder dediler bi kaç gün sonra gittim arabaya 16500 ytl fiyat yazmışlar
quote:
quote:
quote:
XXX
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 27 Aralık 2008; 10:04:02 >
Benzer içerikler
- ti vct motor
- triger kayışı arıza belirtileri
- gürcistan batum lastik fiyatları
- araba kaç gün çalışmazsa akü biter
- yedek su deposu kapağı ne kadar sıkılmalı
- ford puma 2024 özellikleri
- mg 7
- fiat pulse
- yangwang u9
- bayiden sıfır araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X