Bnm ARacım kamyonet Güçlü araç ARabayı 2 kere fren tutmadı diye kaldırıma çıkarttım zor durdu bir kere de Yokuş yolda Tutmadı birde Aracımı 2. vitese Takarken zor geçiyor Bazen Arabayı 2. viteste Motoru durduruyorum 1.viteste durdurduğum zamanlar 2 ye zor geçiyor o yüzden 1.vitesten 3. vitese attırıyorum aracımın bakımları tamam her şeyi tamam arabamı döküntü bişey sanıyosunuzdurda Aracıma çok iyi bakarım Yokuş yolda Fren tutmayınca aklım ağzıma düştü sanki geri geri geliyordum ondan önce fren 2 kere tutmayınca bende buna görde debriyaj a basarak geldim Fren tutmadı Kalbim güm Güm Atı birde korktum sonra hızlca ayağımı debriyajdan çekip Gaza yüklendim ARacım ön kaldırdı Baya kaldırdı hemde önü. Sonra Aracı tekrar bakıma verdim yaptılar freni şişme frenim var Aracım çok güçlü bir araç Bnm Aracım gibi Araçlar yani ARacım 90 model Dodge AS250 onlarınki ise daha yeni gibi duruyorlar Araçlar 1ton u yokuşa zor çıkartırken zorlanıyorlar ben 2-3 tonu rahatlıkla yokuş çıkartıyorum frenim şöyle Frene Az basıyorum Arabayı çok yavaşlatmıyor Biraz daha basınca birden kayıyor ve yokuş inerken rolanti yükseliyor Geri geri gelirken araç sanki gaza bir basıp basmamak gibi bişey oluyor Geri takıyorum vitesi gaza basıyorum sonra kalkınca bir sanki 2 saniye basıp 2 saniye basmamış gibi oluyor bn bu sorunları nasıl çözdürebilirim İşte ARacım 90 model Dodge AS250
Dodge'u Görünce Şunu Sandım ...
quote:
Orijinalden alıntı: r0x
Dodge'u Görünce Şunu Sandım ...
ikisinin de dodge olduğuna inanmak ne kadar zor.
westinghouse'da sorun olabilir.
Kuvvetli bir ihtimalle mavra bu...
as250 ıstanbul ıcın cok ıdeal üstüne kırdılar mı istifini bozmazsın