< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btoksoy -- 28 Haziran 2020; 5:15:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btoksoy -- 28 Haziran 2020; 5:15:19 > |
kormoran gibi dandik marka bir lastikle, bir de ıslak zeminde duramamanız çok normal. çin malı lastik sonuçta ucuz etin yahnisi pek olur diye boşuna söylememiş atalarımız.
geçmiş olsun... cana geleceğine mala gelsin boşverin. |
Lastiklerin bir aylık olması bir şey ifade etmiyor. Islak zeminde yol tutuş değerleri önemli. Yol tutuş olmayınca aracınızın ABS açması gayet doğal. Hava yastığı konusu ise aracınızın üzerine etkiyen kuvvetin büyüklüğü ile ilgilidir. 30 km/s hız ile duvara vurursanız yine açar.
Çok geçmiş olsun. Islak zeminde takip mesafesine daha fazla dikkat etmeliyiz. |
Kormoran diye lastik firması mı var
İlk defa duydum. Bide çin malı mı? AB etiketi de yoktur onun Çok eskiden hatırlıyorum ilk okul zamanlarında bizde kartal vardı lastikleri bridgestone markaydı. Babam fren yaptığı zaman dururdu hiç fren sorunu yaşamadık. Arkadaşınında kartalı vardı lastiklerinin ne üdüğü belirsiz birşeydi arkadaşı çalıştığı için babama verdi arabısını muayneye götürdük. En ufak frende araba durmasın mı az kaldı kaza yapacaktık. Babam frenini bizimki gibi sanıyordu. İşte o zaman lastik farkını anladı bende öğrenmiş oldum. Diyeceğim o ki masraftan kaçınmayın iyi lastik alın. Yolda sizi tutacak olan lastiktir. |
Araçta bir sorun yoksa -ki bakımlı araç zaten- lastiğin önemini gösteren bir konu olmuş. Geçmiş olsun, paylaşım için teşekkürler.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 9 Mayıs 2019; 12:37:39 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 9 Mayıs 2019; 12:46:27 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|